Mune'de tarafını belli etti !

Kazen

Yönetim
Administrator
14 Kasım 2001
21.326
En iyi cevaplar
2
69.478
1.623
101
Bana gelen bir "tarafsınız" e-postasına Mune'den gelen cevap ;

Tarafız biz, sen Galatasaray ben Beşiktaş'ı tutuyoruz !.

Taraflar körü körüne savşa girerse..tarafsız olmak zor:ssz:

Mune gercekten taraf olsa ayni konudaki benim mesajim için beni banlamazdi. Islerine gelen şekilde anlamasalar keşke.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sanırım, iki yöneticimiz kendi aralarında komiklikler şakalar yapıyor arkadaşlar. asdf.
Tabii siyaset konularında "şimdi şöyle desem tarafsınız diyecekler, şunu banlasam tarafsınız diyecekler" diye düşüne düşüne bu noktaya varmak normal.:1:

Son düzenleme:
valla yonetim kusura bakmayın ama
muhabbetinizin olduklarına "biraz" tölerans gösteriyorsunuz(çok abartmadıkça geyikten, polemikten banlanmıyorlar) ama muhabbetiniz olmayanları en ufak mesajlarında affetmiyorsunuz. :52:

Son düzenleme:
Taraf olunmaz taraftar doğulur !! Atın bi çektik daha benim için Beşiktaşa rengimiz belli olsun.:51:

valla yonetim kusura bakmayın ama
muhabbetinizin olduklarına "biraz" tölerans gösteriyorsunuz(çok abartmadıkça geyikten, polemikten banlanmıyorlar) ama muhabbetiniz olmayanları en ufak mesajlarında affetmiyorsunuz. :52:

Benim muneyle muhabbetim var.Ceza puanım silinmeden önce 80 di:1:
Şimdide 20.
Güldüğüm için bilebanlandığım oldu burda.
Ben yönetimin herkese eşit mesafede olduğunu düşünüyorum.
Bu arada aklıma elmayra geldi,Muneyle yakın olmasına rağmen cezaları rekora koşuyor, torpil olsa önce elmikten görürdük:1:

Tövbe bismillah:53::53:
Ya ben bu maili az evvel yolladım hangi ara konuya çevirdin Kazen:60:
Evet, itiraf ediyorum tarafım:ssz: Beşiktaş'lıyım:52::52::52:

Valla kusura bakmayın, ne zaman bir banlanma olsa tarafsınız, taraf tutuyorsunuz gibi mesajlar geliyor, yine mail gelmiş tarafsınız diye, halbuki kontrol etseniz polemiğe giren diğer üye de ceza almış oluyor, bende böyle isyan ettim, Kazen'e itiraf ettim, ikimizde tarafız, Galatasaray ve Beşiktaş taraftarları olarak itiraf ediyoruz:51:

Reputable,
Sıfır ceza puanın var:9: ve tarafsınız diyorsun, geyik sohbetlerine artık eskisi gibi tek yorumda müdahale edilmiyor, Nisan ayından beri bu böyle, uzarsa konu dışı cezası veriyoruz çünkü ağzımızı açtığımız anda ceza veriyorsunuz diye şikayet geliyordu, iyi dedik madem hemen ceza vermeyelim, polemik cezasız kalmaz, muhabbet olsun olmasın, hatta istatistik yapalım, arkadaş listemdekiler ve sohbet ettiklerim ceza puanında en önde gider:))

Valla kusura bakmayın, ne zaman bir banlanma olsa tarafsınız, taraf tutuyorsunuz gibi mesajlar geliyor, yine mail gelmiş tarafsınız diye, halbuki kontrol etseniz polemiğe giren diğer üye de ceza almış oluyor, bende böyle isyan ettim, Kazen'e itiraf ettim, ikimizde tarafız, Galatasaray ve Beşiktaş taraftarları olarak itiraf ediyoruz:51:

Reputable,
Sıfır ceza puanın var:9: ve tarafsınız diyorsun, geyik sohbetlerine artık eskisi gibi tek yorumda müdahale edilmiyor, Nisan ayından beri bu böyle, uzarsa konu dışı cezası veriyoruz çünkü ağzımızı açtığımız anda ceza veriyorsunuz diye şikayet geliyordu, iyi dedik madem hemen ceza vermeyelim, polemik cezasız kalmaz, muhabbet olsun olmasın, hatta istatistik yapalım, arkadaş listemdekiler ve sohbet ettiklerim ceza puanında en önde gider:))

nowergian arkadaş bana özelden yazmıştı her ikit taraftanda banlıyorlar diye..evet taraşız olmaya çalışma çabası var..:27:

Benim muneyle muhabbetim var.Ceza puanım silinmeden önce 80 di:1:
Şimdide 20.
Güldüğüm için bilebanlandığım oldu burda.
Ben yönetimin herkese eşit mesafede olduğunu düşünüyorum.
Bu arada aklıma elmayra geldi,Muneyle yakın olmasına rağmen cezaları rekora koşuyor, torpil olsa önce elmikten görürdük:1:
zaten biraz tolerans gosteriyorlar dedim.
abartmadikca dedim.
demek ki siz abartiyorsunuz :33:

Reputable,

kendim icin demiyorum zaten. mesela ayni hatayi yapan iki uyeyi kibliyorum.
biri ban aliyor biri almiyor :27: ama bu hakaret gibi konular icin degil dedigim gibi konu disi , polemik vs.

Reputable,
modken 2 kere ceza yedim. taraf değilsin valla. tarafsızın uç noktasısısın:)

abartmadikca dedim.

biri ban aliyor biri almiyor :27: ama bu hakaret gibi konular icin degil dedigim gibi konu disi , polemik vs.

Reputable,
bazen hakikaten çok yoğun bildirim geliyor, sayfalarca konu okumam gerekebiliyor, gündüz ceza almadıysa gece bildirimleri tekrar kontrol edip ceza almayanlara gerekeni yapıyorum.

Öyle çok oldu aynı topikte biri gündüz biri gece ceza almış üyeler çünkü dediğim gibi kibler yoğun oluyor, x topikte bir üye gündüz saatlerinde bildirilmiş oluyor, araya başka konulardaki bildirimler giriyor, yine o x topikteki farklı bir üyeyle ilgili bildirim, bildirim sıralamasında en altlara düşmüş oluyor, ben diğerlerine bakarken aynı topikteki iki üyenin banlanma zamanları farklı olabiliyor bu yüzden.

abartmadikca dedim.

Biraz dediğiniz tölerans herkese var, yeni ceza sistemi böyle sanırım.
Nisan ayından beri BdV de geyik abartılmadıkça ceza alan görmedim ben.

Back