ALLAH RAZI OLSUN15 ayetel kürsi 1 esma
hastayım ama birine okutabileceğimi söylediğiniz için ablamdan okumasını rica ettim.Okuyunca haber vereceğim16. sıradaki arkadaş adetdi perşembe temizlenecekti ondan haberim var ama kalan 4 kişiden haberim yok
ALLAH RAZI OLSUN CANIM okutacak kimse bulamazsan kumbaradaki okunmuşlardan ilave ederiz sıkma canını ben seni bekleyeceğim sen adtli olduğunu bildirdin önemli olan buhastayım ama birine okutabileceğimi söylediğiniz için ablamdan okumasını rica ettim.Okuyunca haber vereceğim
rica ederim elinde değil adet olunca sıkma canını zorla okunmasını değil gönüllü isteyerek okunmasını istiyorum hepimiz umutlarla dualara bağlandık ALLAH elimizi boş çevirmesin ALLAH yüzümüze baksın dualarımızı hayırlarla kabul eder inş amin:) TEŞEKKÜR EDERİM
bilmiyorum canım dualar okunuyor ben eşime soracam akşam kendi imam hatip mezunu aklıma da gelmedi hiç sormakAdet olunca ayetel kürsi okunmaz mı arkadaşlar ben geceleri yatmadan yada içim sıkılınca okuyorum. Esma için birşey diyemeueceğim ama..
13 tane okudu değil mi canımBen ablama okuttum Allah kabul etsin. En iyisi persembe temizlenince kendim okuyayım
herkesin dileği belli zaten onun dileğini söyleyerek okuyorsun isteyen abdestli okurAllah dileklerini kabul eder inşallah. Zikir çekerken abdest alınıyor mu? Bide nasıl niyet ediyorsunuz
canım dileğini dile abdest al sonra ALLAH'IM şu dileğim için bu duayı şu kadar çekeceğim dileklerimi kabul et de başla biz bu sefer 201 AYETEL KÜRSİ okuyoruzPek giremiyorum siteye o yüzden aranıza katilmak istesem katılamayan maalesef gün içinde bende zikir çekmek istiyorum daha önce çekme dim yardimci olabilir misiniz nasıl baslaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?