Canim iyi ki hatırlattın bana unutmuşum. Okudum şimdi senin için allah kabul etsin inşaallah.benim okumalarımı yapmayan arkadaşların okumasını akşama kadar bekleyeceğim daha sonra synuloxun listesini hemen düzenleyeceğim arkadaşlar onun için okumasını yapan arkadaşlarım bildirsinler eklerim ben hemen
tamam canım ALLAH RAZI OLSUN
ALLAH RAZI OLSUN CANIMikiniz icinde okudum 2x336 Ya Musavvir.
Allah dileklerinizi kabul etsin insallah
ALLAH RAZI OLSUN CANIMCanim iyi ki hatırlattın bana unutmuşum. Okudum şimdi senin için allah kabul etsin inşaallah.
ALLAH RAZI OLSUN CANIM
************YA MUSAVVİR (336 KEZ)
Musavvir [ Tasvir eden, herşeye bir biçim ve özellik veren ]***********
Amacına ulaşmak ve ifade etmek , zor işleri başarmak bir işte uzmanlaşmak içinnnnnnnnnnnnn.....
arkadaşımız synulox için okumalarımız yapılıyor....
dileği; şuan yoğun bakımda yatan amcasına şifa için dualarımızı okuyoruz arkadaşlar hayırlı zamanda ALLAH şifa verir inş amin
1.@aaynaa==========>
2.@synulox========>
3.@Cilekkokusu12345===>
4.@IRMAK10===========>
5.@Papatya===========>
6.@sevdakusum=======>
7.@arkadasimes=======>
8.@Sealand===========>
9.@EliffVVav==========>336
10.@saridogan=========>336
11.@Bhydmlr==========>336
12.@msgulerr==========>
13.@ariyana ==========>336
14.@meleek9090 =======>336
15.@ebruli-- ===========>
16.@evtik==============>
sevgili bayanlar beni anlayıpta dua önceligini veren . okuyan herkesten ALLAH RAZI OLSUN .
ama amcamı bu sabah kaybettikşuan çok iyi degilim en kısa zamanda hepinize tek tek okuma yapıp yazacagım .
çok sağ babamla birlikte arka arkaya bu dünyadan geçip gittilerAllah rahmet eylesin
cok cok uzuldum,Allahim taksiratini gunahlarini affetsin insallah,mekani cennet olsun
Canım tam senin için dua ya başlamıştım ki bu msjini gordum. Başınız sagolsuun.mekanı cennet olur inşallah.allahım Sabırlar versin.sevgili bayanlar beni anlayıpta dua önceligini veren . okuyan herkesten ALLAH RAZI OLSUN .
ama amcamı bu sabah kaybettikşuan çok iyi degilim en kısa zamanda hepinize tek tek okuma yapıp yazacagım .
Aynaa ve irmak icin okudum Rabbim dualarini kabul etsin hergün okudugum ve sevdigim bir esma cok şükür Rabbim kabul etsin@Cilekkokusu12345 @Sealand @ariyana @Sealand @msgulerr OKUMALAR BAŞLADI ARKADAŞLAR BELKİ İLETİ GELMEMİŞTİR DİYE ETİKETLEDİM SİZİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?