öyle canım ne yazık ki Rabbimiz şifa versin hastalarımızın hepsine hastanın durumu zor bakana zor hastane ortamı zor Rahmetli babamı da yoğun bakımdan sağlam diye çıkarmıştım ben de sonra evinde bir gece yattı sabah cenazesi çıktı ama bilinmez kime şifa vereceği bol bol dua edeceğiz elden gelen başka bir şey yok canımyok canım bilmiyorduk .. kendide bilmiyordu . bu dünya garip bir dünya. dün sağlamdı bugün yatalak
AMİM CANIM AMİNNNNNöyle canım ne yazık ki Rabbimiz şifa versin hastalarımızın hepsine hastanın durumu zor bakana zor hastane ortamı zor Rahmetli babamı da yoğun bakımdan sağlam diye çıkarmıştım ben de sonra evinde bir gece yattı sabah cenazesi çıktı ama bilinmez kime şifa vereceği bol bol dua edeceğiz elden gelen başka bir şey yok canım
Bence yarın onun sırası olsun, acil bir durum sonuçtaCANIM ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN SENDEN ÖNCEKİ ARKADAŞLARDAN HANGİSİ YERİNİ SANA VERİR SORALIM CANIM BEN DE DUA EDERİM AMCAN İÇİN BU GECE YA DA YARIN KURAN OKURKEN İNŞ
Canm veririm tabi benim yerime geçirebilirsinizIRMAK ÇİLEK PAPATYA SİZLER SYNULOX DAN ÖNCESİNİZ AMCASI HASTAYMIŞ ONA SIRANIZI VERMEK YER DEĞİŞTİRMEK İSTER MİSİNİZ ARANIZDA ÇOK GÜN YOK ZATEN AMA SİZİN RAZI OLMANIZ LAZIM
kesinlikle zor oluyor ben evliliğimde babasızlığımın sıkıntısını çok çekiyorum hem varlık yok ailemde diye eşimin ailesi küçümsüyor sanki kendilerinin varlığı var da hem de babasız garip gördükleri içinAMİM CANIM AMİNNNNN
babanın vefat ettiğini bilmiyordum başın sağolsun
baba tarafımda kalan son amcam . babam dahil hepsi bu dünyadan gittiler
bende yazın babamı kaybettim hala psikolojim düzelmedi çok zorrrrr
dün benim için canım bugünün listesini de şimdi oluşturacağım ben hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlat için dua bekliyordum sizdenben simdi hasbel kader gordum ya..
bana ileti filan gelmedihalbuki konu takibimde,nasil boyle oldu anlamadim.
acaba dualara basladilar mi diye konuya girmesem gorecegim yokmus..
gun icinde okur bildiririm.
iki gununkini kimler icin okumam gerek beni bi bilgilendirin kizlar.
bugun dun ve bugunun tesbihini cekeyim
evet canım olurBence yarın onun sırası olsun, acil bir durum sonuçta
ALLAH RAZI OLSUN CANIMCanm veririm tabi benim yerime geçirebilirsiniz
dün benim için canım bugünün listesini de şimdi oluşturacağım ben hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlat için dua bekliyordum sizden
tamam canım olur ALLAH RAZI OLSUNtmm kuzum,bugun senin icin ve synulox arkadasimiz icin okur bildirim yaparim aksama kadar
ALLAH RAZI OLSUN CANIMBugununki arkadasa okudum Allah kabul etsin ins.aaynaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?