• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MURADLARIMIZ İÇİN 10.000 EL KADİR ESMASINI ÇEKELİM

aaynaa arkadaşımızın dileği:

ALLAH'IN hayır ve izniyle dileklerimde zaman uzunsa kısalsın şerler RABBİMİN izniyle yıkansın hayırlı sağlıklı imanlı kursaklı eli ayağı düz tam salih saliha anneye babaya sevgili saygılı evlatlar tüm isteyenlere verirken ALLAH bana da hayırlarla versin evladımın nasip kısmetiyle de kapalı ekmek kapılarım açılsın seneye gireceğim kpss puanıyla hayırlı bir devlet kapısında hayırlı bir memuriyet istiyorum hazinesi sonsuz RABBİM 'DEN şu mübarek ramazan ayı hürmetine dualarımızı çevirme amin

1.
aaynaa------------>13 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
2.whitepearll----->
3.Debusi------------>
4.tubatesbih------->13 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
5.gulbera------------>
6.Nara87------------>
7.
akgUvercin------->13 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
8.damla_22-------->15 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
9.Nileda90---------->
10.
IRMAK10-------->15 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
11.mlkem------------->
12.btlsrdr------------->
13. monallisa_35--->
14. yaramaz_kiz----->15 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
15.basbelasiyimm--->
16.687403_igt-------->

ALLAH'IN hayır ve izniyle dileklerimde zaman uzunsa kısalsın şerler RABBİMİN izniyle yıkansın hayırlı sağlıklı imanlı kursaklı eli ayağı düz tam salih saliha anneye babaya sevgili saygılı evlatlar tüm isteyenlere verirken ALLAH bana da hayırlarla versin evladımın nasip kısmetiyle de kapalı ekmek kapılarım açılsın seneye gireceğim kpss puanıyla hayırlı bir devlet kapısında hayırlı bir memuriyet istiyorum hazinesi sonsuz RABBİM 'DEN şu mübarek ramazan ayı hürmetine dualarımızı çevirme amin

1.
2.whitepearll----->
3.Debusi------------>
5.gulbera------------>
6.Nara87------------>
7.
9.Nileda90---------->
10.
11.
mlkem------------->
12.btlsrdr------------->
13. monallisa_35--->
15.
basbelasiyimm--->
16.687403_igt-------->
Yeterki dualarımızı allah kabul etsin kurban oldugum allahım bn hep ederim hıc sklmam

Ya cok üzgünüm arkadaslar. Ben adetliyim. Dua gibi düşündüm. Bu detay akli!a gelmedi. Okunmaz sanirim degil mi. Perşembe baslayabilirim. Ne yapayim simdi

Ya cok üzgünüm arkadaslar. Ben adetliyim. Dua gibi düşündüm. Bu detay akli!a gelmedi. Okunmaz sanirim degil mi. Perşembe baslayabilirim. Ne yapayim simdi
bekle canım olsun okuyamadıklarına sonra okursun perşembeye kadar beklerim seni listeden silmem

1.
2.whitepearll----->
3.Debusi------------>
5.gulbera------------>
6.Nara87------------>
7.
9.Nileda90---------->
10.
11.mlkem------------->
12.btlsrdr------------->15 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
13. monallisa_35--->
15.basbelasiyimm--->
16.687403_igt-------->

KUMBARAYA damla_22 100 adet AYETEL KÜRSİ okudu adetliyken okuyamayan arkadaşların yerine eklemeler yapılabilsin diye ALLAH RAZI OLSUN DİLEKLERİNİ tez zamanda nasip eder müjdeler RABBİM amin

Back