• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MURADLARIMIZ İÇİN 10.000 EL KADİR ESMASINI ÇEKELİM

kizlar ozur dilerim ben son zamanlarda siteyi aksatiyorum sorunlardan dolayi. nara ve ebruli icin 100 er okuyorum ins

aaynaa aaynaa sagil canm guveninden dolayi. siteye girdim ama nasil gozden kaçirmisim cok kizdim kendime

''Lâ ilâhe illallâhu vahdehu lâşerîke leh, lehu'l mülkü ve lehu'l hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr."

(ALLAH'TAN BAŞKA İLAH YOKTUR. O BİRDİR, ORTAĞI YOKTUR, MÜLK ONA AİTTİR,HAMDLER DE ONA LAYIKTIR, HER ÇEŞİT HAYIR ONUN ELİNDEDİR. O HER ŞEYE KADİRDİR)

Nara87 arkadaşımızın okumasına başladık.......

Bismillahirrahmannirrahim.
Hayirlisi ile eşimle tez bir zamanda annemlerle ayni şehirde ayri yeni bir ev alip taşinalim. Bunun için Rebbim hayirlisi ile esimle bana yol acsin, para yetirsin. cocuğumuzu yeni evimizde sağsalim kucağimiza alalim İNSALLAH

1.
aaynaa-------------->100
2.Nara87------------->100
3.
ebruli--------------->100
4.
damla_22---------->100
5.
tubatesbih--------->100
6.
whitepearll-------->100
7. betul8516 betul8516 ------->100

8.IRMAK10----------->100
9.selince3------------->100
10.btlsrdr------------->
11.Lilruba------------->100
12.AsiNaz------------->
13.Papatya------------>100

Bende katilabilir miyim. Cevap yazdiysaniz gozuumden kacti sanirim.
kusura bakma canım sana cvp yazacaktım unuttum bazı arkadaşlarımız ya katıldığını unuttu ya da bildirim yapmadıklarından okumalarını yapamayınca okumalar uzun sürüyor o sorunlar olunca listeye sizi de alırım canım ama okumalar düzenli olursa çok sevinirim bugünden itibaren naraya da okumasını yaparsan sevinirim şimdi ekleyeceğim konuyu takibe alırsan iyi olur yarın diğer arkadaşa geçeceğiz

''Lâ ilâhe illallâhu vahdehu lâşerîke leh, lehu'l mülkü ve lehu'l hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr."

(ALLAH'TAN BAŞKA İLAH YOKTUR. O BİRDİR, ORTAĞI YOKTUR, MÜLK ONA AİTTİR,HAMDLER DE ONA LAYIKTIR, HER ÇEŞİT HAYIR ONUN ELİNDEDİR. O HER ŞEYE KADİRDİR)

Hayirlisi ile eşimle tez bir zamanda annemlerle ayni şehirde ayri yeni bir ev alip taşinalim. Bunun için Rebbim hayirlisi ile esimle bana yol acsin, para yetirsin. cocuğumuzu yeni evimizde sağsalim kucağimiza alalim İNSALLAH

1.
aaynaa-------------->100
3.
4.
damla_22---------->100
5.
tubatesbih--------->100
6.
whitepearll-------->100

8.IRMAK10----------->100
10.btlsrdr------------->
12.AsiNaz------------->
14.La Petite Princesse-->

ALLAH RAZI OLSUN canım sıra sana da gelince dileğini yazmak istersen ona göre okuruz canım saklamak istersen dileğin neyse onun için okunur
Canim senin siran gecmis senin icinde okudum. Allah gonlundeki dilegini nasip etsin ins.
Benim dilegimde hayirlisiyla evimizi alip yuvamizi kurmak.

Canim senin siran gecmis senin icinde okudum. Allah gonlundeki dilegini nasip etsin ins.
Benim dilegimde hayirlisiyla evimizi alip yuvamizi kurmak.
ALLAH RAZI OLSUN CANIM ...sıran geldiğinde dileğini yazarım ona göre okuruz canım nişanlı mısın? evli mi ev mi almak istiyorsunuz inş en kısa zamanda hayırlarla alırsınız şirin bir yuva canım amin

1.
aaynaa-------------->100
3.
4.
damla_22---------->100
5.
tubatesbih--------->100
6.
whitepearll-------->100

8.IRMAK10----------->100
10.btlsrdr------------->
12.AsiNaz------------->
14.La Petite Princesse-->100

Kızlar dileklerimiz için 70.000 kelimei tevhid diye bi konu var orda liste oluşturduk, az kişiyiz daha başlamadık katılmak istermisiniz sizde ?

birkaç saat içinde 3. arkadaşa geçeceğim yarın da arkadaşa okumayanlar okumazsa onları listeden çıkarmak zorunda kalacağım çünkü okuyan arkadaşlar da yavaş ilerlediğimizden memnun değiller okumayan arkadaşlara son çağrı

.ebruli arkadaşımızın okumasına başladık.......

1.
aaynaa-------------->
2.Nara87------------->
3.
ebruli--------------->
4.
damla_22---------->
5.
tubatesbih--------->
6.
whitepearll-------->
7. betul8516 betul8516 ------->

8.IRMAK10----------->
9.selince3------------->
10.btlsrdr------------->
11.Lilruba------------->
12.AsiNaz------------->
13.Papatya------------>

.
ebruli arkadaşımızın okumasına başladık.......

ebruli arkadaşımız dileğini paylaşmak istemedi gönlündeki dileğini ALLAH hayırlı bir şekilde tez zamanda nasip eder inşallah amin

1.
aaynaa-------------->
2.Nara87------------->
3.
ebruli--------------->
4.
damla_22---------->
5.
tubatesbih--------->
6.
whitepearll-------->
7. betul8516 betul8516 ------->

8.IRMAK10----------->
9.selince3------------->
10.btlsrdr------------->
11.Lilruba------------->
12.AsiNaz------------->
13.Papatya------------>

ilkinde ebrulini dileğini yazmayı unuttum sonradan düzelttim ebruli arkadaşımıza geçtik arkadaşlar okumalarımızı yapabiliriz hayırlı geceler

Back