- 30 Ekim 2013
- 20.228
- 56.871
- 798
Nasıl yapayım şimdi başka birine mi okutayım. Yoksa perşembe akşamına kadar süre verir misinizbekle canım olsun okuyamadıklarına sonra okursun perşembeye kadar beklerim seni listeden silmem
teşekkür ederim canımkarısıklık olmasın diye düzenledim listeyi okumayan 5 kişi kalmış
aaynaa arkadaşımızın dileği:
ALLAH'IN hayır ve izniyle dileklerimde zaman uzunsa kısalsın şerler RABBİMİN izniyle yıkansın hayırlı sağlıklı imanlı kursaklı eli ayağı düz tam salih saliha anneye babaya sevgili saygılı evlatlar tüm isteyenlere verirken ALLAH bana da hayırlarla versin evladımın nasip kısmetiyle de kapalı ekmek kapılarım açılsın seneye gireceğim kpss puanıyla hayırlı bir devlet kapısında hayırlı bir memuriyet istiyorum hazinesi sonsuz RABBİM 'DEN şu mübarek ramazan ayı hürmetine dualarımızı çevirme amin
1.aaynaa------------>13 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
2.whitepearll----->
3.Debusi------------>15 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
4.tubatesbih------->13 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
5.gulbera------------>
6.Nara87------------>
7.akgUvercin------->13 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
8.damla_22-------->15 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
9.Nileda90---------->
10.IRMAK10-------->15 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
11.mlkem------------->
12.btlsrdr------------->15 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
13. monallisa_35---> 13 AYETEL KÜRSİ 1 ESMA
14. yaramaz_kiz----->15 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
15.basbelasiyimm--->13 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
16.687403_igt-------->
KUMBARAYA damla_22 100 adet AYETEL KÜRSİ okudu adetliyken okuyamayan arkadaşların yerine eklemeler yapılabilsin diye ALLAH RAZI OLSUN DİLEKLERİNİ tez zamanda nasip eder müjdeler RABBİM amin
ALLAH RAZI OLSUN CANIM2.arkadasa 15 ayetel kursi 1 esmaul husna okudum
Benide yazın !!
canım sen okumuştun ya 13 tane bunu ikinci kişiye mi okudun anlamadımSlm arkadaşlar bende okudum 15 ayetel kursi 1 esma ul Hüsna
canım sen okumuştun ya 13 tane bunu ikinci kişiye mi okudun anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?