Mümkün Olsaydı.

gulizgul

gulizgul.blogspot.com
Kayıtlı Üye
6 Mart 2008
4.581
9
Çocuğumu Yeniden Yetiştirmem Mümkün Olsaydı:

* O’na işaret parmağımı kaldırıp yasaklar koymak yerine, parmaklarıyla resim yapmayı öğretirdim
* Hatalarını daha az düzeltir, onunla daha çok yakınlık kurmaya çalışırdım.
* Onu sadece gözlerimle izler, ona saat kısıtlamaları koymazdım.
* Daha bilgili olmaya çalışır, ona daha şefkat gösterirdim.
* Onunla daha çok yürüyüşlere çıkar uçurtmalar uçururdum.
* Ona karşı ciddi bir tavır içinde olmak yerine, onunla oyunlar oynardım.
* Onunla kırlarda koşar, yıldızları seyrederim.
* Onu daha sık kucaklar, daha az hırpalardım.
* Ona karşı katı davranmaz , onu daha çok onaylar ve yüreklendirirdim.
* Önce benlik saygısı kazanmasını sağlar, bir ev sahibi olmayı daha sonra düşünürdüm.
* Ona, güce karşı sevgi duymak yerine, sevginin gücünü öğretirdim.
Diane Loomans

netten alıntıdır..

Yaptığımız yanlışlardan ders almak ve tekrarlamamak çok önemli, insallah sorunsuz ve sağlam karakterli bireyler yetiştirebiliriz hepimiz.Hayatımızda keşkelere yer vermemek adına ...

keske hic hata yapmadan yetistirebilsek cocuklarimizi. benimde oglumda keske yapmasaydim dedigim cok sey var ama o an dusunemiyor insan.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

her bir satır tekrar tekrar düşünmeyi gerektiriyor
hepside çok doğru
inş. okuyup düşünmek kadar uygulayabilmekte kolay olur
çok teşekkürler canım.

ben bu yazıyı her sene bazı zamanlar veli toplantılarında velilerime dağıtırım okumalarını rica ederim gerçekten etkiler çok güzel bir yazı şimdi bizim başımıza da geldi ebeveynlik şükürler olsun bakalım biz de uygulayabilecek miyiz velilere ahkam kesmek kolaydı sırnaşık şey

Çok güzel bir yazı umarım uygulayabiliriz, ayrıca eşimede okutturacagım.....

ben bu yazıyı her sene bazı zamanlar veli toplantılarında velilerime dağıtırım okumalarını rica ederim gerçekten etkiler çok güzel bir yazı şimdi bizim başımıza da geldi ebeveynlik şükürler olsun bakalım biz de uygulayabilecek miyiz velilere ahkam kesmek kolaydı sırnaşık şey

yerden göğe kadar haklısın, başa gelince anlıyo insan:uhm:

Gülizgül böyle yazıları sen koymaya devam ettikçe ben işten çıkıp tüm zamanımı kızımla geçirecğim haberin olsun :))
Tek istediğim onun tüm anını birlikte yaşamak değil. Bu kadarı değil sadece onunla daha fazla birlikte zaman geçirmek istiyorum. Çok mu istediğim şey :KK43:(

Gülizgül böyle yazıları sen koymaya devam ettikçe ben işten çıkıp tüm zamanımı kızımla geçirecğim haberin olsun :))
Tek istediğim onun tüm anını birlikte yaşamak değil. Bu kadarı değil sadece onunla daha fazla birlikte zaman geçirmek istiyorum. Çok mu istediğim şey :KK43:(

ÇOKMU OLUR CANIM..KEŞKE O KADAR ZAMANIMIZ OLSAYDI AMA BİZ ÇALIŞAN ANNELER AZIYLA YETİNMEK ZORUNDAYIZ..AMA BEN HEP ŞU ŞEKİLDE DİYORUM ÖNEMLİ OLAN ÇOK ZAMAN DEĞİL KALİTELİ ZAMAN...:lepi:

X