Mula///48

slm kızlar.iyiyiz biz zehracım sen nasılsın?
saces hamilelik benide çok sinirli yaptı.normal o zaman ikimizdede varsa.sezeryan mı olmayı düşünüyorsun?ısrar et karyolasını falan aldır doğmadan.niye senin istediğin olmasınki bende bunu anlamıyorum.erkeklerin çoğu böyle rahatlar.hayırlısı olsn.senin bebek erkekmiydi?isim düşündünüzmü?
topuk kanını hastanede bebeğe bakan doktor uyarır zaten dert etme.olmadı sağlık ocağını arar sorarsınız ne zaman getirelim diye.ben bir haftalıkken diye biliyorum ama daha erkende olabilir.,
derin nerelerdesin bi sorun yok inşallahhhh.

slm arkadaşlar...iyiyim okyanuscum sadece biraz yorgun sabah 4 buçukta kalktık uyumamıştım zaten nar bahçesine gittik..annem 5 buçuk gibi aydınlanır ortalık dedi ama nerde 6 ya kadar bekledik...narların fisillerini kırdık boyumuzu geçmiş 1 ayda ne çabuk büyüyor bilmiyorum..allahtan çabuk bitirdik 11 gibi evdeydik çok sıcağa kalmadık ama öldük ellerimiz harita gibi eldiven kullandığımız halde heryeri kabarmış neyse bitti ya buna şükür akşamda yaylaya gitcez her cumartesi aynı telaş pazartesi sabah geliriz.....ayy ne çok konuşmuşum...hepinize mutlu hafta sonları...

selam kızlar.
çocuk iki tane olunca uğrayamadım buralara.
çok şükür iyiyiz uğraşıyoruz ailecek.
gelen giden oluyor ev işleri çocuklar derken zaman geçiyor ama evde bunaldım gerçekten...
tubacığım hastanede de topuk kanı alıyorlar sağlık ocağında da.
ilk hastanede aldılar sonra da sağlık ocağında birde hepatit aşısı ve k vitamini aşısı yapıyorlar doğumdan hemen sonra.
burda sağlık ocakları çok ilgileniyor hemen arıyorlar aşısı falan olunca.
saces ilk bebekde biz de çok acele etmemiştik almak için eşyalarını falan bi şekilde oluyo merak etme stres yapma canım..
bunda da yatağı uyku seti herşey vardı kullanılmamıştı bile onları tekrar kurduk hastane çıkışını ana kucağını falan aldım..
çok strese girme canım ama heves de edersin sen şimdi değil mi?:)))
zehracığım sen de yaylanın tadını çıkar canım.
neyse tuna bey meme istiyor öptüm şimdilik...opuyorumnanaktan

slm arkadaşlar zafer bayramınız kutlu olsun..nasılsınız?bebişler ve güzel ablalarıda iyidir inşallah..ben hastayım ağzım ve dilim yara içinde ne konuşabiliyorum nede birşey yiyorum çok acıyor...

günaydınnnn.derinciğim aynı dert bende de var.dağıtıyobenim fıstık toplarken ağlıyor niye o topluyomuş eli çok ağrıyormuş.çıldırtıyor beni.toplamamak için ne bahaneler uyduruyor.
geçmiş olsun zehracım aft çıktıysa yemek sodası bas aftların üstüne ilk sızlatıyor ama faydası oluyor.

slm arkadaşlar bugün kimse uğramamış iyisiniz demi...benide gece gece uyku tutmadı ramazan boyunca zaten sahura kadar uyuyamıyorum ama bugün aslında uyumam gerek sabah yoğun olcak allah izin verirse iftar yemeği vercez akrabalara hazırlık yapcaz..baklım sıcakta nasıl olcak yardıma gelen olurda neyse fazla açıklama yapmıyayım topik hamile ve lohusa dolu...size iyi geceler

okyanus cuğum valla erkekleri bende pek anlamıyorum erkek benim bebeğim ve kayın pederimin adını koycaklar serkan evlendiğimde bir eşşeklik yapıp erkek olursa sen koy adını kız olursa ben koyarım dedim. şimdi cayarsam oda 2 .bebeğin ismini koyacak bide kız olursa kayın validenın ismi koyulca semra neyse serkana razıyım.
valla bayramdan sonra düşünüyorum alışveriş kavgası yapcam zorla da olsa aldırcam neden kayınvalidemin beğendiği olsunki............
derinciğim allah yardımcın olsun yinede takdir ettim seni iki cocuk ve sıfır şikayet .aslında bende çok telaş etmiyorum ama doğursam hiçbişeyi yok giymeye hehe kocam buna ne diyor ya sararız benim tişortume babasının kokusu rahatlatır onu diyor benim koca eski çağlarda yaşıyor komik adam bir okadar da romantik.
allahın izni ile doğsun bakalım artık okyanuscuğum ben kontrolde hep mukaddese (kardelene )gittim doğumumu kocası yapar diye düşündüm geçende iğne için devlete gittim valla 5 saat içinde abartmıyorum 10 tane doğum yaptırdı ve hepsini sezeryan yaptı ilgisiz tanımadığın insanlar etrafında kalıyor gerçi özel odasıda var sanırım ama çok korktum ben devletten . karısına özelde yaptırım diyorum oda bence çok usta değildir çünkü hiç dogum yaptırırken duymadım. bende esnaf hastanesinde atilla beye gitmeye karak verdim sence nasıl bir bilgin varmı?

günaydınn hayırlı cumalar arkadaşlar nasılsınız?ben uykusuzum sabah 6 da uyuyabildim zorla birkaç saat sonra evin yanında mezarlık var onu temizliyorlar kepçe sesinde uyuyamadım...biraz ev işi yaptım şimdide çocuk bakıyorum annesi bir yere gidip gelcek sıcakta çocukla uğraşmak zor allah kolaylık versin size.....

slm kızlar. saces serkan güzel isim canım ikinciye sen koy boşver sesini çıkarma.nedir bu erkeklerde anne baba ismi koyma isteği anlamış değilim.bizi büyütenlerde anne baba değilmi niye biz koyamıyoruz.bizdede konusu geçti ama şimdilik ses yok.çağan koyacağız diye karar verdik.inşallah sağlıcakla doğsunlarda.mukaddesi değiştirmekle iyi yapmışsın.devlettende atıldı zaten o.dediğin doktoru ben hiç duymadım ama tubanın doktoru olabilir.uğrarsa ona sorarız.mukaddesten daha iyi olduğu kesin ama.
zehracım çocuk bakmak zor hele başkasının çocuğu olunca.derinde uğrayamıyor artık iki çocukla.

merhaba arkadaşlar..opuyorumnanaktan
evet çocuk ikilenince uğramak zor oluyor tuna geceleri coşuyor!!
yoruluyorum ev işleri de bitmiyor.:bbo:
bazen çok bunalıyorum evden de çıkamaıyorum.
saces yücelene gül hanıma gitsene canım yaa hem çok yakın sana ben memnun da kaldım o kadar yol gitmene ne gerek var?
yaa lohusalıkdan mı nedendir içim daralıyooo.....benneyaptımki

merhaba arkadaşlar nasılsınız?bayramınız nasıl geçti.....benim çok yoğun ve yorucu geçti..daha dün akşam geldik eve 4 gündür daha anca oturuyorum birde miray geldi kuzenim oda ayağını incitmiş kucakta geziyor..benim böyle sizler anlatın biraz...

selam kızlar...opuyorumnanaktan
zehracığım ben iki çocuktan fırsat bulamıyorun maalesef!!
hiç vaktim olmuyoo ev işi çocuk derken gün bitiyor...:bbo:

slm kızlar.nasılsınız?bizim okul telaşı başladı koşuşturmaca.eve giremez oldum.derin nasıl tuna bey büyüyormu?kırkınız çıktımı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…