- 15 Ağustos 2014
- 1.376
- 1.101
- 83
not almam lazım ozaman isimleri. unuturumki ben
Gidince benim içinde dua edermisiniz içimdeki duaların hayırlısı ile kabul olması için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
not almam lazım ozaman isimleri. unuturumki ben
darısı bize inş betul bize dua edecek bana da hayırlısı bakalımulucami cok manevi bi mekan dualarin kabul oldugu bi yer insallah 1 kere gormek nasip oldu rabbim isteyen herkese gormeyi nasip etsin kardesim bana da dua eder misin :) ismim selin Allah hakkimda hayirli seyler nasip etsin diye Allah razi olsun... :)
AMİN HAYIRLARLA İNŞkızlar rabbim dualarımızı kabul etcek inş.
canım beni de eklermisin hangi duayı yapacağızkatılmak isteyenleri bekliyorum arkadaşlar
listenin başındaki duayı okuyacağızcanım beni de eklermisin hangi duayı yapacağız
ekleyeyim mi listeye herkes kaçar tane okuyacak listenin sayısına göre belrlerimcanım beni de eklermisin hangi duayı yapacağız
okdaha katılan olmayacak sanırım listedeki arkadaşlar hepiniz takipte olun bu gece de listeyi açabilirim
canım beni de eklermisin hangi duayı yapacağızkatılmak isteyenleri bekliyorum arkadaşlar
Sağol canım eklediğin için. ..takipteyimekleyeyim mi listeye herkes kaçar tane okuyacak listenin sayısına göre belrlerim
tamam canım bu duanın faydasını göreceğime inanıyorum tüm yaptığımız zikirlerden fayda görmüşüzdür inş duanın sevabı olmaz mıcanım beni de eklermisin hangi duayı yapacağız
Sağol canım eklediğin için. ..takipteyim
''Lâ ilâhe illallâhu vahdehu lâşerîke leh, lehu'l mülkü ve lehu'l hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr."ya kadir mi çekicez.