Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ANLAMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIALLAH'TAN BAŞKA İLAH YOKTUR. O BİRDİR, ORTAĞI YOKTUR, MÜLK ONA AİTTİR,HAMDLER DE ONA LAYIKTIR, HER ÇEŞİT HAYIR ONUN ELİNDEDİR. O HER ŞEYE KADİRDİR
tabii eklerim sizi de 3. sıraya o zaman ben çekeceğimiz esmayı ya da duayı bu gece bildireceğim zaten kpss çalışıyorum ama yine de bir liste daha hazırlayayım dedim Rabbim dualarımızı kabul eder inş amin
Canlarim bu aralar eşimin işleri bır az kotu, calısdıkları yerden paranı zamanında alamıyor ve ışi itirmek korkusu var. maddi sikintilar da bir yandan. onun hayirlisi ile işinde kalip çalışması ve maddi sikintilardan kurtulmasi için dualariniza ihtiyacimiz vararkadaşlar herkes dileklerini teker teker yazar ben de ona göre kolayca sırası gelenin listesini hazırladığımda hemen yazarım
amin bize de dua et1. @aaynaa
2. Nara87
3. @ebruli--
4. @damla_22
5. @tubatesbih
6. @whitepearll
7. betul8516 : Allahım bebişimi sağlıkla doğurmayı nasip et. ve sağlıklı hayırlı bi evlat olsun. amin
konuyu izlemeye al canım sürekli burayı takip edeceksin zaten okumalarda
izlemeye nasıl alcamki.konuyu izlemeye al canım sürekli burayı takip edeceksin zaten okumalarda
TAKİP EDİYOM ZATENNNyukarda sağ tarafta konuyu takip et diyor oradan takip eti onaylayacaksın o zaman sana sürekli bildirim gelir
tamam konuya baktıkça zaten bildirimler gelirTAKİP EDİYOM ZATENNN