söylemeye vaktim bugün oldu . sağlık olsun yinede çok sağ olKEŞKE DESEYDİN BE N İLK ÖNCE SANA DUA EDERDİK CANIM BEN YERİMİ VERİRDİM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
söylemeye vaktim bugün oldu . sağlık olsun yinede çok sağ olKEŞKE DESEYDİN BE N İLK ÖNCE SANA DUA EDERDİK CANIM BEN YERİMİ VERİRDİM
ALLAH RAZI OLSUN DUALARIN İÇİNCANIM ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN SENDEN ÖNCEKİ ARKADAŞLARDAN HANGİSİ YERİNİ SANA VERİR SORALIM CANIM BEN DE DUA EDERİM AMCAN İÇİN BU GECE YA DA YARIN KURAN OKURKEN İNŞ
sağ ol canım ALLAH tüm dularını dileklerini hak katında kabul etsinBen sıramı verşrşrm. Hiç problem değil.
Ben de okudum.
Âmin inşallah.sağ ol canım ALLAH tüm dularını dileklerini hak katında kabul etsin
kendime gelince sıra dilek duası yerine şifa duası okunurmu acaba?
canım ben dua edeceğim inş neyi var amcanın? ismi nesöylemeye vaktim bugün oldu . sağlık olsun yinede çok sağ ol
şifa niyetine okuyoruz deriz ilk başta canımkendime gelince sıra dilek duası yerine şifa duası okunurmu acaba?
çok sağ ol sıra teklifin için
ALLAH RAZI OLSUN CANIMOkudum canım Rabbim duanı kabul etsin inşaallah
ALLAH RAZI OLSUN CANIM ÇOK SAĞOL İSİMLERİNİZİN YERİNİ DEĞİŞTİREYİM O ZAMAN RABBİM SENİN DUALARINI DA TEZ ZAMANDA HAYIRLARLA NASİP EDER İNŞ CANIMBen sıramı verşrşrm. Hiç problem değil.
Ben de okudum.
beyninde tümör var ilerlemiş.. şuanda hastanede sol tarafı felçli yatıyor dr yapılacak birşey yok demişcanım ben dua edeceğim inş neyi var amcanın? ismi ne
tamma canımşifa niyetine okuyoruz deriz ilk başta canım
ALLAH tez zamanda şifa versin canım amcana bilmiyor muydunuz hastalığını?beyninde tümör var ilerlemiş.. şuanda hastanede sol tarafı felçli yatıyor dr yapılacak birşey yok demiş
amcamın adı resül
ALLAH RAZI OLSUN CANIMaaynaa bende okudum cnm rabbim dualarını kabul etsin inşallah
yok canım bilmiyorduk .. kendide bilmiyordu . bu dünya garip bir dünya. dün sağlamdı bugün yatalakALLAH tez zamanda şifa versin canım amcana bilmiyor muydunuz hastalığını?