- 16 Eylül 2009
- 3.469
- 3.747
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ALLAH RAZI OLSUN CANIMkizlar ozur dilerim ben son zamanlarda siteyi aksatiyorum sorunlardan dolayi. nara ve ebruli icin 100 er okuyorum ins
Yok canım olur öyle aksilikler hem bir de yaz ya insanlar geziyor tatilde olanlar da oluyor kafamız dağınık olur canım sağol bildirdiğin için gülümaaynaa sagil canm guveninden dolayi. siteye girdim ama nasil gozden kaçirmisim cok kizdim kendime
kusura bakma canım sana cvp yazacaktım unuttum bazı arkadaşlarımız ya katıldığını unuttu ya da bildirim yapmadıklarından okumalarını yapamayınca okumalar uzun sürüyor o sorunlar olunca listeye sizi de alırım canım ama okumalar düzenli olursa çok sevinirim bugünden itibaren naraya da okumasını yaparsan sevinirim şimdi ekleyeceğim konuyu takibe alırsan iyi olur yarın diğer arkadaşa geçeceğizBende katilabilir miyim. Cevap yazdiysaniz gozuumden kacti sanirim.
ALLAH RAZI OLSUN canım sıra sana da gelince dileğini yazmak istersen ona göre okuruz canım saklamak istersen dileğin neyse onun için okunurTesekkur ederim okundu yazabilirsin su an okuyorum
Canim senin siran gecmis senin icinde okudum. Allah gonlundeki dilegini nasip etsin ins.ALLAH RAZI OLSUN canım sıra sana da gelince dileğini yazmak istersen ona göre okuruz canım saklamak istersen dileğin neyse onun için okunur
ALLAH RAZI OLSUN CANIM ...sıran geldiğinde dileğini yazarım ona göre okuruz canım nişanlı mısın? evli mi ev mi almak istiyorsunuz inş en kısa zamanda hayırlarla alırsınız şirin bir yuva canım aminCanim senin siran gecmis senin icinde okudum. Allah gonlundeki dilegini nasip etsin ins.
Benim dilegimde hayirlisiyla evimizi alip yuvamizi kurmak.
link at canımKızlar dileklerimiz için 70.000 kelimei tevhid diye bi konu var orda liste oluşturduk, az kişiyiz daha başlamadık katılmak istermisiniz sizde ?