Mula///48

merhaba arkadaşlar ben muğlalı değilim ama yazları fethiyede geçiriyorum,arasıra kışında geliyorum,ANEMON 3448 yakında fethiye ye gelicem umarım bu yazıyı görürsün,görüşmek isterim seninle,bana özel mesajdan ulaşırsan sevinirim seninki açık değil çünkü,herkes sevgi sağlıkla kalsın.

Değerli arkadaşlarım yönetimin almış olduğu yeni kararlar doğrultusunda selam,günaydın ,iyigeceler ,hoşçakalın gibi mesajlar silinecektir.Teşekkür etmek istediğiniz mesajlara lütfen teşekkür butonlarını veyahut terazi resmindeki rep butonlarını kullanınız
Anlayışla karşılayacağınıza inanıyor ve sizlere bol neşeli muhabbetler diliyorum.
sevgiyle kalın.a.s.

mehaba arkadaşlar. muğlada değilim. ama allah nasip ederse muğla marmarise gelin gidicem. marmaristen kimse var mı??? onlarla tanışıp kaynaşmak hatta marmaris hakkında bilgi almak isterim...

merhaba arkadaşlar
fethiyede buluşma cevap ve önerilerinizi buluşma haberleri ve aktiviteler bölümünde fethiye hadi buluşalım konusuna bekliyorum.
my_life

Merhabalar Bende Muğlalı değilim Amasyalıyım ama fethiyede oturuyorum yedi yıldır,buralar çok güsel herkesi fethiyeye bekleriz..

Sana yeni kuracağın hayatında sonsuz mutluluklar dilerim.fethiye gerçektende güsel bi yer umarım çook mutlu olursun yolun oçık olsun..

merhaba benimde nişamlım fethiyeli temmuzda fethiyeye yerleşiyorum yani gelin geliyorum ve çok heyecanlıyım yeni bir hayat olacak bana ama fethiyeyi çok seviyorum çok hoş bir kent ....

Sana hem kk'da hem Fethiye'de arkadaş oluruz umarım. Tebrik ederim, mutluluğun kat kat artarak daim olsun:asigim:

merhaba benimde nişamlım fethiyeli temmuzda fethiyeye yerleşiyorum yani gelin geliyorum ve çok heyecanlıyım yeni bir hayat olacak bana ama fethiyeyi çok seviyorum çok hoş bir kent ....

Sana hem kk'da hem Fethiye'de arkadaş oluruz umarım. Tebrik ederim, mutluluğun kat kat artarak daim olsun:asigim:

Önce tabi ki sorularını sorabilirsin, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Petek sitesi Taşyaka'da bulunan site sanırım. Normalde güzel, şanslıysan uzaktan deniz manzaralıdır ama sonuçta apartman. Benim tercihim olmazdı. Fethiye'de yaşayacaksan deniz kenarına yakın ve bahçeli bir evde oturabilme şansın çok fazla. Çiçekleri ve bahçeyi seviyorsan.. Petek sitesi bana göre biraz taş yığını ve soğuk. Kiraları da muhtemelen 400-450 arasıdır. Çarşı içine araçla ya da minibüsle ulaşacaksın. Aynı kiraya Çalış bölgesinde oturabilirsin. Müstakil, bahçeli, denize yakın hatta havuzlu yerler bile bulabilirsin. Bunlar küçük villa şeklindeler. Yeni evli, 2 kişilik olacaksa çok rahat edersin. Çarşı içine yine minibüsle ulaşırsın ama hem güneşi güzel, hem plaja yakın, yeşillik.. Biz de Çalış'ta oturuyoruz. Hemen karşımızda küçük 2 oda, açık mutfaklı havuzlu bir daire (yeni) 450 ytl. Mobilyalar için bütün markalar var sayılır. Bana göre biraz pahalı mobilya konusunda diğer şehirlere göre. Ama gelince bakarsın, uygun gelmezse bulunduğun yerden nakliye yapabilirsin. Tüm eşyalarınla ist. sanırım bir kamyon 1,000 ytl. tutar. Biz geçen yıl öyle getirmiştik. Biraz burada ne şartlarda yaşamk istediğine göre bilgi verirsen (iş, çevre vb.) ona göre daha ayrıntılı yardımcı olmaya çalışırım.. Sevgiyle kal..

teşekkür ederim ii dilekleriniz için umarım arkadaşlığımız daim olur fethiyeye yerleşince yine bilgi veririm size bu arada petek sitesi nasıl bir yer nişanlım orada daire var çok güsel diyor. yada bana oturacağım güsel ve pahalı olmayan yerler tavsiye ederseniz sevinirim . mayısta ev tutmaya gelicem çünkü ve mobilya bakıcam daha ordan
bide fethiyeyle ilgili sorular aklıma geldiğimde size sorabiliriyim???

canım petek sitesi merkeze uazak ulaşım için taşıta binmen gerek ben merkezdeyim miğrosa çok yakın bizim burdada kiralık daireler çok ve uygun her yere yürüyerek gidebiliyosun istersen yardımcı olabilirim geldiğinde

teşekkür ederim ii dilekleriniz için umarım arkadaşlığımız daim olur fethiyeye yerleşince yine bilgi veririm size bu arada petek sitesi nasıl bir yer nişanlım orada daire var çok güsel diyor. yada bana oturacağım güsel ve pahalı olmayan yerler tavsiye ederseniz sevinirim . mayısta ev tutmaya gelicem çünkü ve mobilya bakıcam daha ordan
bide fethiyeyle ilgili sorular aklıma geldiğimde size sorabiliriyim???

canım petek sitesi merkeze uzak ulaşım için taşıta binmen gerek ben merkezdeyim miğrosa çok yakın bizim burdada kiralık daireler çok ve uygun her yere yürüyerek gidebiliyosun istersen yardımcı olabilirim geldiğinde

onurkent sitesinde oturuyorum miğrosun arka tarafına düşüyor sinem yapı koparatifi var hemen karşımızda o civarlarda şu an boş birsürü daire var kiralık bakarsanız bulursunuz ordan bi yerler çevrede güsel merkeze yakın kolay gelsinn

Ben giremeyeli bayağı gelişme olmuş. Ben yanıt vereyim sana, Sancarlar mobilya sanırım birçok markayı barındıran toplu bir satış yeri. Oraya bakabilirsiniz, ayrıca benim sürekli alışveriş yaptığım ve fiyatları bence çok uygun olan bir yer daha var. Gökalpler mobilya. Patlangıç yolunda ALDA indirim mağazasının karşısında. Ben haftaya 1 2'li-1 3'lü 2 tane tekli koltuk ve kocaman bir puf alacağım oradan, kılıflar yıkanabiliyor, yastıkları falan çok güzel, hepsine 1,575 ytl. 12 ay taksitte ödeyeceğim. Fikir olsun diye söyledim, hatta resimlerini de gönderebilirim sana. Evimin bütün mobilyalarını oradan aldım. Yatak olabilen takımlar 1,300 ytl. civarı falan. Ayrıca beyaz eşya mağazaları da var. (Kesinlikle komisyon almıyorum :)) ) Arkadaşın dediği gibi çarşıya yakın yerlerde boş daire çok ve bu yıl emlak piyasası çok düşük buralarda. Gerçi sezon öncesi olduğu için fiyatlarda arttırım yapabilirler ama pazarlık yapın ve burada depozito falan ödenmez bilginiz olsun. Mynetin emlak servisinden arama yapabilirsin. Düğünün de burada olacak sanırım, benim okulumun bahçesinde. Böylelikle balayına da gerek kalmaz, zaten turizm yerindesiniz :)) Zaman azaldı, kolay gelsin tatlım..

mrb ben muğlalıyım.8 yıldır manisada yaşıyorum.ben merkezdenim.ailem halen orada.memleketimi çok seviyorum.hemşehrilerimle görüşmek beni çok sevindirir.

X