Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim moralini yüksek tutmaya calis ya mubdi zikrini oku esinde elini karnina koysun okusun Allahin izniyle bisey olmaz InsallahKizlar benim duam bebegim Icin dusuk tehlikem var ve Dünden beri artti kanamam lütfen dua edin bana hayirli saglikli salih evladim olsun bu sefer de dusuk yapmayayim
Insallah canim ya insallah bu sefer allahin izniyle bisey olmazCanim moralini yüksek tutmaya calis ya mubdi zikrini oku esinde elini karnina koysun okusun Allahin izniyle bisey olmaz Insallah
Rabbim bebeğini hayırlısı ile korur hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan olur inş aminDaha 6 haftalik canim insallah ayni seyleri tekrar yasamam
ALLAH RAZI OLSUN CANIM AMA ŞİMDİ İKİNCİ IRMAĞIN YERİNE SYNULOX UN AMCASINA ŞİFA İÇİN OKUYORUZ CANIM LİSTEDE BELİRTMİŞTİM
önemli değil canım benim ve synuloxun okumasını yapınca yarına da çileğinkini yetiştirirsen iyi olur hayırlısı olsun benimkini yetiştiremesen de synulox ve çileğin okumasını yaparsan sevinirimTamam canım farketmemisim kusura bakma
önemli değil canım benim ve synuloxun okumasını yapınca yarına da çileğinkini yetiştirirsen iyi olur hayırlısı olsun benimkini yetiştiremesen de synulox ve çileğin okumasını yaparsan sevinirim
ALLAH RAZI OLSUN CANIMTamam canım senin icin syrunlux ve cilek için uc kisi al canim ilk iki kisi icin bildirim yapmistim cilekte yarina biter insaalah
ALLAH RAZI OLSUN CANIMCilekkokusu12345 için okudum