Mukumukumuk da buyudu!!! :(((((

Canim gercekten cok iniyolar benim 27.gunum ilk zamanlarki halinden eser yok suanda cok indi seninkilerde inicek sabret. Sol gogsumde benim sanki icinde su varmis gibi bi ses gelmisti ilk zamanlar gecti simdi seninkide oyle bisey olabilir.

Canim gercekten cok iniyolar benim 27.gunum ilk zamanlarki halinden eser yok suanda cok indi seninkilerde inicek sabret. Sol gogsumde benim sanki icinde su varmis gibi bi ses gelmisti ilk zamanlar gecti simdi seninkide oyle bisey olabilir.

patikcim teşekkur ederim. Umarım kuçulurler. O bahsettiğin sesi de duydum geçen hafta. Ama foeumda daha once bu sesi yaşayanlar olsuğunu okuduğumdan panik yapmadım. Bu ses değilde goruntu de bir girinti çıkıntı durumu var.

Anladim canim onu bilmiyorum ben bi doktoruna sor istersen kafan rahat etsin

evet yaa bnde demin baktım birden küçüldüler sanki keşke 350 taktırsaydım diom dün kocamandı sanki bugün birden küçüldü :S

Bunu da gördük ya bu forumda :))) genelde küçük oldu diye çok üzülen oluyor ama büyük oldu diye çok azdır.Öncelikle geçmiş olsun.Ama burdaa o kadar anlatıyoruz ki .))aha çok yeni sizin ameliyatınız.Şu andaki göğüs %100 değişecek.O kadar çok ödem var ki.Ama yarıyarıya inmeyecek tabi ki.Şişlikler gidecek.Daha doğal göğüs olacak o sebeple de gözünüze batmayacak.Sizin boyunuz için normal bir ölçü ama biraz zayıfsınız.Belki o sebeple gözünüze büyük geldi.Ufak istiyorum deseydiniz biraz daha küçük takardı.Şu anda yorum yapmak ve üzülmek için o kadar erken ki.Üzmeyin kendinizi.Bu arada eşiniz küçük göğüs seviyor ve siz büyütüyorsunuz:)) aferin size.Demek ki kendi isteklerinizi de gözönünde bulunduruyorsunuz.Bu sebepten üzülmeyin.Dua edin sorunsuz ve sağlıkla bu süreci atlatın.Gerisi inanın hiç önemli değil.Çok daha iyi hissedeceksiniz.

Fitness Merhaba, gerçekten denildiği gibi küçülüyormuş zaman geçtikçe. Bana şuan kıyafetle normal çıplak büyük geliyor. Küçülmeyi şöyle anlatabilirim. İlk denediğim sporcu sutyeni 85 bedendi. Göğsu tam sırtı büyük geldiğinden çok sıkı olan 80 bedeni aldım. En son kopçaya taktım ve askılarını da hiç küçültmedim. Şuan en içteki kopçayı kullanıyorum ve askılarda en sıkı halinde olmasına rağmen bol gibi. NBB den sprocu sutyeni aldım iki gün önce small oluyor. Fakat bana hala büyük geliyor...

Kızlar Merhaba,

Ameliyat olalı 3 haftayı geçti... Ve ben sonuçtan hiç ama hiç memnun değilim... Yumuşamalar başladı. Önceden de meme uçlarım dışa bakıyordu ama şuan maşallah neredeyse koltuk altımdalar... Ortadaki ayrıklık kocaman çıplakken. Sütyen giyince birleşiyor gerçi... Ve tüm bunlardan daha önemlisi bilmiyorum bu sorunu aranızda yaşayan oldu mu varsa lütfen bir cevap... Tam dekoltemde girintili çıkıntılı bir görünüm var. bu bolgede silikon bariz bir biçimde elime geliyor. Fotoğraf ekliyorum. Fotoğrafta yine daha az gözüküyorlar normalde daha fazlalar. Sütyen ile belli değiller. Yatarken belli olmuyorlar. Ayakta, çıplakken ve eğilince çok belli oluyorlar...

Öncelikle geçmiş olsun. Kendi adıma, göğüs kafesinin durumuna göre o ayrıklık kiminde fazla kiminde az. Mesela bana ortaya bir tane daha konulacak boşluk var :)
Kas üstünde protezin başlarda belli olduğunu okumuştum. Ama zamanla geçiyor dendi. Yine de içinin rahat etmesi açısından en kısa sürede doktorun ile irtibata geç istersen. Umarım geçiçi bir sorundur yaşadığın.

( doktorumun durumdan haberi var. Acaba başka bir doktorunda fikrini alsam mı muayene olsam mı derdindeyim. Ama bu iş öyle birşey ki tıpkı kuaförler gibi doktorlarda birbirlerinin yaptığı işi beğenmez gibi geliyor... Korkum ilerde tekrar ameliyat olmak istersem bu görümün kalıcı olabileceği yönünde... Bu yüzden göstersem mi göstermesem mi bilemiyorum...

Tatlım, eğer ki doktoruna güveniyorsan, sana güven verdiyse şimdilik başka bir doktor ile görüşme planını ertele bence. Hatırladığım kadarıyla sen yeni ameliyat olmuştun. Ilk 3 ay, sıkıntı, göğüslerde problem yaşaman çok normal. Ben Eylül de oldum ameliyatımı ve bazı dönemlerde ciddi ağrılarım oluyor. Biliyorum ki en az 1 yıl buna benzer sorunlar yaşayabilirim. Ameliyat olmadan önce burada yazılanları okudum. Hemen herkesin ilk süreci sorunlu geçmiş. Çok aZ sıfır sorunla atlatan. Burada iş yine sana düşüyor. Belki de sadece kafanda büyütüyorsundur. Ben inanıyorum ki, bu devirde, herkesin herşeyi bu kadar rahat ileteceği platformların olduğu, bilgilere kısa sürede ulaşılır bu zamanda, hiç bir doktor bile bile kötü sonucu hastasında yaşatmaya çalışmaz. Sonuçta o da senin üzerinden reklam yapıyor unutma. Neden mutsuz olmanı istesin ki diye düşünüyorum. Doktorunun ne dediğini bilmiyorum ama sanki beklemen yönünde seni telkin etmiş gibi. Biraz daha bekleneni tavsiye ederim. Zaten 2.ameliyatı olacak olsan bile şu an çok erken. Tekrar geçmiş olsun.

Benimkilerde olmadan önce baya ayrıktı olduktan sonrada ayrık ama sutyen takınca da su an birleşmiyor :S biraz birleşse iyi olurdu benimde o moralimi bozuyor ama yapım böleymiş :S

Benimkilerde olmadan önce baya ayrıktı olduktan sonrada ayrık ama sutyen takınca da su an birleşmiyor :S biraz birleşse iyi olurdu benimde o moralimi bozuyor ama yapım böleymiş :S

Bence hiç bozma moralini. benim birleşiyor ama başka bir sorunum var oldukça da önemli bir sorun. Sen bikinin ile rahat rahat sahilde salınırken ben ay büzüştüm mü diye kontrol edip duracağım... :) birde kasaltında eminim yumuşama çok daha sonra olacaktır. Kasların rahatlaması lazım sonuçta... İçini ferah tut ve keyfini çıkar. Ayrıca fotoğraflarını gördüm gayet hoş gözüküyorsun... Güle güle kullan...

inş canım yazın haziranda tam 6. ayım olucak tatil için tam zamanı :)
seninki de düzelir masajla çok takma kafana

inş canım yazın haziranda tam 6. ayım olucak tatil için tam zamanı :)
seninki de düzelir masajla çok takma kafana

Benim masajla düzelecek gbi değil malesef. Hemen hemen aynı zamnalarda olmuşuz ameliyatı. 12 aralıkta oldum bende.

Başka bir doktora daha gözükeceğim. Sonrasında gelişmeleri yazarım yine...

Doktoruma güveniyorum ama gözümün önünde her gün. :))) Kafamda büyütmüyorum tatlım. Fotoğraflarda gördükleriniz hiçbirşey aslı çok daha kötü... İnanılmaz belli oluyor. Siz orda tek bir çukur görüyorsunuz misal aslında ikisinde de 3-4 çıkıntı oluşuyor. Doktor neden bana kötü birşey yapsın ki zaten tanıdığımız. O da şaşırdı duruma ve daha önce karşılaştığım bir durum değil dedi. Her ameliyatta olduğu gibi elbette bekleyeceğiz en kötü ihtimal ile yağ enjeksiyonu yaparız dedi. Fakat benim 1 gr fazla yağım yok. Ve yağ enjeksiyonunun zamanla vücuttan atıldığını girintili çıkıntılı görünümler oluşabileceğini bilmeyen yoktur sanıyorum. Şuan dekoltede ve üstlerde komple silikonu görüyor ve elleyince hissediyorum... Altlarda sorun yok... Bu yüzden sanırım bir doktor ile daha görüşeceğim. Şuan araştırıyorum...

Canım,bende yağ enjeksiyonu yaptırdım.Bu dalgalanmadan sadece bir çıkıntı oluşmuştu bende.Evet yağ enjeksiyonundan sonra bir miktar erime oluyor,olacakta zaten.Fakat o eriyecek dozu gözönünde bulundurarak enjeksiyon miktarını ayarlamak gerekiyorki erime olduğunda kalan miktar bu deformasyonu örtsün.Ayrıca merak etme,vücudundan yağ alınacak bölgeler mutlaka mevcuttur.Benden sonra bu işlemi yaptıran birçok arkadaşımız oldu ve sonuçtan memnun kaldı onlarda.İnşallah sende sorunlardan kurtulursun,gerçekten çok erkenden ortaya çıkmış bu sorun..Belki protezin kas altınada alınabilir ama,kas zarı altı yöntemi sana yanlış olmuş gibi geliyor bana.Bu kadar kıssa zamanda bu sorunun ortaya çıkması garip.Henüz göğsünde ödemler mevcut,zamanla nasıl olur bilemiyorum...
Birde konu başındada belirtmemişsin merak ettim.Doktorun kimdi canım?

Arzumcum merhaba, Sanırım bu iş içinde anestezi almak gerekiyor. Ansteziyi almışken değiştiririm gibi geliyor. Acısı, ağrısı hiç gözümde değil... Yada tekrar bebek planlıyorum hiçbir işlem yapmadan bu halleriyle hamile kalıp emzirme döneminden sonra değiştiririm gibi geliyor. Ama her durumda da önce bir doktor ile görüşmeliyim. Kalıcı bozukluk olacak diye korkuyorum.

Doktorumun ismini vermeyi doğru bulmuyorum. Çünkü bu bir ameliyat sonuçta ve çeşitli komplikasyonları olabiliyor. Benim ki de şanssızlık... Doktorumda hiç üzülme sorun var gibi duruyor beklememiz gerekli ödemler için eğer geçmez ise o zaman çözümsüz değil yağ enjeksiyonu var yada farklı yöntemler dedi. Sanırım değiştirmeyi kastetti. İyi bir doktor gerçekten ama denk geldi işte...

Ama şimdilerde düşünüyorumda dualplane benim gibi olanlar için daha doğru bir yöntemmiş... :)

Bence cocuktan sonra yap hem o zaman kdr beklemiş olursun ödemlerden sonra düzelir belki doktorun da beklemeni söylemiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…