- 15 Ağustos 2014
- 1.376
- 1.101
- 83
Tamam sanada hayırlı geceler :)ilkinde ebrulini dileğini yazmayı unuttum sonradan düzelttim ebruli arkadaşımıza geçtik arkadaşlar okumalarımızı yapabiliriz hayırlı geceler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam sanada hayırlı geceler :)ilkinde ebrulini dileğini yazmayı unuttum sonradan düzelttim ebruli arkadaşımıza geçtik arkadaşlar okumalarımızı yapabiliriz hayırlı geceler
ALLAH RAZI OLSUN CANIMEbruliye okudum
aaa BAŞIN SAĞOLSUN CANIM ne kadar oldu babanı kaybedeli ne oldu hasta mıydı ay çok üzüldüm ya baba acısını bildiğimden Rabbim size sabır versin kalanlara anneciğine canım sizearkadaş lar bütün dularınız, dilekleriniz kabul olsun .aaynaa canım liste başlangıcını bildirmişsin ama ben babamı kaybettigimden dolayı uzun süredir giremedim . bundan sonraki okumalara katılmayı düşünüyorum
aaa BAŞIN SAĞOLSUN CANIM ne kadar oldu babanı kaybedeli ne oldu hasta mıydı ay çok üzüldüm ya baba acısını bildiğimden Rabbim size sabır versin kalanlara anneciğine canım size
13 agustosta kaybettim . evet kanser hastasıydı .. çok sağ ol aayna
üzüldüm canım ya ALLAH mekanını cennet etsin kabir azabı göstermesin bugün Kuran okurken babana dua ederim canım ismi neydi babanın ?13 agustosta kaybettim . evet kanser hastasıydı .. çok sağ ol aayna
üzüldüm canım ya ALLAH mekanını cennet etsin kabir azabı göstermesin bugün Kuran okurken babana dua ederim canım ismi neydi babanın ?
cümlemizden canım ben dua edeceğim kuzum babana ALLAH nasip ederseALLLAH RAZI OLSUN ayynaa , adı ruhi