aklınız sıra bana cevap yazmışsınız fakat altında cevap verme hakkımı kapatmışsınız. sitenin kuralı nedemek. tabiki bu kural dediğiniz şey saçmalıktanda öte. silmeme amacınız nedir anlamıyorum.kafanıza göre kural koymuşsunuz ama kimseye hiç bir faydası yok. tamam silmeyin sıkıntı yok . ama çocukça adminler tutupta bişeyi düzeltmeyi beceremiyorsanız site yönetiyoruz demeyin......
Sorun ne ?aklınız sıra bana cevap yazmışsınız fakat altında cevap verme hakkımı kapatmışsınız. sitenin kuralı nedemek. tabiki bu kural dediğiniz şey saçmalıktanda öte. silmeme amacınız nedir anlamıyorum.kafanıza göre kural koymuşsunuz ama kimseye hiç bir faydası yok. tamam silmeyin sıkıntı yok . ama çocukça adminler tutupta bişeyi düzeltmeyi beceremiyorsanız site yönetiyoruz demeyin......
Konuyu gordum senden alinti yapan uyelere msj at yönetim yardim etmiyorsa onlar msjlarini duzenlesinler numaran gorunmesinsürekli siteyi yenileme bişeyler katmaya çalışıyorsunuz ..fakat önce üyelerle nasıl diyalog kuracağınıza dikkat edin...ben bu siteyi 2 senedir takip ederdim. herkese överdim ama şuan zerre kadar değeri kalmadı. bune saygısızlık bune kalitesizlik... bir mesajı silemiyorsanız diyecek bişeyim yok....
....................nasıl yapacağımı bilmiyorumki.... siteyi kullanmayı bilmiyorum... buralara hep rastgele yazıyorum..... alıntı yapanlara mesaj atarsam numaram silinirmiKonuyu gordum senden alinti yapan uyelere msj at yönetim yardim etmiyorsa onlar msjlarini duzenlesinler numaran gorunmesin
silinmezüyeliğimi iptal edince mesajlarım silinirmi kendinden
....................nasıl yapacağımı bilmiyorumki.... siteyi kullanmayı bilmiyorum... buralara hep rastgele yazıyorum..... alıntı yapanlara mesaj atarsam numaram silinirmi
Soyle istersen denesinler ndn duzeltilmesin....................nasıl yapacağımı bilmiyorumki.... siteyi kullanmayı bilmiyorum... buralara hep rastgele yazıyorum..... alıntı yapanlara mesaj atarsam numaram silinirmi
Gercekten misilinmez, çünkü mesaj silinmesi için 20 dk mı ne bi süre var, isteselerde silemezler yani onlarda
.................ya ben biyere tıklamıştım.....altında düzenle yazıyordu.. düzenleyi tıklayınca numaramı silmiştim.... onu nasıl yaptım acabaKonuyu gordum senden alinti yapan uyelere msj at yönetim yardim etmiyorsa onlar msjlarini duzenlesinler numaran gorunmesin
ilk mesaj düzenlenebiliyor çünkü diğer mesajlar düzenlenemiyor diye biliyorum.................ya ben biyere tıklamıştım.....altında düzenle yazıyordu.. düzenleyi tıklayınca numaramı silmiştim.... onu nasıl yaptım acaba
Yazdigin msjin altinda duzenle butonu var oradan duzeltmissndir.ama 20 dk gecince duzenleme yapilamiyor diyor arkadas sen en iyisi site yöneticisindn yardim iste yinede.................ya ben biyere tıklamıştım.....altında düzenle yazıyordu.. düzenleyi tıklayınca numaramı silmiştim.... onu nasıl yaptım acaba
Normalde bi konuya msj yazinca msjlari duzenleyebiliyosun amailk mesaj düzenlenebiliyor çünkü diğer mesajlar düzenlenemiyor diye biliyorum
ama bunun kimseye faydası olmazki.... bu çok kötü birşey..... burda bayanız duygularımız paylaşıyoruz ..içimizi döküyoruz....dertleşiyoruz .. insan 1 gün sonra o yazısını silmek isteyebilir..... bunu bu siteyi yapanın düşünmesi lazım.... kadın sitesi bu......Gercekten mi
Bunu bilmiyordum
Mune ye msj atsana o sana yardim edebilirama bunun kimseye faydası olmazki.... bu çok kötü birşey..... burda bayanız duygularımız paylaşıyoruz ..içimizi döküyoruz....dertleşiyoruz .. insan 1 gün sonra o yazısını silmek isteyebilir..... bunu bu siteyi yapanın düşünmesi lazım.... kadın sitesi bu......
Gercekten mi
Bunu bilmiyordum
Normalde bi konuya msj yazinca msjlari duzenleyebiliyosun ama
dogrudur canimbak dene, sabah yazdığın ilk mesaj olmayan bi mesajı düzenlemeye çalış düzenleyemezsin, düzenleme süren kısıtlı olda yazım hatalarını düzeltsin üyeler diye, sadece konuyu sen açtıysan ilk mesajı düzenleyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?