Mula///48

slm kızlar zehracım bebelerin hasta olması zor valla ...görüşme için dende dalamandayım banada gelebilirsiniz.fethiyede de görüşebiliriz slm canım evet görüşelim bir ara ben mart 16 da istanbula gideceğim 27 sinde de döncem döndükten sonra buluşuruz inş. senin kuzuları gördüm çok tatlılar kızı mıncırırım ama...:)
canım kırşehir den gelicem muğla ya ve kırşehir in ilçesin deyim şu an onun için problem olmaz ama yine de farklı bir ortama gideceğim için bira tedirgenlik var.:26::26::26:

aslında buralar çok güzel özellikle baharda ama ben ist sonra çok sıkıldım yeni yeni alışıyorum.milasa gitmedim o nedenle sana hiç yardımcı olamıcam ama sizin için herşeyin hayırlısı olsun

selam kızlarrrr....
yorucu bir günün ardından bi bakam dedim buralara.
saces 6 martta atatürkçü düşünce derneğinin günü var.
dünya kadınlar gününü kutlayacağız gelebilirsen gel hem tanışmış oluruz.
ben tam emin değildim ama büyük ihtimalle gideceğim.

slm muğlalı hatunlar
nasılsıız?
derinciğim bir babamızla konuşalım belki getirir saat kaç gibi olacak?

iyi akşamlar arkadaşlar...
saces sanırım bir gibi başlıyor beş gibi de bitiyor.
bende daha söylemedim kapıdan bilet alınabiliyor son ana kadar katılabiliriz yani..
çocuklu olunca belli olmuyor durumun ne olacağı haberleşelim tel.den o gün.

selam arkadaşlar bende muğla dalamandayım sizlerle tanışmak sohbet etmek isterim.

slm hoşgeldin kaya79 aramıza tanışalım ben zehra fethiyede oturyorum..sen nerelisin...dalamnda oturan arkadaşalrımızda çok var..ama eğer yazılanlarıda okuduysan canım ardaşlarımın çoğu yeni bebkleri var ondan çok sık buraya giremiyorlar ...inşallah sende bizim gibi kalıcı olursan burda sohbet etme imkanımız olur...bize kendini tanıtırsan memnun oluruz

hoşbulduk zehra26 dalamanda merkezde oturuyorum. annem ve eşim aslen fethiyeli annem kaya köyünden eşim incir köyden yani fethiye ye çok sık gelirim inşallah tanışma imkanımız olur.kendinize iyi bakın görüşmek dileğiyle

vavvvvvvv burda hemşeri görmek ne güzel

selam kızlar..
hoşgeldin kaya79 ve ayşe...
kayaköyü çok güzel çok beğendim ben.

slm arkadaşlar nasılsınız? yavaş yavaş ilk bahar geldi havalar ısındı keyifler iyimi...bakıyorumda fethiyeli çoğaldı ne güzel...dün arkadaşla konuştuk şimdi kaya trafı ne güzeldir laleler açmıştır araba olsada gitsek diye fethiyemizin heryeri cennet kıymetini bilene ..

merhaba kızlar nasılsınız?
zehracığım cennet gibi bir ülkede yaşıyoruz elin insanı daha çok kıymet biliyo.
yabancılar bi geldikten sonra yerleşip kalıyolar:97:

merhaba kızlar nasılsınız?
zehracığım cennet gibi bir ülkede yaşıyoruz elin insanı daha çok kıymet biliyo.
yabancılar bi geldikten sonra yerleşip kalıyolar:97:

evet canım çok haklısın biz içinde yaşıyoruz ama çoğu yerini bilmiyoruz ama dünyanın öbür ucundan gelip yerleşip kalıyorlar..bizimkilerde para kazancağız diye veriyor topraklarımızı yakında memleketimizde biz yabancı kalcaz haberleri yok....kıymetini bilmemiz gerk....

slm arkadaşlar nerlerdesiniz yine sessiz kalmış buralar gelin hadi biraz canlansın sayfamız....

ayy çok kınadım , memleketimin topiğine nolmuş bmyle, kimsecikler uğramıyor... kırıldım çok
kendinize ve muğlamıza çok iyi bakın hemşerilerim ve muğlayı memleket benimsemiş arkadaşlar...

slm arkadaşlar nasılsınız?nerelerdesiniz derin,okyanus ve ismini sayamadığım öbür arkadaşlar burası tam sahipsiz kalmış sanki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…