rica ederim canımbende varım canm haber verdiğin için tesekkür ederim
ekledim canımlisteye beni de ekler misiniz :)
tatlım ben yavaş yavaş okumaya başlayımmı.listedeki arkadaşlarımızla çok zikir çektik yeni arkadaşlardan isteğim okumalar başlayınca düzenli okumalarınız kimse kimsenin hakkına girmesin lütfen baştan anlaşalım gönüllü okuyoruz ALLAH dualarımızı dileklerimizi hayırlarla kabul eder inş amin
liste tam hazırlanmadı canım tam herkese kaçar tane düşüecek onu da bilmiyorum bugün de bekle de gece kaçar tane okunur falan birkaç gün daha bekletatlım ben yavaş yavaş okumaya başlayımmı.
azcık midem bulanıyo...
bide gribim. öksürükken çok kötü oluyom.
TAMAM CANIM.liste tam hazırlanmadı canım tam herkese kaçar tane düşüecek onu da bilmiyorum bugün de bekle de gece kaçar tane okunur falan birkaç gün daha bekle
benim kan tahlilim negatif çıktı dua et bize canımTAMAM CANIM.
BEN RAMAZAN BAYRAMINDAN ÖNCEKİ HAFTA BURSADAYDIM AİLEMİN YANINDA. ORDA ULUCAMİNDE DUA ETTİMbenim kan tahlilim negatif çıktı dua et bize canım
canim rebbim her zaman dualarini kabul etsin.coccuğunu da sağsalim kucağina al. bu hafta sonu getdiyinde benim icin benim kalbimdeki dualarim icin de dua edermisin? ismim de GülnarBEN RAMAZAN BAYRAMINDAN ÖNCEKİ HAFTA BURSADAYDIM AİLEMİN YANINDA. ORDA ULUCAMİNDE DUA ETTİM
KENDİM İÇİN HEMDE KARDEŞİM İŞ BULSUN DİYE.
RABBİM DUALRIMI KABUL BUYURDU.
BU HAFTASONUDA GİDİCEM
OZAMAN GENE GİDERSEM SANADA DUA EDERİM İNŞ AYNACIM...
İNSALLAH beni unutmarsin canim :)not almam lazım ozaman isimleri. unuturumki ben
et canım çok memnun olurum adım münevver bugün tam kendimde değilimBEN RAMAZAN BAYRAMINDAN ÖNCEKİ HAFTA BURSADAYDIM AİLEMİN YANINDA. ORDA ULUCAMİNDE DUA ETTİM
KENDİM İÇİN HEMDE KARDEŞİM İŞ BULSUN DİYE.
RABBİM DUALRIMI KABUL BUYURDU.
BU HAFTASONUDA GİDİCEM
OZAMAN GENE GİDERSEM SANADA DUA EDERİM İNŞ AYNACIM...
benim adımı da unutma canımnot almam lazım ozaman isimleri. unuturumki ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?