Müjde, ikea ankara açılıyor

Haftasonu gittim.
Anlatıldığı kadar güzel değil...
En başta ürünlerde kullanılan malzemeler kaliteli değil ve buna rağmen fiyatlar çok fazla...
Sadece dar alanların kullanımına yönelik fikir edinilebilir.
Ayrıca avm tam açılmadığı gibi inşaat devam ediyor.

bende günlük kullanmak için çatal bıçak takımı almıştım ne yazıki çok kötü çıktı daha da almam :20: ama büyük bardakları var çok saglam çıktı onlar 6tane almıstım daha fazla almadıgımıa pişman oldum evdekiler çok begendiler:1:

ben bu ikea nın tasarımlarını hiç beyenmıyorum ya çok kötü işe yarar bişey yok birde çok pahalı.kutu kutu içinde kutulara para yatırıyolar nesini beyenıp koşa koşa alıyolar vallahi anlamış deyilim ne kadar zevksiz insanlar var birde evi kalabalık gösteriyo açık açık dolaplar ya.

]şehir merkezinden 1 saat mesafede yer almaması da mı türkiyenin geriye gittiğini gösteriyor?? fevkalade saçma bir yaklaşım..
IKEA da güzel şeyler var, ancak abartılan kadar değil, tasarımlar oldukca basit, ama fiyatlar uygun tabi. 6 senedir IKEA müşterisiyim.

Valla arkadaslar bende hollandada yasiyorum gurbetci bi vatandas olarak kesinlikle emin olmalisiniz TURKIYE her konuda en onde giyo avupaymis car mis curtmus birakin bunlari burdaki turkler izine gittiklerinde mal gibi oluyoruz hepimiz de burda yeni koda olan sey turkiyede cokdan modalikdan cikmis oluyo insanlari zeki ben vatanimin insanini bu kadar akilli oldugunu dusunmezdim tukiyede oldugum zamnalar ika dan burda bende alis veris ediorum gecen yaz 5 € ya bi sehba almistim bahceye diye iki gun diarda kaldi bi de baktim icinde hep karton felan var hahaha hem pahali bazi mallarida bi o kadar adi bence evimde tek ikanin bazi palstik mutfak malzemesini birde lambasini kullaniyorum onun disinda bes para etmez ika dunyanin her yerinde ayni hep sacma sapan seyler

Arkadaşlar bilmeyenler için yazıyorum burası Anatolium alışveriş merkezidir.ikea buranın içinde yer alan büyük bir mağazadır.Bu alışveriş merkezi oldukça büyümüştür ve büyümeye yeni yeni mağazalar açılmaya da devam etmektedir.içinde mango outletin açılmış olması bile benim oraya sıksık gitmem için yeterli bir sebeptir. birde evime yakın olması tabii:34:

Back
X