• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

multifonksiyonel mi yoksa turbo firin mi?

aalizzwell

no more monkeys jumpin' on the bed:p
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2009
1.937
1.914
133
arkadaslar aralarindaki farki pek bilemedigim icin yardiminiza ihtiyacim var:3: kullananlar ya da cevresinden duyanlar hangisi daha kullanisli, bi fark var mi varsa nedir? Siz hangi tip firin tercih ettiniz? Multifonksiyonel mi, elektro turbo mu, turbo mu? simdiden tesekkurlera.s.

katalogta yaziyodu arasindaki fark ama saniyorum multifonksiyonel fırın daha iyi..Bi cok fonksyionda kullanilabiliyor diye biliyorum..En azindan alacagim zaman onu tavsiye etmisti tanidiklarim..

katalogta yaziyodu arasindaki fark ama saniyorum multifonksiyonel fırın daha iyi..Bi cok fonksyionda kullanilabiliyor diye biliyorum..En azindan alacagim zaman onu tavsiye etmisti tanidiklarim..

saol canim tesekkur ederima.s. ya internetten ozelliklerine bakiorummultifonksiyonelde de alt/ust isitma, sadece alt isitma, turbo fan falan var, elektroturboda dasempatiksalakcinni fark ne anlamadimkafamçokkarıştı

saol canim tesekkur ederima.s. ya internetten ozelliklerine bakiorummultifonksiyonelde de alt/ust isitma, sadece alt isitma, turbo fan falan var, elektroturboda dasempatiksalakcinni fark ne anlamadimkafamçokkarıştı

rica ederim cnm belki daha detayli bilen arkadaslar olur...

Back