MURADLARIMIZ İÇİN 10.000 EL KADİR ESMASINI ÇEKELİM

iki hamiş hanımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bana dua edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canm inşallah bebişin engel oluyordur adet olmana ..
güzel haberlerle dönersin inşallah ..
klomen kullanmıs mıydın sen ?
2 ay kullandım canım bu ay kullanmadım geçen hafta bir hafta önce ama test yaptırdım canım negatif çıktı umutlarım azaldı yani

A
hayırlısı inş isteyen arkadaşlarıma da bana da amin
AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.AMIN.

insallah. bebişe soylersin o da bize dua eder :)
onla ediyoz yatmadan. elimi karnıma koyuyom. rabbim ülkeme zeval verme.
askermezi koru
kardeşim yeni işe girdi ona dua ediyom.
annem hasta ona ediyom.
tüm bebek istiyin arkadaşlarıma sağlıklı bebişler ver.
sağlıklı hayırlı imanlı evlatlarım olmasını nasip et.
evimin kapısın duvar eyli.
kötülere fırsat verme.
efendimize ümmet.
sana kul olalım ya rabbim.
amin
3elham 3 ayetlkürsi
3 felak
3 nas
3 ihlas okuyup elime üfleyip.
vucuduma süürüp uyuyom.

anladm canm bende klomen sonrası 21 gün olmamıstım .
drum tahlil yaptı , hcg - ultrason bakıldı çatlamamıs yumurtan var söktürücü vermiyim çalışmalara devam edin dedi. benm nasip olmadı
belki seninde öyle olmustur .çatlamamıs yumurtan bebişe dönüsmüştür iinşallah

HER IKINIZIN DUASINI ALLAH KABUL ETSIN. AMIN

bilmiyorum canım senin demenle gittim test aldım şimdi yapacağım bakalım 5 dkya ne çıkar

''Lâ ilâhe illallâhu vahdehu lâşerîke leh, lehu'l mülkü ve lehu'l hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr."

(ALLAH'TAN BAŞKA İLAH YOKTUR. O BİRDİR, ORTAĞI YOKTUR, MÜLK ONA AİTTİR,HAMDLER DE ONA LAYIKTIR, HER ÇEŞİT HAYIR ONUN ELİNDEDİR. O HER ŞEYE KADİRDİR)

Nara87 arkadaşımızın okumasına başladık.......

Bismillahirrahmannirrahim.
Hayirlisi ile eşimle tez bir zamanda annemlerle ayni şehirde ayri yeni bir ev alip taşinalim. Bunun için Rebbim hayirlisi ile esimle bana yol acsin, para yetirsin. cocuğumuzu yeni evimizde sağsalim kucağimiza alalim İNSALLAH

1.
aaynaa-------------->
2.Nara87------------->100
3.
ebruli--------------->
4.
damla_22---------->100
5.
tubatesbih--------->
6.
whitepearll-------->
7. betul8516 ------->100

8.IRMAK10----------->100
9.selince3------------->
10.btlsrdr------------->
11.Lilruba------------->
12.AsiNaz------------->

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…