MURADLARIMIZ İÇİN 10.000 EL KADİR ESMASINI ÇEKELİM

''Lâ ilâhe illallâhu vahdehu lâşerîke leh, lehu'l mülkü ve lehu'l hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr."

.......................................yeni zikrimiz.............

Kim, "Lâ ilâhe illallâhu vahdehu lâşerîke leh, lehu'l mülkü ve lehu'l hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr." duasını bir günde yüz kere söylerse, kendisine on köle âzad etmiş gibi sevab verilir, ayrıca lehine yüz sevab yazılır ve yüz günahı da silinir. Bu, ayrıca üç gün akşama kadar onu şeytana karşı muhafaza eder. Bundan daha fazlasını okumayan hiçbir kimse, o adamınkinden daha efdal bir amel de getiremez. Kim de bir günde yüz kere "Sübhânallahi ve bihamdihi" derse hataları dökülür, hatta denizin köpüğü kadar (çok) olsa bile." [Buhârî, Daavât 54, Bed'ü'l-Halk 11; Müslim, Zikr 28, (2691); Muvatta, Kur'ân 20, (1, 209); Tirmizî, Daavât 61, (3464)]

ALLAH'TAN BAŞKA İLAH YOKTUR. O BİRDİR, ORTAĞI YOKTUR, MÜLK ONA AİTTİR,HAMDLER DE ONA LAYIKTIR, HER ÇEŞİT HAYIR ONUN ELİNDEDİR. O HER ŞEYE KADİRDİR

İnşallah amin,
İçimdeki niyetimin hayırlısıyla kabul olması için dua edilsin benim için.

arkadaşlar herkes dileklerini teker teker yazar ben de ona göre kolayca sırası gelenin listesini hazırladığımda hemen yazarım
Canlarim bu aralar eşimin işleri bır az kotu, calısdıkları yerden paranı zamanında alamıyor ve ışi itirmek korkusu var. maddi sikintilar da bir yandan. onun hayirlisi ile işinde kalip çalışması ve maddi sikintilardan kurtulmasi için dualariniza ihtiyacimiz var

ne kadar okuyacağımızı liste sayımıza göre belirleyeceğim herkes ne için okutacaksa liste başlamadan önce kısa ve öz olarak dileklerinizi yazarsınız arkadaşlar sonra ayriyetten de dilek listesi oluşturacağım

kızlar beni muhakkaka etikeleyin olurmmu.
yoksa ben göremiyom
betul8516 yazın benim adıma

yukarda sağ tarafta konuyu takip et diyor oradan takip eti onaylayacaksın o zaman sana sürekli bildirim gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…