MURADLARIMIZ İÇİN 10.000 EL KADİR ESMASINI ÇEKELİM

''Lâ ilâhe illallâhu vahdehu lâşerîke leh, lehu'l mülkü ve lehu'l hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr."

(ALLAH'TAN BAŞKA İLAH YOKTUR. O BİRDİR, ORTAĞI YOKTUR, MÜLK ONA AİTTİR,HAMDLER DE ONA LAYIKTIR, HER ÇEŞİT HAYIR ONUN ELİNDEDİR. O HER ŞEYE KADİRDİR)

Nara87 arkadaşımızın okumasına başladık.......

Bismillahirrahmannirrahim.
Hayirlisi ile eşimle tez bir zamanda annemlerle ayni şehirde ayri yeni bir ev alip taşinalim. Bunun için Rebbim hayirlisi ile esimle bana yol acsin, para yetirsin. cocuğumuzu yeni evimizde sağsalim kucağimiza alalim İNSALLAH

1.
aaynaa-------------->100
2.Nara87------------->100
3.
ebruli--------------->100
4.
damla_22---------->100
5.
tubatesbih--------->
6.
whitepearll-------->
7. betul8516 ------->100

8.IRMAK10----------->100
9.selince3------------->100
10.btlsrdr------------->
11.Lilruba------------->
12.AsiNaz------------->
13.Papatya------------>

aynacim Allah senden de razi olsun rabbim tez vakitte gonlune inşirah yağdırsın inşallah :)

''Lâ ilâhe illallâhu vahdehu lâşerîke leh, lehu'l mülkü ve lehu'l hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr."

(ALLAH'TAN BAŞKA İLAH YOKTUR. O BİRDİR, ORTAĞI YOKTUR, MÜLK ONA AİTTİR,HAMDLER DE ONA LAYIKTIR, HER ÇEŞİT HAYIR ONUN ELİNDEDİR. O HER ŞEYE KADİRDİR)

Hayirlisi ile eşimle tez bir zamanda annemlerle ayni şehirde ayri yeni bir ev alip taşinalim. Bunun için Rebbim hayirlisi ile esimle bana yol acsin, para yetirsin. cocuğumuzu yeni evimizde sağsalim kucağimiza alalim İNSALLAH

1.
aaynaa-------------->100
3.
4.
damla_22---------->100
5.
tubatesbih--------->
6.
whitepearll-------->100
7. betul8516 ------->100

8.IRMAK10----------->100
10.btlsrdr------------->
11.Lilruba------------->100
12.AsiNaz------------->
13.Papatya------------>

okumalarımız devam ediyor arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

1.
aaynaa-------------->100
3.
4.
damla_22---------->100
5.
tubatesbih--------->
6.
whitepearll-------->100
7. betul8516 ------->100

8.IRMAK10----------->100
10.btlsrdr------------->
11.Lilruba------------->100
12.AsiNaz------------->
13.Papatya------------>100

tuba kesin okur asi de okuyacağını söylemişti ama bir şey yazmadı btlsrdr da kesinlikle okurdu ama o bence siteye girmiyor belki de tatilde bilemedim canım bugün de bekleyelim gece ya da yarına 3. arkadaşa geçeceğim okumayanlar da zaten bakarız listeden silmek zorunda kalacağım ne yazık ki böyle giderse

arkadaşlar 3 okuma yapmayan arkadaşları listeden silmek zorunda kalacağım artık okumalar çok uzadı olmuyor böyle okuyanlar da sıkılmaya başladı farkındayım

tuba bugün 10:07 de
btlsrdr : 26 agustosta
asinaz da : cumartesi girmiş görünüyor ..
evet ben sıkılmaya basladım . zorla okuyacaksın denmiyor burda gönüllü okumak isteyenler geliyor.
aaynaa beklemeyelim arkadasım bu kacıncı duamız hep birilerini bekliyoruz ..sıradaki arkadasa gecelim bence

gece diğer arkadaşa geçerim canım o zaman akşama kadar bekleyelim bakalım tuba ilk okumayı zaten yapmıştı ondan haber gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…