- Konu Sahibi fatosfirat
-
- #2.201
doktora gittik çok şükür sarılığı önemli boyutta değilmiş.kıyamam ya küçücük aklından neler geçiyordur kimbilir sizi paylaşmak zorunda olması onu çok üzüyordur kıskançlıklar sürer ama inşallah büyük boyutlarda olmaz canım.kardeşini kıskanmayan çocuk yoktur herhalde.bebişi götürdünmü doktora sarılığı ne durumda?kaç kilo doğdu?
slm kızlar.zehracım negüzel olurdu gelsek serin serin.sen bizim yerimizede serinle.hem bizim nazımızla baş edemezsin.birimiz lohusa ikimiz hamile amaaaan hiç çekilmeyiz.
birkaç gündür benide doğum korkusu sarmaya başladı.Allahım kolaylıkla atlatırız inşallah.tubacım bebişin eşyalarını hazırlamaya başladın demek.bende onbeşgün daha bekleyip hazırlayayım diyorum bakalım nasip.hem dolap almamız lazım bunda çok sallanıyoruz ikinci olunca biraz daha gevşeğiz galiba.hop ben geliyorum dese yandık.[/QUOT
slm arkadaşlar..okyanuscum aşkolsun misafirin başımız üstünde yeri var hertürlü nazını çekeriz helede işin ucunda bebişler varsa....allah kurtarsın sizi ne diyeyim bu sıcakta işiniz zor...
iyi geceler kızlar. Sallanmak gibi bi lüksüm yok okyanuscum malum ramazan iftar davetleri filan sonra bayram telaşı başlıycak peşinden okul koşuşturması başlıycak dediğin gibi bi şekilde sürpriz yapmaya kalkar filan sonra bir sürü perişanlık aklımda iş beklediği zaman birde dehşet huysuz oluyorum ALLAH razı olsun valla eşim dün bi girişti aklımdaki bütün işleri halletti sağolsun rahatladım. Doğum korkusu bendede tavan yapmış durumda 3.5 atıyorum yanikaydirigubbakcemile3
Derin'cim bu 10.gün topuk kanı filan alındımı benim oğlanı ben hacettepede doğurmuştum üniversite hastanesi olduğu için her şeyi en ince detayına kadar araştırıyorlardı buralarda o kadar kapsamlı olacağını hiç beklemiyorum ama topuk kanı alınmıştır diye düşünmek istiyorum en azından yarın yarı 40.ınız çıkıyor bu arada ALLAH sağlıklı uzun ömürler nasip etsin canım.
Zehra'cım yaylanın tadını çıkarmayı hakettin çalışıp cefasınmı çektin şimdide sefasını sür hakkın benim yerimede bi bardak çay iç bahçede kulaklarım çınlasın:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?