ALLAH RAZI OLSUN CANIM AMA ŞİMDİ İKİNCİ IRMAĞIN YERİNE SYNULOX UN AMCASINA ŞİFA İÇİN OKUYORUZ CANIM LİSTEDE BELİRTMİŞTİMAynaa ve irmak icin okudum Rabbim dualarini kabul etsin hergün okudugum ve sevdigim bir esma cok şükür Rabbim kabul etsin
AY ÇOK ÜZÜLDÜMsevgili bayanlar beni anlayıpta dua önceligini veren . okuyan herkesten ALLAH RAZI OLSUN .
ama amcamı bu sabah kaybettikşuan çok iyi degilim en kısa zamanda hepinize tek tek okuma yapıp yazacagım .
YARIN YİNE LİSTEDE SYNULOXUN AMCASININ RUHUNA DİYE OKUYALIM O ZAMAN CANIM LİSTE BOZULMASIN DAHA ÇOK KARIŞACAK YOKSA GÜLÜMcanim yarin kim icin okuyoruz.
ben erken vakit okurum,oyuzden simdiden kime okuyacagimiz bilsem cok iyi olur.
ALLAH RAZI OLSUN CANIMaaynaa 2*336 okudum Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah,önceki listedekini görmedim kusura bakmayın onu da okudum ruhuna varsın kalanlara Allah metanet sağlık ömür versin
EFENDİM CANIM BANA SYNULOX UN ÖLEN AMCASININ RUHUNA OKUYACAKSIN KUZUM AKŞAM DA SENİN LİSTENİ HAZIRLARIM DİLEĞİNİ YAZ GÜLÜM@ aaynaa
BU AKŞAM ÇİLEK İÇİN OKUNUYOR EVET CANIM DOĞRUBen cilekkokusu icin okudum bugun ama yanlasmi okudumaaynaa
Kizlar benim duam bebegim Icin dusuk tehlikem var ve Dünden beri artti kanamamBU AKŞAM ÇİLEK İÇİN OKUNUYOR EVET CANIM DOĞRU
Kizlar benim duam bebegim Icin dusuk tehlikem var ve Dünden beri artti kanamamlütfen dua edin bana hayirli saglikli salih evladim olsun bu sefer de dusuk yapmayayim
çok üzüldüm canım . bir an kendim geldim aklıma aynı durumu bende yaşadım , ALLAHIN İZNİYLE sağlıklı sıhhatlı bebegini kucağına almak nasip olsunKizlar benim duam bebegim Icin dusuk tehlikem var ve Dünden beri artti kanamamlütfen dua edin bana hayirli saglikli salih evladim olsun bu sefer de dusuk yapmayayim
Daha 6 haftalik canimçok üzüldüm canım . bir an kendim geldim aklıma aynı durumu bende yaşadım , ALLAHIN İZNİYLE sağlıklı sıhhatlı bebegini kucağına almak nasip olsun
kay aylık gebesin?
Allah razı olsun cnm bol bol cekiyorum insallah allahin izniyle atlatirimcok gecmis olsun canim,insallah saglikla atlatirsiniz bebeginle bu donemi.
bol bol Allahumme Ya Mubdi tesbihati yap,bende senin niyetine cekicem insallah bugun bu tesbihi.
dusuk tehlikesi olanlarin bu tesbihati bol bol yapmasi onerilir.
Allah sifalar versin insallah
daha yeni düşük riskin devam ediyor 3 aylık oluncaya kadar devam eder kendini korulamalısın bu dönemde,Daha 6 haftalik caniminsallah ayni seyleri tekrar yasamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?