negatif arkadaşlar yineINSALLAH hos haber verirsin, bekliyoruz bura da yaz canim
belki testi duzgun kullanmiyorsunnegatif arkadaşlar yine
inan bilemiyorum canım ya doktora gidince artık tam belli olur da hep aynı kullandığım test olumsuz çıktığında hep de olumsuzdu belki hayrlısıyla adet olayımda diğer aya daha umutlu bakarım canımbelki testi duzgun kullanmiyorsun
sen sabr et canimş testde de sorun ola bilirç iyi dusunelim ki iyi olsun sonuclar. canini sikmainan bilemiyorum canım ya doktora gidince artık tam belli olur da hep aynı kullandığım test olumsuz çıktığında hep de olumsuzdu belki hayrlısıyla adet olayımda diğer aya daha umutlu bakarım canım
hayırlısı olsun canım sen dua et banasen sabr et canimş testde de sorun ola bilirç iyi dusunelim ki iyi olsun sonuclar. canini sikma
ALLAH RAZI OLSUN CANIMOkudum
inşallah canımkızlar günaydınaaynaa cm bozma moralini bakalım dr ne diyecek hayırlısı olsun bigün bizde hamiş olucaz ama zamanı var demek ki
aslında daha kimseyi almayacağım demiştim ama seni okumalardan falan biliyorum nickini falan canım düzenli okuyacağına da inanıyorum seni listeye alırım papatya zaten ikinci kişideyiz ilk bendim bana okumasan da olur ama naradayız onun okumasını bugün yaparsan sevinirim şimdi ekliyorum ismini takipte olursan konuyu sevinirim canımBu listeye ben de Katılmak isterim. Mümkün mü acaba
Canım çok teşekkür ederim.aslında daha kimseyi almayacağım demiştim ama seni okumalardan falan biliyorum nickini falan canım düzenli okuyacağına da inanıyorum seni listeye alırım papatya zaten ikinci kişideyiz ilk bendim bana okumasan da olur ama naradayız onun okumasını bugün yaparsan sevinirim şimdi ekliyorum ismini takipte olursan konuyu sevinirim canım
evet canım 100 defa bugün nara için okursun papatyacım bakalım bu duamızdan da ben umutluyum ama biraz yaz olduğundan sanırım ağır ilerliyoruzCanım çok teşekkür ederim.
Bu üstte yazdığın duayı 100 defa okuyacağız değil mi
Düzenli okumaya çalışırım Allah'ın izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?