Yeterki dualarımızı allah kabul etsin kurban oldugum allahım bn hep ederim hıc sklmam
aaynaa arkadaşımızın dileği:
ALLAH'IN hayır ve izniyle dileklerimde zaman uzunsa kısalsın şerler RABBİMİN izniyle yıkansın hayırlı sağlıklı imanlı kursaklı eli ayağı düz tam salih saliha anneye babaya sevgili saygılı evlatlar tüm isteyenlere verirken ALLAH bana da hayırlarla versin evladımın nasip kısmetiyle de kapalı ekmek kapılarım açılsın seneye gireceğim kpss puanıyla hayırlı bir devlet kapısında hayırlı bir memuriyet istiyorum hazinesi sonsuz RABBİM 'DEN şu mübarek ramazan ayı hürmetine dualarımızı çevirme amin
1.aaynaa------------>13 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
2.whitepearll----->
3.Debusi------------>
4.tubatesbih------->13 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
5.gulbera------------>
6.Nara87------------>
7.akgUvercin------->13 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
8.damla_22-------->15 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
9.Nileda90---------->
10.IRMAK10-------->15 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
11.mlkem------------->
12.btlsrdr------------->
13. monallisa_35--->
14. yaramaz_kiz----->15 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
15.basbelasiyimm--->
16.687403_igt-------->
ALLAH RAZI OLSUNYeterki dualarımızı allah kabul etsin kurban oldugum allahım bn hep ederim hıc sklmam
ALLAH RAZI OLSUN
Yerine bir baskasi okuyamazmiYa cok üzgünüm arkadaslar. Ben adetliyim. Dua gibi düşündüm. Bu detay akli!a gelmedi. Okunmaz sanirim degil mi. Perşembe baslayabilirim. Ne yapayim simdi
O zaman ole yap adetliysen ztn okuyamassın cnm günaha girme ztnOkur tabi. O zaman sorun yok.
Tmm tsk ederım o zaman kubradanda sendende allah razı olsunCanim kumbaraya 100 ayetel kursi okudum...Adetliyken okuyamayan arkadaslar icin
bekle canım olsun okuyamadıklarına sonra okursun perşembeye kadar beklerim seni listeden silmemYa cok üzgünüm arkadaslar. Ben adetliyim. Dua gibi düşündüm. Bu detay akli!a gelmedi. Okunmaz sanirim degil mi. Perşembe baslayabilirim. Ne yapayim simdi
ALLAH RAZI OLSUN CANIM SAĞOLASIN HAKKINI HELAL ETCanim kumbaraya 100 ayetel kursi okudum...Adetliyken okuyamayan arkadaslar icin
Helal olsun canim...Rabbim kabul etsinALLAH RAZI OLSUN CANIM SAĞOLASIN HAKKINI HELAL ET
İnşaallah ALLAH RAZI OLSUN ALLAH SENİ TEZ ZAMANDA HAYIRLISIYLA SEVİNDİRSİN BİZE DE DUYURSUN AMİNHelal olsun canim...Rabbim kabul etsin
Amiiin canim insallah Rabbim sizin de gonlunuzden ne geciyorsa tez vakitte versinİnşaallah ALLAH RAZI OLSUN ALLAH SENİ TEZ ZAMANDA HAYIRLISIYLA SEVİNDİRSİN BİZE DE DUYURSUN AMİN
hayırlısıyla hepimiz seviniriz canımAmiiin canim insallah Rabbim sizin de gonlunuzden ne geciyorsa tez vakitte versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?