• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mula///48

slm arkadaşlar nasılsınız? tuba cımız bugün sabah kızını kucağına almış hayırlısıyla her ikiside iyiymiş haber vereyim sizlere

slm yazgülüm biz iyiyiz sen nasılsın görünmüyorsun?çok sağol haber verdiğin için tubacım sanada geçmiş olsun hayırlı olsun prensesin...allah anlaı babalı sağlıcakla büyütsün inşallah...:nazar:

slm yazgülüm biz iyiyiz sen nasılsın görünmüyorsun?çok sağol haber verdiğin için tubacım sanada geçmiş olsun hayırlı olsun prensesin...allah anlaı babalı sağlıcakla büyütsün inşallah...:nazar:

iyiyim canım bende ben fazla takılmıyorum artık buraya ama sizleri yakından takip ediyorum :dance:

selam kızlar...opuyorumnanaktan
tuba'da doğum yapmış çok sevindim hayırlı olsun...
Allah olmayanlara da nasip etsin...

Selam kızlarr a.s
Ben yeni muğlalıyım,Bodrum'a taşınalı 4 ay oldu. İstanbul dan sonra burası sessiz ve huzurlu geldi valla. Birde iş bulabilirsem benden iyisi olmayacak :dance:
İyi geceler Muğlalılarrrr kaydirigubbakcemile2

Selam kızlarr a.s
Ben yeni muğlalıyım,Bodrum'a taşınalı 4 ay oldu. İstanbul dan sonra burası sessiz ve huzurlu geldi valla. Birde iş bulabilirsem benden iyisi olmayacak :dance:

slm hoşgeldiniz aramıza hem muğlaya hemde siteye...inşallah istediğiniz işi bulursunuz...bodrum kışın sakin yazın kalabalık olur...ama istanbul kadar değildir....

slm hoşgeldiniz aramıza hem muğlaya hemde siteye...inşallah istediğiniz işi bulursunuz...bodrum kışın sakin yazın kalabalık olur...ama istanbul kadar değildir....

hoşbulduk a.s
bodruma her yaz geliyordum ancak kışı daha da güzelmiş, şimdiden kalabalık azaldı.. insanın içi huzur doluyor valla istanbuldan sonra..
Herkese güzel bir gün dilerimm hihoyyyt

Selam kızlarr a.s
selam..
tırmık hoşgeldin aramıza.opuyorumnanaktan
okyanus ve tuba uğrayamıyorlar zehracığım sen nasılsın?
biz malum çoluk çocuk takılıyoruz...:emir_bebek:

selam..
tırmık hoşgeldin aramıza.opuyorumnanaktan
okyanus ve tuba uğrayamıyorlar zehracığım sen nasılsın?
biz malum çoluk çocuk takılıyoruz...:emir_bebek:

slm derincim iyyim şükür sen nasılsın?evet uğrayan yok artık bebeklerle uğraşıyorlar..sen o devreyi atlattın artık...geçen gece seni rüyamda gördüm bize gelmiş oluyordun oturup sohbet ediyorduk biryandanda tunayı seviyorduk...sonra haberim oldu...artık gerçekte olmayınca rüyalarda buluşuyoruz....okyanusa gitmeyi düşünüyorum biraz kalabalığını dağıtsın bir aksilik olmassa ondan sonra hepimiz toplanırız....

evet zehracığım yaa bir türlü buluşamadık vallahi..
tunanın kırkı çıktı çok şükür ama uğraştırıyo yine de!
okyanusla tuba benden daha telaşlıdır annem de yanımda benim teyzemle ikisi yardımcı oluyolar bana sağolsunlar ama emelle başa çıkmak çok zor yine de...boshayallersmile

slm arkadaşlar nasılsınız..nerlerdesiniz burası iyice boş kalmış...bebekler nasıl iyilermi?bizimde bebişimiz oldu kuzenimin daha 5 günlük erken doğdu onun için çok ufak..birde sarılık oldu ileri derece bugün onu hastaneye yatırdık..çok üzüldüm anneside öyle çok telaşlandı onu nasıl teselli edeceğimi şaşırdım...inşallah iyleşir ve çabuk toparlanır....bayram temizliğimide bitirdim..burda değiliz yine köydeyiz ama bayramda gelenekya bayram öncesi temizlik...bitti şükür cumartesi akşam gidiyoruz köye yine kalabalık bir bayram geçircez sanırım herkez bayramda sizdeyiz diyor.inşallah soğuk olmaz.....

slm.eve burası çok boş kalmış zehracım.çok geçmiş olsun.inşallah çabuk iyileşir.anneleri teselli etmek zor tabii küçücük ebişlere hastalık hiç yakışmıyor.Allah ım hepsini korusun.bayramınız mübarek olsun.sevdiklerinizle nice bayramlara inşallah.öpüyorum sizi.

selam arkadaşlar nasılsınız?bayramınız nasıl geçti....benim çok yorucuydu herzamanki gibi köyde gelen giden anca yatınca dinlenebildim....ama olsun bayramın geleneği bu...

selam kızlar...
zehracığım benim bayramım çocuklarla burda sakin geçti.orulduğum söylenemez
buradaki tanıdıklarla bayramlaştık.
malum tuna küçük emel yerinde duramıyor o yüzden pek kımıldamak istemedik yerimizden.
bizim kızlar ne yaptı acaba bebişlerle???
tuba hiç uğrayamaz oldu zatİİİ!!!

merhaba arkadaşlar
bende bodrumda yaşıyorum
1.5 yaşında 1 oğlum var bodrumda yaşayan arkadaşlarla görüşmek isterim...

merhaba arkadaşlar
bende bodrumda yaşıyorum

merhaba aramıza hoşgeldiniz...bodrumda yaşayan arkadaş pek yok sanırım olanlarda pek uğramıyor arada geliyorlar....inşlh siz daimi olursunuz....

merhaba arkadaşlar
bende bodrumda yaşıyorum

selam hoşgeldin canım..
benim de dört yaşında bir kızım ve de üçbuçuk aylık bir oğlum var.
demirbaşların çoğu doğum yaptığı için bu sıralar uğrayan da az oluyor maalesef....

slm kızlar.site çok karışık olmuş anlayamıyorum.buraya girene kadar.ne bu ya?nasılsınız?benim kız çokproblem yaratmaya başladı.okula gitmek istemiyor.karnı ağrıyor sürekli.okul saatinde özellikle.doktora götürdük tahlil falan hiçbirdşey çıkmadı.kıskançlıktan diyoruz biz.ben götürürsem iyi okula servisle gitmek istemiyor.çok zorlanıyorum.bebeğe bakacak kimse de yok.annemi çağırıcam herhalde tekrar.

slm kızlar.site çok karışık olmuş anlayamıyorum.buraya girene kadar.ne bu ya?nasılsınız?benim kız çokproblem yaratmaya başladı.okula gitmek istemiyor.karnı ağrıyor sürekli.okul saatinde özellikle.doktora götürdük tahlil falan hiçbirdşey çıkmadı.kıskançlıktan diyoruz biz.ben götürürsem iyi okula servisle gitmek istemiyor.çok zorlanıyorum.bebeğe bakacak kimse de yok.annemi çağırıcam herhalde tekrar.

slm canım..evet site çok karışık olmuş niye değiştiriyorlar anlamıyorum...kızın için üzüldüm haklısın bencede psikolojik karın ağrısı falan sen şimdi ister istemez hep bebeekle ilgilineyorsunya oda dikkat çekip kendinle ilgilenmeni istiyor..ama üzülme zamanla alışır...

merhaba kızlar..:16:
okyanuscuğum bence de kıskançlıktan yapıyor.
bebek doğdu okula başladı mecburen.
anneni çağırman iyi olur ilgi dağılıyor ister istemez.
emelde bizi çok zorluyor.
benim yanımda teyzem var düşün yine de yetişemiyoruz...
ayrıca sitenin bu halini ben de beğenmedim.sen nasılsın zehracığım?

Back