- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
- Konu Sahibi mukumukumuk
-
Ben doktorunu kötülemek amaçlı sormadım zaten.Merak ettim,sürecini ilk yorumunda yazarkende doktor ismi vermemişsin..Buradan doktor karalaması yapanlar,yapmak için fırsat kollayanlarıda gördük .Fakat he zaman iyi şeyler paylaşılmamalı tabikide,iyiyi paylaştığımız gibi kötü geçen herşeyide paylaşmalıyız..Eminim birçok ameliyat olacak kişi acaba benşm ameliyat olacağım doktormu?? Diyede düşünüyordur.. Tabi senin tercihin yazıp yazmamak ama doktorum çok iyi yazıpta isim yazmamakta tuhaf değilmi? Mutlaka şans işi,hangi doktor hastasının sorun il karşısına gelmesini isterki? Sen ameliyat olacak olsan merak etmezmisin bu doktorun kim olduğunu! Benim yine bir tahminim var gerçi,bir arkadaşımızda doktorun ismini vermemişti ama tahmin etmiştim :))Arzumcum merhaba, Sanırım bu iş içinde anestezi almak gerekiyor. Ansteziyi almışken değiştiririm gibi geliyor. Acısı, ağrısı hiç gözümde değil... Yada tekrar bebek planlıyorum hiçbir işlem yapmadan bu halleriyle hamile kalıp emzirme döneminden sonra değiştiririm gibi geliyor. Ama her durumda da önce bir doktor ile görüşmeliyim. Kalıcı bozukluk olacak diye korkuyorum.
Doktorumun ismini vermeyi doğru bulmuyorum. Çünkü bu bir ameliyat sonuçta ve çeşitli komplikasyonları olabiliyor. Benim ki de şanssızlık... Doktorumda hiç üzülme sorun var gibi duruyor beklememiz gerekli ödemler için eğer geçmez ise o zaman çözümsüz değil yağ enjeksiyonu var yada farklı yöntemler dedi. Sanırım değiştirmeyi kastetti. İyi bir doktor gerçekten ama denk geldi işte...
Ama şimdilerde düşünüyorumda dualplane benim gibi olanlar için daha doğru bir yöntemmiş... :)
Ben doktorunu kötülemek amaçlı sormadım zaten.Merak ettim,sürecini ilk yorumunda yazarkende doktor ismi vermemişsin..Buradan doktor karalaması yapanlar,yapmak için fırsat kollayanlarıda gördük .Fakat he zaman iyi şeyler paylaşılmamalı tabikide,iyiyi paylaştığımız gibi kötü geçen herşeyide paylaşmalıyız..Eminim birçok ameliyat olacak kişi acaba benşm ameliyat olacağım doktormu?? Diyede düşünüyordur.. Tabi senin tercihin yazıp yazmamak ama doktorum çok iyi yazıpta isim yazmamakta tuhaf değilmi? Mutlaka şans işi,hangi doktor hastasının sorun il karşısına gelmesini isterki? Sen ameliyat olacak olsan merak etmezmisin bu doktorun kim olduğunu! Benim yine bir tahminim var gerçi,bir arkadaşımızda doktorun ismini vermemişti ama tahmin etmiştim :))
Komplikasyonları olan bir ameliyat bu,her ameliyatta olduğu gibi..Bazı kağıtlara bu komplikasyonlardan haberdar oldugumuzu,bunları bilerek ameliyat oldugumuzu yazan kağıtlara imza attık.. Iyi olduğunda herşey iyi ama kötü oldugunda doktor hatasıda dememek lazım.Çünkü bazı tepkilerinde kendi vücudumuz veriyor.Mesela ben,ameliyattan bir hafta sonra acil ameliyat oldum.Çünkü vücudum protezi kabul etmedi,aşırı tepki verip komplikasyon oluşturdu... Ve tabiki seninde söylediğin gibi,şans işi
mukumukumuk öncelikle geçmiş olsun umarm herşey yoluna girer hengi ilde olmuştun ameliyatı ile gidiş gelişlerde acaba yolculuk sıkntı oluştururmuki bu takıldı şimdide aklıma
Arzumcum, ben doktorumu kötülemek için mi soruyorsun demedim ki... Hem başına kötü birşey geldi ve bunu paylaştın. Kötülemedin, insanlarda ister istemez bir ön yargı oluşur ve o doktora gitmek istemez. Yani dolaylı olarak kötülemiş oldun. :))) Doktorum çok iyi deyip isim yazmamakta ben hiç bir tuhaflık, acayiplik art niyet göremiyorum. Burada zaten sorun doktorum da değil bende. Benim sizlere ihtiyacım var. Şuan içinde bulunduğum noktada doktor a olmuş b olmuş hiç fark etmez bence... Benim doktorumu tahmin edebileceğini sanmıyorum. Forumda adı geçmiyor hatta internette bile yok neredeyse. Öyle populer bir doktorda değil. Sıradan bir devlet hastanesinin sıradan bir doktoru.Annem hemşire olduğu ve doktorun hemşiresi ile çok yakın arkadaş olduğu için biliyorum. Hastaları da genelde sonuçları birbirinden görüp heveslenen hastane çalışanları.
Merhabalar.
Yıllar sonra nihayet bende cesaretimi topladım ve meme estetiğimi yaptırdım. Bugun 10, gunum. 275 Cc yuvarlak kas zarı altına meme altı kesisi ile yapıldı. Boyum 160 kilom 45, ama moralim çokçok bozuk. Hayalimdekinden çok buyuk oldular. Eşim ile farklı şehirlerdeyiz bu nedenle henuz gormedi sonucu ama kuçuk goğüs sevdiğini biliyorum. Elimden gelse hemen birkez daha ohiç gormeden kuçultturucem. Üçgun ortadan kaybolup!!!! odem var kuçulecek biliyorum ama ne kadar kuçulebilir ki!!! yıllarca hayal et sonra yine mutsuz ol!!! Bir operasyın daha en kısa surede ne zaman yapılabilir bilen var mı??? gozum donmuş durumda!!!
Merhabalar.
Yıllar sonra nihayet bende cesaretimi topladım ve meme estetiğimi yaptırdım. Bugun 10, gunum. 275 Cc yuvarlak kas zarı altına meme altı kesisi ile yapıldı. Boyum 160 kilom 45, ama moralim çokçok bozuk. Hayalimdekinden çok buyuk oldular. Eşim ile farklı şehirlerdeyiz bu nedenle henuz gormedi sonucu ama kuçuk goğüs sevdiğini biliyorum. Elimden gelse hemen birkez daha ohiç gormeden kuçultturucem. Üçgun ortadan kaybolup!!!! odem var kuçulecek biliyorum ama ne kadar kuçulebilir ki!!! yıllarca hayal et sonra yine mutsuz ol!!! Bir operasyın daha en kısa surede ne zaman yapılabilir bilen var mı??? gozum donmuş durumda!!!
Merhaba moralini bozma ödemden sonra çok farklı oluyor ikinci operasyon için sanırım 6 ay geçmesi gerekiyor .biliyor musun ben de tam tersi hep ödemli kalsın istemiştim 255cckas altına kondu Ağustos ayında.koltuk altından yapıldı.koltuk altı asla tavsiye etmiyorum sezeryanım bu kadar zor geçmedi benim yatamıyosun yatsan kalkamıyosun kolunda ilgili en ufak bi hareket yapamıyorsun bu kadar zorluk beklemediğim için zor geldi bana neredeyse hep öyle kaplıcam sandım.bu kadar çektiğim eziyet sonunda da istediğim gibi olmadı 158 boyum 51-52 kilom 75a idim istediğim kadar büyük olmadı eskiden mutsuzum küçük diye yine mutsuzum aynı şey maddi durumum da uygun değil eşim de bi daha olmamı istemez zaten gereksiz buluyor ama insanın kendi memnuniyeti en önce gelir gerisi teselliden öteye geçmiyor
Arkadaşım ne kadar küçülecek diyorsun ama göreceksin çok farklı olacak benim sadece göğüslerim değil omuzlarım bile geniş görünüyordu acayipti ödem geçtikçe hepsi gidiyor kendi şeklini alıyor hiç moralini bozma zayıf olduğun için de böyle gözüküyor olabilir acele etme memnuniyetsizlik insanı bunalıma sokuyor 3-4ay bundan başka bişey konuşmadım zaten bi annem bi eşim biliyordu bıktılar artık sonra kabullenmek zorunda kaldım konuyu kapattım
Gecmis olsun.izlerin ne durumda peki ?
Sağolun ilk zamanki gibi değil ama daha duruyor gerçi ben verdikleri kremi sadece bir tüp kullandım başka da almadım belki ondandır pek önemsemedim.nasıl olsa kapmalıyım kimse görmicek diye.beni de rahatsız etmedi.ama şimdiki aklım olsa kesinlikle koltuk altından olmam meme başı da değil duyarsızlık oluyormuş,meme altından olurdum tecrübe deniyor sanırım buna keşkeler olmadan da olmuyor
Neden ole dusunuyorsun.bende cok memnunum.bi problem mi yasadin
Ben çok zorlandım 2 sezeryanımda böyle kötü olmadım ameliyattan çıktım göğüs kafesimi kırmışlar gibi acıyordu ve bir süre devam etti.yatamıyodum yatsam kalkamıyodum yolda yürürken biri çarpacak diye korkuyordum resmen panik atak olmuştum kollarımı hareket ettirmeyi bırak kasları hareketlendirecek en küçük bişey canımı çok yakıyordu öksürücem hapşırıcam diye ödüm kopuyordu nefesimi tutuyordum hapşırık gelince 3 haftadan fazla sürmüştür sıkıntım annem olmasa yanmıştım çünkü oğlum 17aylıktı o zaman bakımı ve kucak istemesi bir felaketi benim için.annem sağolsun . tek kelimeyle sonuç da hayal kırıklığı... Dr.ebru durmuş yaptı ameliyatı ve hiç yönlendirmedi istediğim gibi olmadı biraz daha büyük olabilirdi çektiğim bu kadar sıkıntıya maddi manevi...
anladım canım.gercekten cok buyuk gecmıs olsun.bu durum ya senın yapından yada doktorun yontemınden kaynaklanıyor.cunku bende koltukaltı oldum ve 4.gun avm gezdım.sonrada okul acıldı okula gıttım ders anlattım.sen memealtı olsaydın da bunları yasayabılırdın bence.birde koltukaltından bazen doktorlar buyuk protez kullanmak ıstmıyor.kac cc konuldu sana ?
5. ay fotoğraflarımı ekledim kızlar... :)
5. ay fotoğraflarımı ekledim kızlar... :)
eşiniz küçük göğüs seviyordu madem..sakıncası yoksa eski ölçüleriniz göğüs üstünden kaç cm di siz buna ihtiyaç duydunuz..ben yaptırmaktan korkuyorum açıkçası..
5 ay geçmiş şuan memnunmusunuz sonuçtan
Suan buyuklugunden memnun msn? Yoksa degistirttin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?