• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MURADLARIMIZ İÇİN 10.000 EL KADİR ESMASINI ÇEKELİM

listedeki arkadaşlarımızla çok zikir çektik yeni arkadaşlardan isteğim okumalar başlayınca düzenli okumalarınız kimse kimsenin hakkına girmesin lütfen baştan anlaşalım gönüllü okuyoruz ALLAH dualarımızı dileklerimizi hayırlarla kabul eder inş amin

listedeki arkadaşlarımızla çok zikir çektik yeni arkadaşlardan isteğim okumalar başlayınca düzenli okumalarınız kimse kimsenin hakkına girmesin lütfen baştan anlaşalım gönüllü okuyoruz ALLAH dualarımızı dileklerimizi hayırlarla kabul eder inş amin
tatlım ben yavaş yavaş okumaya başlayımmı.
azcık midem bulanıyo...
bide gribim. öksürükken çok kötü oluyom.

tatlım ben yavaş yavaş okumaya başlayımmı.
azcık midem bulanıyo...
bide gribim. öksürükken çok kötü oluyom.
liste tam hazırlanmadı canım tam herkese kaçar tane düşüecek onu da bilmiyorum bugün de bekle de gece kaçar tane okunur falan birkaç gün daha bekle

benim kan tahlilim negatif çıktı dua et bize canım
BEN RAMAZAN BAYRAMINDAN ÖNCEKİ HAFTA BURSADAYDIM AİLEMİN YANINDA. ORDA ULUCAMİNDE DUA ETTİM
KENDİM İÇİN HEMDE KARDEŞİM İŞ BULSUN DİYE.
RABBİM DUALRIMI KABUL BUYURDU.
BU HAFTASONUDA GİDİCEM
OZAMAN GENE GİDERSEM SANADA DUA EDERİM İNŞ AYNACIM...

BEN RAMAZAN BAYRAMINDAN ÖNCEKİ HAFTA BURSADAYDIM AİLEMİN YANINDA. ORDA ULUCAMİNDE DUA ETTİM
BU HAFTASONUDA GİDİCEM
canim rebbim her zaman dualarini kabul etsin.coccuğunu da sağsalim kucağina al. bu hafta sonu getdiyinde benim icin benim kalbimdeki dualarim icin de dua edermisin? ismim de Gülnar

BU HAFTASONUDA GİDİCEM
et canım çok memnun olurum adım münevver bugün tam kendimde değilim

ulucami cok manevi bi mekan dualarin kabul oldugu bi yer insallah 1 kere gormek nasip oldu rabbim isteyen herkese gormeyi nasip etsin kardesim bana da dua eder misin :) ismim selin Allah hakkimda hayirli seyler nasip etsin diye Allah razi olsun... :)

Back