- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
- Konu Sahibi mukumukumuk
Ben doktorunu kötülemek amaçlı sormadım zaten.Merak ettim,sürecini ilk yorumunda yazarkende doktor ismi vermemişsin..Buradan doktor karalaması yapanlar,yapmak için fırsat kollayanlarıda gördük .Fakat he zaman iyi şeyler paylaşılmamalı tabikide,iyiyi paylaştığımız gibi kötü geçen herşeyide paylaşmalıyız..Eminim birçok ameliyat olacak kişi acaba benşm ameliyat olacağım doktormu?? Diyede düşünüyordur.. Tabi senin tercihin yazıp yazmamak ama doktorum çok iyi yazıpta isim yazmamakta tuhaf değilmi? Mutlaka şans işi,hangi doktor hastasının sorun il karşısına gelmesini isterki? Sen ameliyat olacak olsan merak etmezmisin bu doktorun kim olduğunu! Benim yine bir tahminim var gerçi,bir arkadaşımızda doktorun ismini vermemişti ama tahmin etmiştim :))Arzumcum merhaba, Sanırım bu iş içinde anestezi almak gerekiyor. Ansteziyi almışken değiştiririm gibi geliyor. Acısı, ağrısı hiç gözümde değil... Yada tekrar bebek planlıyorum hiçbir işlem yapmadan bu halleriyle hamile kalıp emzirme döneminden sonra değiştiririm gibi geliyor. Ama her durumda da önce bir doktor ile görüşmeliyim. Kalıcı bozukluk olacak diye korkuyorum.
Doktorumun ismini vermeyi doğru bulmuyorum. Çünkü bu bir ameliyat sonuçta ve çeşitli komplikasyonları olabiliyor. Benim ki de şanssızlık... Doktorumda hiç üzülme sorun var gibi duruyor beklememiz gerekli ödemler için eğer geçmez ise o zaman çözümsüz değil yağ enjeksiyonu var yada farklı yöntemler dedi. Sanırım değiştirmeyi kastetti. İyi bir doktor gerçekten ama denk geldi işte...
Ama şimdilerde düşünüyorumda dualplane benim gibi olanlar için daha doğru bir yöntemmiş... :)
Komplikasyonları olan bir ameliyat bu,her ameliyatta olduğu gibi..Bazı kağıtlara bu komplikasyonlardan haberdar oldugumuzu,bunları bilerek ameliyat oldugumuzu yazan kağıtlara imza attık.. Iyi olduğunda herşey iyi ama kötü oldugunda doktor hatasıda dememek lazım.Çünkü bazı tepkilerinde kendi vücudumuz veriyor.Mesela ben,ameliyattan bir hafta sonra acil ameliyat oldum.Çünkü vücudum protezi kabul etmedi,aşırı tepki verip komplikasyon oluşturdu... Ve tabiki seninde söylediğin gibi,şans işi