• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MURADLARIMIZ İÇİN 10.000 EL KADİR ESMASINI ÇEKELİM

aaynaa ya okumalarımız devam ediyor okumalar biterse gün içinde gece de olsun ikinci kişiye geçeceğim arkadaşlar son arkadaşımız adet nileda90 nın da üyeliği kapanmış birkaç gün bekleriz olmadı listeden çıkartırım arkadaşlar o zamanda birkaç tane fazla okuruz

aaynaa arkadaşımızın dileği:

ALLAH'IN hayır ve izniyle dileklerimde zaman uzunsa kısalsın şerler RABBİMİN izniyle yıkansın hayırlı sağlıklı imanlı kursaklı eli ayağı düz tam salih saliha anneye babaya sevgili saygılı evlatlar tüm isteyenlere verirken ALLAH bana da hayırlarla versin evladımın nasip kısmetiyle de kapalı ekmek kapılarım açılsın seneye gireceğim kpss puanıyla hayırlı bir devlet kapısında hayırlı bir memuriyet istiyorum hazinesi sonsuz RABBİM 'DEN şu mübarek ramazan ayı hürmetine dualarımızı çevirme amin

1.
aaynaa------------>13 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
2.whitepearll----->15 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
3.Debusi------------>15 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
4.tubatesbih------->13 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
5.gulbera------------>15 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
6.Nara87------------>
7.
akgUvercin------->13 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
8.damla_22-------->15 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
9.Nileda90---------->
10.
IRMAK10-------->15 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
11.
mlkem------------->
12.btlsrdr------------->15 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
13.
monallisa_35---> 13 AYETEL KÜRSİ 1 ESMA
14.
yaramaz_kiz----->15 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
15.
basbelasiyimm--->13 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
16.
687403_igt-------->

KUMBARAYA damla_22 100 adet AYETEL KÜRSİ okudu adetliyken okuyamayan arkadaşların yerine eklemeler yapılabilsin diye ALLAH RAZI OLSUN DİLEKLERİNİ tez zamanda nasip eder müjdeler RABBİM amin

hastayım ama birine okutabileceğimi söylediğiniz için ablamdan okumasını rica ettim.Okuyunca haber vereceğim
ALLAH RAZI OLSUN CANIM okutacak kimse bulamazsan kumbaradaki okunmuşlardan ilave ederiz sıkma canını ben seni bekleyeceğim sen adtli olduğunu bildirdin önemli olan bu

:) TEŞEKKÜR EDERİM
rica ederim elinde değil adet olunca sıkma canını zorla okunmasını değil gönüllü isteyerek okunmasını istiyorum hepimiz umutlarla dualara bağlandık ALLAH elimizi boş çevirmesin ALLAH yüzümüze baksın dualarımızı hayırlarla kabul eder inş amin

@whitepearll arkadasım ıcın 13 ayatel kursı 1 esma okudum rabbım gonlune gore versın amin

Adet olunca ayetel kürsi okunmaz mı arkadaşlar ben geceleri yatmadan yada içim sıkılınca okuyorum. Esma için birşey diyemeueceğim ama..

Adet olunca ayetel kürsi okunmaz mı arkadaşlar ben geceleri yatmadan yada içim sıkılınca okuyorum. Esma için birşey diyemeueceğim ama..
bilmiyorum canım dualar okunuyor ben eşime soracam akşam kendi imam hatip mezunu aklıma da gelmedi hiç sormak

aaynaa arkadaşımızın dileği:

ALLAH'IN hayır ve izniyle dileklerimde zaman uzunsa kısalsın şerler RABBİMİN izniyle yıkansın hayırlı sağlıklı imanlı kursaklı eli ayağı düz tam salih saliha anneye babaya sevgili saygılı evlatlar tüm isteyenlere verirken ALLAH bana da hayırlarla versin evladımın nasip kısmetiyle de kapalı ekmek kapılarım açılsın seneye gireceğim kpss puanıyla hayırlı bir devlet kapısında hayırlı bir memuriyet istiyorum hazinesi sonsuz RABBİM 'DEN şu mübarek ramazan ayı hürmetine dualarımızı çevirme amin

1.
aaynaa------------>13 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
2.whitepearll----->15 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
3.Debusi------------>15 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
4.tubatesbih------->13 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
5.gulbera------------>15 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
6.Nara87------------>
7.
akgUvercin------->13 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
8.damla_22-------->15 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
9.Nileda90---------->
10.
IRMAK10-------->15 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
11.
mlkem------------->
12.btlsrdr------------->15 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
13.
monallisa_35---> 13 AYETEL KÜRSİ 1 ESMA
14.
yaramaz_kiz----->15 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
15.
basbelasiyimm--->13 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
16.
687403_igt-------->

Allah dileklerini kabul eder inşallah. Zikir çekerken abdest alınıyor mu? Bide nasıl niyet ediyorsunuz

Pek giremiyorum siteye o yüzden aranıza katilmak istesem katılamayan maalesef gün içinde bende zikir çekmek istiyorum daha önce çekme dim yardimci olabilir misiniz nasıl baslaniyor

Pek giremiyorum siteye o yüzden aranıza katilmak istesem katılamayan maalesef gün içinde bende zikir çekmek istiyorum daha önce çekme dim yardimci olabilir misiniz nasıl baslaniyor
canım dileğini dile abdest al sonra ALLAH'IM şu dileğim için bu duayı şu kadar çekeceğim dileklerimi kabul et de başla biz bu sefer 201 AYETEL KÜRSİ okuyoruz

Back