Mula///48

iyi akşamlar kızlar...opuyorumnanaktan
nasılsınız?
ben de erkin koraya gitmeyi istiyordum ama kızım uyuyakaldı akşam gidemedik...

ayy ne zevklidir şimdi ona ciciler almak..ben çok severim bebek kıyafeti almayı..yıkanınca asmayı..peki bu hazırlığa emel ne diyor kıskanıyormu?

selam arkadaşlar...opuyorumnanaktan
zehracığım emel kıskanıyor tabi ama arada da bebeklerle alakalı birşeyler görünce bunu da kardeşime alalım diyor.
çok fazla da bişey almadım.
anakucağı aldık emelden çok şey var zaten çıtçıtlı bodylerle hastaneye götüreceklerime bakıyorum.
yatak takımlarını falan yıkadım.
yıkanacaklar var onları ayarladım dolabı düzenliyorum yavaştan....

slm kızlar.nasılsınız?kolay gelsin derinciğim maşallah büyümüş senin ki artık az kalmış.kendinize iyi bakın öpüyorum sizi.

slm kızlar.nasılsınız?kolay gelsin derinciğim maşallah büyümüş senin ki artık az kalmış.kendinize iyi bakın öpüyorum sizi.
teşekkür ederim okyanus.
evet artık yavaş yavaş yaklaşıyor doğum.
ay mis gibi çamaşırları astım hava bozdu iyi mi!!!
birde bişeyler yakmışlar dışarda is var sinir oldum.
bebişin çamaşırları is kokacak...
sen de kendine iyi bak canım görüşürüz....opuyorumnanaktan

hayırlı cumalar...opuyorumnanaktan
zehracığım ben bildiğin gibiyim sen naılsın?
kızlardan ses yok bu aralar!!!

hayırlı cumalar...opuyorumnanaktan
zehracığım ben bildiğin gibiyim sen naılsın?
kızlardan ses yok bu aralar!!!

iyiyim canım sağol..tatilin ve yalnızlığın keyfini çıkarayım dedim komşu geldi biraz oturdu gitti....ders çalışıyorum arada ehliyet kursu için motor ne karışık şeymiş yaaa sinir oldum tam inşlh sınavda geçerim..

günaydın kızlar.nasılsınız?kolay gelsin zehracım ama sen azimlisin bunuda halledersin.kızlar tubanın selamı var size.işleri azkalmış yakında uğrucam buraya dedi.oğluna yanlış teşhis konmuş fethiyede.bronşit değilmiş.iyiymiş Allah a şükür.dua edelim bebişlerimiz için öpüyorum sizi.

günaydınnnn arkadaşlar..iyyiim okyanuscum dağol senle bebişde iyidir inşallah...aleyküm selam tubanın bebeğinin cinsiyeti bellimi?haberin varmı....oğlandan kız yılına geçti gibi sanki yavaş yavaş kız duymaya başladım..benimde kuzenim eşi hamile çok kız istiyor bizde tabii sevmek için ama herkez oğlan olur diyor onuda seviyozda kızların yeri daha bir ayrı bakalım gittiği doktorda sait bey cinsiyet söylemezmiş ne yapcaz bakalım meraktan...derincim seninki ağustosun başındamı olacak.......eğer başında olursa yandın aslan burcu benimkinde etrafımdakiler benim sinirimden ve küçükken yaramazlığımdan pek memnun değillermiş..onun için seninkide yaramaz olabilir....

mutlu hafta sonları arkadaşlar..opuyorumnanaktan
fethiyeye gezmeye geliyoruz bugün ama bi türlü çıkamadık yola!akannehir
şimdide eşim arabayı yıkatacakmış önce!akannehir
ay şiştimmm....tubanın oğluna sevindim fethiyedede sürekli yanlış teşhis olayı duyuyorum.
zehracığım aslan burcu olacak dayısı da aslan o da felaketti zaten bizden uslu
çocuk zor çıkar.
örnek emel yani!!!boshayallersmile

slm iyiym zehracı bende bebişte iyidir herhalde :).tubanın tam görememiş doktor ama kız olabilir demiş.kesin değilmiş henüz.bende aslan burcuyum ama çok uslu bir çocukmuşum.tabii gününe göre değişiyor herhalde ben pek ilgilenmem burçlarla.derinciğim iyi gezmeler canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…