Mune 1 Hafta Boyunca Bu Topikte Olacak!!! :))

Mune tolini banlamaktan ne zaman vazgeciceksin acaba:KK19:

ben hep yazdıklarına gülüyorum :KK1::KK1: nie banlıyor seni anlamıyorum, bazıları sürekli şikayet ediyo seni heralde, kimlerin seni şikayet ettiğini görebiliyomusun?

ben hep yazdıklarına gülüyorum :KK1::KK1: nie banlıyor seni anlamıyorum, bazıları sürekli şikayet ediyo seni heralde, kimlerin seni şikayet ettiğini görebiliyomusun?
Kimin şikayet ettiğini göremiyorum ama zaten mimli olduğum için şikayete pek gerek kalmıyor:KK1:

Mune onur üyeliği yokmu onu istiyorum biliyorsun,azim edip sonunda alacam :KK53::KK53: yoksa yakarım bu siteyi :KK52::KK52:
Yüzbin çakma üyelik alır saldırırım :KK8::KK8:
Not:Kendi ipini çeken hanım :KK25::KK25:

Sağol, önce kızkardeşimi sonra babamı, ikisininde ölümü ani oldu:KK50:

Basiniz sagolsun cok uzuldum :KK50:

Kac yasindasiniz
Kk ya mune olmadan once napiyordunuz
Siteyi ilk gordugunuzde normal uye mi olmustunuz yoksa direk boyle rutbeli mi oldunuz :KK1:

Mune :KK3:

Forumda Kazen dışında editörlerden veya üyelerden herhangi bi sosyal sitede falan seni gören varmı yüz yüze olmasa da fotonu falan gören yani :KK1:

Bi de senle ilgili değil ama sen bilirsin :KK1: forumda konu okurken aşağıda okuyan üyelerin isimleri çıkıyor ya hani orda bazı üyelerin isimleri sarı olarak gözüküyor ve isme tıklayınca profillerini göremiyorum erişim yetkiniz bulunmamaktadır diyor. onlar kim ola ki çok merak ettim :KK9:

Aynn bunu ben de merak ediyorum
Sarı renkli rumuzu olan üyeler kim :KK1:

:KK60::KK60::KK60: bunlar neeee :KK60: ahiret sorusu gibi...
1- Site 14 Kasım 2000 yılında Kazen ve Curly tarafından kuruldu.
2- Baş Admin 2 tane, Kazen ve Curly
3- Beni de sayarsan 4, ki aslında ben adminden ziyade moderatörüm, üyelere göre de müdireyim:))
4- Site kurallarının yazılı olduğu bir konu var ama nedense kimse okumamış:)
5- Banlanmak siteden en az 24 saat süreyle uzaklaştırılmak demektir, kurallara uymayan üye aldığı ceza puanına göre 24 saat yani 1 gün veya daha fazla süreyle siteden uzaklaştırılır, banlı kaldığı zaman dilimi içinde sitede yazılan herşeyi okur ama yorum yapamaz, mesaj yollayamaz, banı kalkınca yeniden aktif olur.
6- Sitenin ofisi var ama bu demek değildir ki her daim ofiste olunacak, misal ben diğer Adminlerden farklı bir şehirdeyim, eh haliyle evimden giriş yapıyorum.
7- Galiba 1'i değil ikisi erkek:))) Kazen ve Curly.
8- Buraya dışardan admin alınmıyor artık.
9- Ücret:)))) sence alıyorlar mı? Siteyi onlar kurmuş zaten:KK9:
10- Milattan önce :))) valla tarihini hatırlamıyorum ama en az 5-6 yıl olmuştur herhalde:44:
11- Yok, bırakmayı düşünmedim, Adminlerim Mune artık emekli olma vakti geldi diyene kadar devam:)
12- Kızım şimdilik düşünmüyor üye olmayı.
13- Daha önce hiç değiştirmediysen bir kereye mahsus değiştiriliyor, içinde:
Ü Ğ İ Ş Ç Ö, ü ğ ı ş ç ö (büyük İ ve küçük ı harfleri KULLANMAYINIZ !) harfleri olmayan ve - ! @ # $ * _ ? = ) ( / & % + ^ ' ! . { } [ ] vb karakterlerin kullanılmadığı 3 tane kullanıcı adı hazırlıyor ve bu isimleri http://www.kadinlarkulubu.com/sendmessage.php bu linkten yolluyorsunuz.

Yok etmem, argo kelimeler kullandığım olmuştur ama küfür etmiyorum, valla o kuşlar Mart ayında sitede yaşanan sorun öncesi Hanım'ında dediği gibi 200 civarı beğeni de bir çoğalıyordu ama şimdi bende bilmiyorum, beğeni sayısı daha da azaldı ama çünkü sorun sonrası benim kuşlar futbol takımı kuracak kadar çoğalmıştı:KK9:

Yönetimin yaptığı açıklama güvenlik açığı sebebiyle kapandığı yönünde:KK34:

Yok bizim balık esprilidir ama böyle absürt fikirler daha ziyade benden çıkar:KK60: Hamsi balık değil mi:KK60:
Kendimi göstermeyeyim değil mi meyra:KK16:
Bende öpüyorum kardeşim:KK54:

Merhaba mimiiiiiiiiii:KK16::KK16:
Düşünmekten beynim patlayacak, resmen sohbet odasında yaptığımız sohbetleri tarıyorum aklımda, seninle ilk ettiğimiz sohbete kadar herşey tamam utanma kısmı silik :KK43:(cevabım hayır:KK43:(( hatırlayamazsam çıldırırım, özelden yazar mısın lütfeeeennn:KK14:

Kuzummm,
iyiyim, sen nasılsın?
Ufak tefek, zayıf, buğday tenli, kara kaş kara göz dedikleri türden biriyim:KK34: Şimdilik istemiyor ama olur da birgün üye olursa tanıştırırım:)
Seni seviyorum tabii:KK31:
İmsanlardan nefret edebilmek için çok iyi tanımak lazım, ne yer ne içer, ne düşünür bilmek ve nefret duygusunu tadacak kadar vakit geçirmiş olmak gerek, o yüzden sitedeki insanlara nefret duymam mümkün değil, kızabilirim, yıldızım barışmaz, düşünce yapısı hoşuma gitmeyebilir fakat nefret ı-ıh, hee anlık sinirlendiğim zamanlarda gırtlak sıkmak değil de ya bir git diye içimden geçirdiğim oluyor, sen? olsa olsa sana arada sırada yaptığın aykırı bir yorumda kızabilirim o kadar:))

Kurallara uymazsam beni de banlarlar ama bunca yıllık üyeliğimde site kurallarına uymak için hep dikkat ettim.

tolin ne zaman dilini tutmayı öğrenirse, bak bu açıdan düşününce imkansızdan bahsediyor gibiyiz tolin:44:

Esnete esnete bir hal olduk zaten, bundan fazla esneyemez, 3-5 günde iyidir, sizler banlanınca 3-5 gün gözünüze çok geliyor ama üyenin biri geldi her dakika tartışıyor, bir, iki, üç derken kadın nasılsa 1 gün banlı kalırım diyerek hergün birine sataşıp tartışma çıkarınca önce sizler koşarsınız Mune bu üye her dakika birine sataşıyor, 1 gün banlı kalıp çıkıyor, biraz daha uzun kalsın diye.

Zahmet edip cevapladığın için teşekkür ederim Mune abla :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende şunu merak ediyorum....
bazı üyeler bikaç sefer nikini değiştirirken ben talep te bulunduğumda değiştiremeyeceğimi değiştirsem de ancak ismimi kullanabilecegimi söylediler
nedendir acaba
:KK6:

öyle görünüyor malesef :18::18: abla,sen geyikten cikma en iyi ara ver unutulana kadar :KK1::KK1:

Geyik kesmiyor artık,her yer benim :KK53:

bende şunu merak ediyorum....
bazı üyeler bikaç sefer nikini değiştirirken ben talep te bulunduğumda değiştiremeyeceğimi değiştirsem de ancak ismimi kullanabilecegimi söylediler
nedendir acaba
:KK6:

Hayır değiştirebilirsiniz,isim ile nick almanız şart değil,benşm bile değişti yani...

muneyi getirin bana!

Kızzzzz carrie nerdesin sen :KK3::KK3:

1 haftalık süre dolmuş ama ben yeni gördüm yazmak istiyorum mune belki cevaplar
5 yıldır bu sitedeyim ben ama muneyle hiç konuşmuşluğum yok sessiz sakin bi insanım kendi halimde dolaşıyorum buralarda banlancak bi şeyde yapmıyorum 1 kerecik banlandım :) yani dikkat çekcek biride değilim bütün bunlara rağmen üyeliğimin baya eski olması sebebiyle mune beni tanıyomu isim olarak :KK52:

1 haftalık süre dolmuş ama ben yeni gördüm yazmak istiyorum mune belki cevaplar
5 yıldır bu sitedeyim ben ama muneyle hiç konuşmuşluğum yok sessiz sakin bi insanım kendi halimde dolaşıyorum buralarda banlancak bi şeyde yapmıyorum 1 kerecik banlandım :) yani dikkat çekcek biride değilim bütün bunlara rağmen üyeliğimin baya eski olması sebebiyle mune beni tanıyomu isim olarak :KK52:
muneyi bilmem ama, ben seni daha önce hiç görmedim :KK1:

X