kendisi bana mesaj atmış...... üyelik sözleşmesinde böyle bir kural olduğunu benim kabul ettiğimi söylüyor.... sanırım bir çoğumuz o üyelik sözleşmesini okumadan üye oluyoruz. sonuçta ben böyle bi sitede böyle ufacık bir mesele için bukadar uğraşacağımı düşünemezdim... onun için sözleşmeyi okumaya gerek duymadım. hata benim... ama sorumsuzluk onların... biraz anlayışlı olsalar bir mesajı silmek bu kadar zorlarına gitmezdi... yetkilisi kimse artık
mesaj atmayı beceremedim fakat cevapla yazan yerden bikaç cevap yazdım inşallah görüp yardımcı olabilirler..... ayrıca sizede teşekkür ederim.... bir yönetici gibi değilde insan gibi yardımcı olmaya çalıştığınız için
Bize ulaşın yazan yerden yöneticilere mesaj atabilirsin,sonuçta kazen ve mune de admin,belli sorumlulukları var.Onlar
sözleşmede geçen bir maddeyi yok sayıp silerlerse onlar zor durumda kalır.
aklınız sıra bana cevap yazmışsınız fakat altında cevap verme hakkımı kapatmışsınız. sitenin kuralı nedemek. tabiki bu kural dediğiniz şey saçmalıktanda öte. silmeme amacınız nedir anlamıyorum.kafanıza göre kural koymuşsunuz ama kimseye hiç bir faydası yok. tamam silmeyin sıkıntı yok . ama çocukça adminler tutupta bişeyi düzeltmeyi beceremiyorsanız site yönetiyoruz demeyin......
iletişim numarasından aradım bir bey çıktı. kadınlar klübü ama telefona erkek bakıyor. yazdığınız mesajı silemezsiniz diyor. bu doğrumu. bu nasıl bir sistem anlayamadım. dünden beri sürekli mail ve mesaj atıyorum bir mesajı sildiremedim... silemedimde.... biran önce şu telefon numaramı silinde kurtulayım.. bune dir yaaa.... bir mesajı silmek bu kadarmı zor
Sizse hala silinde silin diye tutturdunuz, üyelik sözleşmesini okumamanız sizin sorumluluğunuzda, biz sözleşmeyi koymuş içine de tüm site kurallarını yazmışız, okumamışsanız kusura bakmayında yanınıza gelip illa ki okuyun diyemeyiz, kaldı ki bugün siz ev kiralarken bile kontrat imzalıyorsunuz, bankadan kredi alırken sözleşme imzalıyorsunuz, imzaladıktan sonra okumadım bu sebeple de hiçbir sorumluluğum yok diyebilir misiniz? Diyemezsiniz, işte bizim siteye başvururken ki sözleşmede aynı şekilde, "okudum, kabul ediyorum" yazısının yanındaki kutuyu işaretlemeniz sizin imzanızdır.
O sizin saçmalık dediğiniz yasal zorunluluk hanımefendi, yasalar gereği siteler kullanıcılarının paylaşımlarını saklamakla yükümlüdür.
Burası bir site diye yasalardan muaf mı sanıyorsunuz?
Siteyi 2 yıldır takip ediyormuşsunuz ama maalesef sitenin tek bir kuralından haberiniz yok, yazdıklarımı silin adı altında açtığınız bir sürü konu neden kapatıldı bilmiyorsunuz bile, ben size söyleyeyim niye kapatıldı, sizin zannettiğiniz gibi sizin konuşma hakkınızı elinizden almak için değil, sürekli aynı sebeple konu açtığınız yani konu tekrarı yaptığınız için kapatıldı.
Size en yetkili kişi olan Kazen'in mesajını kopyalıyorum, size defalarca gayette güzel bir dille anlatmamıza rağmen burdaki yazdıklarınız da hoş karşılamıyorum, şimdi siz çok sert yazdı dersiniz, kusura bakmayın sayısını unuttum size yaptığım açıklamaların, hepsinde de üslubum seviyeli ve saygındı, varsın bunda da sert olsun.
- üzüleceğiniz konulardan,
- başkalarınız üzeceğiniz yorumlardan,
- yasal süreçte başınızı belaya sokacak mesajlardan,
- ola ki (Allah muhafaza) bir ayrılık yaşarsanız burada yazdıklarınızdan dolayı ciddi olarak canınızı sıkacak durumlardan,
uzak durmanızı öneririm.
Konular, mesajlar asla silinmiyor bunu lütfen unutmayın !
- Yazdıklarınızdan sorumlu olduğunuzu yorumlar yazarken, konu açarken iki kez düşünün bir kez yazın !