tamam canim, Allah yardimcin olsun,bebeyini saqsalim kucagina al. amma getdiyinde lutfen dua etmeyi unutmagidemedim tatlım çok halsizdim karnım ağrıyodu.
kurbandan önceki gün gidicem ozaman inştamam canim, Allah yardimcin olsun,bebeyini saqsalim kucagina al. amma getdiyinde lutfen dua etmeyi unutma
sevindim canım ben de 19 gündür adet olmuyorum yarın doktora gideceğim işteizmite döndüm ve sabah hemen doktoruma gittim.
kanama ve karın ağrısı normalmiş.
bide grip oldum dedim doktora. kadın güldü...
ama bebiş iyiymiş
sevindim canım ben de 19 gündür adet olmuyorum yarın doktora gideceğim işte
bir hafta önce kan tahlili yaptırdım geçen pazartesi ama negatif çıktı canım adet söktürücü verir heraldebebişmi var yoksa
test yaptınmı
INSALLAH sen de ucuncu hamiş olarsin.şimdiden aramiza hoş geldin :)sevindim canım ben de 19 gündür adet olmuyorum yarın doktora gideceğim işte
insallah. bebişe soylersin o da bize dua eder :)kurbandan önceki gün gidicem ozaman inş
hayırlısı inş isteyen arkadaşlarıma da bana da aminINSALLAH sen de ucuncu hamiş olarsin.şimdiden aramiza hoş geldin :)
sevindim canım ben de 19 gündür adet olmuyorum yarın doktora gideceğim işte
2 ay kullandım canım bu ay kullanmadım geçen hafta bir hafta önce ama test yaptırdım canım negatif çıktı umutlarım azaldı yanicanm inşallah bebişin engel oluyordur adet olmana ..
güzel haberlerle dönersin inşallah ..
klomen kullanmıs mıydın sen ?
AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.hayırlısı inş isteyen arkadaşlarıma da bana da amin
onla ediyoz yatmadan. elimi karnıma koyuyom. rabbim ülkeme zeval verme.insallah. bebişe soylersin o da bize dua eder :)
onla ediyoz yatmadan. elimi karnıma koyuyom. rabbim ülkeme zeval verme.
askermezi koru
kardeşim yeni işe girdi ona dua ediyom.
annem hasta ona ediyom.
tüm bebek istiyin arkadaşlarıma sağlıklı bebişler ver.
sağlıklı hayırlı imanlı evlatlarım olmasını nasip et.
evimin kapısın duvar eyli.
kötülere fırsat verme.
efendimize ümmet.
sana kul olalım ya rabbim.
amin
3elham 3 ayetlkürsi
3 felak
3 nas
3 ihlas okuyup elime üfleyip.
vucuduma süürüp uyuyom.
bilmiyorum canım senin demenle gittim test aldım şimdi yapacağım bakalım 5 dkya ne çıkaranladm canm bende klomen sonrası 21 gün olmamıstım .
drum tahlil yaptı , hcg - ultrason bakıldı çatlamamıs yumurtan var söktürücü vermiyim çalışmalara devam edin dedi. benm nasip olmadı
belki seninde öyle olmustur .çatlamamıs yumurtan bebişe dönüsmüştür iinşallah
INSALLAH hos haber verirsin, bekliyoruz bura da yaz canimbilmiyorum canım senin demenle gittim test aldım şimdi yapacağım bakalım 5 dkya ne çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?