• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mükemmelliyetçilik

Sekerportakaliii

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2023
845
482
23
Dün ilk defa bi psikologla görüştüm psikologa beslenme problemlerimden bahsettim vs psikolog Mükemmelliyetçilik var gibi dedi bana ilk defa böyle bir şey duyuyorum birde kitap atmış mükemmelliyetçilikle ilgili okumam için ama bana pek inandırıcı gelmedi kendimi öyle hissetmiyorum aslında

Merak ettim; ya hep aşırı sağlıklı kurallara uyarak yiyor, ya da aşırı sağlıksız paket gıdalar tüketip çok yüksek kalorili mi yiyorsunuz? Yani ya hep ya hiç mi yapıyorsunuz?

Merak ettim; ya hep aşırı sağlıklı kurallara uyarak yiyor, ya da aşırı sağlıksız paket gıdalar tüketip çok yüksek kalorili mi yiyorsunuz? Yani ya hep ya hiç mi yapıyorsunuz?
Kurallara hiç uymam sağlıksız yiyorum bir hafta boyunca ne yediğimi neyden midem bulandığını not etmemi istedi psikolog o yüzden midir

Kurallara hiç uymam sağlıksız yiyorum bir hafta boyunca ne yediğimi neyden midem bulandığını not etmemi istedi psikolog o yüzden midir
Yaa bilmiyorumki. Mükemelliyetçi insanlarda genelde “ya hep, ya hiç” vardır. Yani ya çok mükemmel yaparlar, ya hiç yapmazlar. O sebeple sormuştum

Back