Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım eklemiştin beni listedeyim ben 5. sıradayım :)gulbere listeye geliyor msun
baktım eklemedim sandım ismini göremeyince oruç kafama vurdu demek kicanım eklemiştin beni listedeyim ben 5. sıradayım :)
estfi canımm olur o kadar bir sürü kişiyi takip ediyosun yine iyisin maşallaahhh :)baktım eklemedim sandım ismini göremeyince oruç kafama vurdu demek ki
sağolasın canımestfi canımm olur o kadar bir sürü kişiyi takip ediyosun yine iyisin maşallaahhh :)
canım gönüllü dualarla ALLAH'IN dualarımızı kabul etmesini umut ediyoruz ALLAH bizi yarıncıtmasın umutlarımız aha da yeşerip dualarımız kabul olur inşallah zorla okunan duadan da bir medet ummayalım medet habersizce canı gönülden yapılan dualar bak biz birbirimize eliz ama aynı dileklerde buluşup TEK BİR ALLAH'A yalvarıyoruz çok şükür inşallah müjdelerdede buluşur seviniriz aminAma cok guzel birseye vesile oluorsun aaynaa Allah razi oosun bu topicte dua okumak hosuma gidiyor ayri bir saminiyet var ben baska topicte 1 defa okudim emirvaki ve dinlemeden yargisizca hakaret ederek dua okutuyorlar insanlarin derman ariyor dualarda daha yapici olmaliyiz ve sukur burasi oyle
tamam canım seni de ekliyorum listeye bugün en geç akşam okumalarımız başlar listeyi hazır edeceğim şimdiBENİDE ALIR MISINIZ
her kisiye gun bolelimki her birimiz icin ramazanda okuyup bitirelimAKŞAMLARI DA OLSA SAHURDA DA OLSA BEN LİSTEYİ TOPARLARIM ARKADAŞLAR SİZ YETERKİ OKUMALARINIZI KONUMUZA BİLDİRİN LİSTE TAMAMLANINCA HEMEN YENİ ARKADAŞIN OKUMASINA BAŞLANACAKTIR