• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Multitabs

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

esenruzgar

Bitti ...
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2009
3.477
7
316
İstanbul
Multitabs vitamin ilacının prospektüsünde;
"Serin ortamda (8-15 C)muhafaza edilmesi gerekir, sise açildiktan sonra sogukta (2-8 C) saklanmali ve 2 ay içinde tüketilmelidir" okudum. Biz 1-2 haftadır kullanıyoruz bu ilacı. Hiç böyle saklamadık. Acaba bozulmuş mudur? Yeni buzdolabına koydum artık bunu okuyunca. Siz nasıl saklıyorsunuz bu ilacı?

kızım 8,5 aylık canım. doğduğundan itibaren multitabs kullanıyoruz. hiç dolapta saklamadık. bende okumustum prospektüsü. ama doktor normal oda sıcaklıgında bulunması yeterli dedi. birşey olmaz merak etme. bozulunca rengi oldukca koyulasıyorkokusuda değişiyor hemen anlarsın. zaten bir şişe 1 ay anca gidiyor.

benim eşim pimpirikli olduğu için ilaç işleriylede o ilglendiği için dolapta saklıyoruz zaten gokay arkadaşında dediği gibi bir ilaç 1 ay yetiyor.ev ısın çok yüksek değilse rengi ve kokusundada bir değişiklik yoksa bişey olmamıştır.içim rahat etsin diyosan yeni şise al ve başla bence

Multitabs vitamin ilacının prospektüsünde;
"Serin ortamda (8-15 C)muhafaza edilmesi gerekir, sise açildiktan sonra sogukta (2-8 C) saklanmali ve 2 ay içinde tüketilmelidir" okudum. Biz 1-2 haftadır kullanıyoruz bu ilacı. Hiç böyle saklamadık. Acaba bozulmuş mudur? Yeni buzdolabına koydum artık bunu okuyunca. Siz nasıl saklıyorsunuz bu ilacı?

canım ben buzdolabında saklıyorum.

Teşekkürler arkadaşlar. Yeni bir şişe aldık onu kullanmaya başladık. Bozulup bozulmadığını bilmiyorum ama içim rahat etmedi. Diğeri dursun bakalım buzdolabında. Gerekirse kullanırız olmazsa atarız.

kışın ben de mutfakta oda ısısında tutuyordum. ama baharla birlikte ilacın sünmeye başladığını gördüm. hemen yeni kutu alıp buzdolabında muhafaza etmeye başladım.

peki buzdolabında saklayınca çıkarıp soğuk mu veriyorsunuz ılınmasını mı bekliyorsunuz?

Ben doktora sordum, gerek yok buzdolabında saklanmasına dedi. Çocuğun soğuk boğazına zararlı olur hem dedi. Hakikaten de günde 1 ml veriliyor buz gibi. Ben koridordaki normal dolapta saklıyorum güneş de görmüyor daha serince oluyor. Diğer yeni aldığım şişeyi buzdolabında saklıyorum ama onu da kullanırken aradaki dolaba koyarım heralde.

Biz 4.5 aylıkken kullanmaya başladık. 1 ay oldu yani. Daha yararlı içinde 3 tane vitamin var deniliyor. Bugün itibariyle de demir ilacına başlayalım dedi doktor. Ama 3 damla ile başlıyoruz.

Artık dolapta saklancakmış kızlar mecburi eczacım söyledi.Açar açmaz dolaba:P Ama bebişin boğazları ne olur bilemem..:31:

Back