- 14 Ağustos 2015
- 267
- 365
- 18
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
taömam canım sağolasınAyna ben siradaki 3 arkadasim icin okudum haftasonu belki girmem. Msj yazamam haber vereyim simdiden
4. arkadaşa okumuş oldun yani canım 3. ebruliye okumasını yapmıştın sağolasın canımAyna ben siradaki 3 arkadasim icin okudum haftasonu belki girmem. Msj yazamam haber vereyim simdiden
ALLAH RAZI OLSUN CANIMebruli için okudum rabbim kabul etsin aayna buraya yazamadığım zamanda okuyorum ben sırayla canım rabbim kabul etsin
ALLAH RAZI OLSUN CANIMCanim okudum kusura bakmayin hakkinizi helal edin bildirim gelmemis bana topige girdigimde yeni haberim oldu :) ebruli kardesimizin rabbim gonlundekileri hakkinda hayirli eylesin insallah
evet canım senin duan bitti RABBİMİZ hayırlarla senin dileğini de bizim dileklerimizi de kabul eder inş amin bakalımBenim okumam bitmiş Allah hepimizden razı olsun dualarımız kabul olsun inşallah
ALLAH RAZI OLSUN CANIMdamla_22 için okudum.
İnşallah canımevet canım senin duan bitti RABBİMİZ hayırlarla senin dileğini de bizim dileklerimizi de kabul eder inş amin bakalım