- 1 Mayıs 2015
- 1.102
- 3.016
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ALLAH RAZI OLSUN kuzumNara icin okudum Rabbim kabul etsin insallah
cümlemizin inşallah canım hayırlarlaaynacim Allah senden de razi olsun rabbim tez vakitte gonlune inşirah yağdırsın inşallah :)
ALLAH razı olsun canım hepimizdenayna canım ve naraya okudum ikiniz içinde canı gönülden dua ettim rabbim kabul etsin inşallah başka dualarımda var bazen göremiyorum kusura bakmayın
ALLAH RAZI OLSUN canımNara için okudum
ALLAH RAZI OLSUN canım100 adet okudum.
tuba kesin okur asi de okuyacağını söylemişti ama bir şey yazmadı btlsrdr da kesinlikle okurdu ama o bence siteye girmiyor belki de tatilde bilemedim canım bugün de bekleyelim gece ya da yarına 3. arkadaşa geçeceğim okumayanlar da zaten bakarız listeden silmek zorunda kalacağım ne yazık ki böyle giderse
gece diğer arkadaşa geçerim canım o zaman akşama kadar bekleyelim bakalım tuba ilk okumayı zaten yapmıştı ondan haber gelirtuba bugün 10:07 de
btlsrdr : 26 agustosta
asinaz da : cumartesi girmiş görünüyor ..
evet ben sıkılmaya basladım . zorla okuyacaksın denmiyor burda gönüllü okumak isteyenler geliyor.
aaynaa beklemeyelim arkadasım bu kacıncı duamız hep birilerini bekliyoruz ..sıradaki arkadasa gecelim bence