• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MURADLARIMIZ İÇİN 10.000 EL KADİR ESMASINI ÇEKELİM

ulucami cok manevi bi mekan dualarin kabul oldugu bi yer insallah 1 kere gormek nasip oldu rabbim isteyen herkese gormeyi nasip etsin kardesim bana da dua eder misin :) ismim selin Allah hakkimda hayirli seyler nasip etsin diye Allah razi olsun... :)
darısı bize inş betul bize dua edecek bana da hayırlısı bakalım

bizim isim listemizi yaz betul daha kolay olacak herkesin dilekleri içinde büyüdükçe büyüyor gece çok üzüldüm ama şimdi daha iyiyim dualarla ALLAH'A yanaşmaya çalışacağız

''Lâ ilâhe illallâhu vahdehu lâşerîke leh, lehu'l mülkü ve lehu'l hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr."

1.
aaynaa
2.Nara87
3.ebruli--
4.damla_22
5.tubatesbih
6.whitepearll
7. betul8516 betul8516

8.IRMAK10
9.selince3
10.btlsrdr
11.Lilruba
12.

birkaç güne okumalarımız başlar arkadaşlar katılmak isteyen yazsın ve listedeki arkadaşlar takipte olun cumaya başlarız okumalara diye düşünüyorum perşembe gecesi listeyi hazırlayacağım okumalara hazır hale getireceğim sırası gelen dileklerini yazar artık

daha katılan olmayacak sanırım listedeki arkadaşlar hepiniz takipte olun bu gece de listeyi açabilirim

canım beni de eklermisin hangi duayı yapacağız

Sağol canım eklediğin için. ..takipteyim
tamam canım bu duanın faydasını göreceğime inanıyorum tüm yaptığımız zikirlerden fayda görmüşüzdür inş duanın sevabı olmaz mı

ALLAH'TAN BAŞKA İLAH YOKTUR. O BİRDİR, ORTAĞI YOKTUR, MÜLK ONA AİTTİR,HAMDLER DE ONA LAYIKTIR, HER ÇEŞİT HAYIR ONUN ELİNDEDİR. O HER ŞEYE KADİRDİR

''Lâ ilâhe illallâhu vahdehu lâşerîke leh, lehu'l mülkü ve lehu'l hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr."

(ALLAH'TAN BAŞKA İLAH YOKTUR. O BİRDİR, ORTAĞI YOKTUR, MÜLK ONA AİTTİR,HAMDLER DE ONA LAYIKTIR, HER ÇEŞİT HAYIR ONUN ELİNDEDİR. O HER ŞEYE KADİRDİR)

1.
aaynaa
2.Nara87
3.ebruli--
4.damla_22
5.tubatesbih
6.whitepearll
7. betul8516 betul8516

8.IRMAK10
9.selince3
10.btlsrdr
11.Lilruba
12.

ya kadir mi çekicez.

(ALLAH'TAN BAŞKA İLAH YOKTUR. O BİRDİR, ORTAĞI YOKTUR, MÜLK ONA AİTTİR,HAMDLER DE ONA LAYIKTIR, HER ÇEŞİT HAYIR ONUN ELİNDEDİR. O HER ŞEYE KADİRDİR)
hayır bu duayı okuyacğaız

Back