- 25 Şubat 2008
- 8.177
- 34
- 358
- Konu Sahibi herseyduzelirmi
ankarada olmaması cok saçmaydı zaten 

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ankara'da açılacağına sevinmiştim ama
Mamak dan başka yer bulamamışlar mı yani,
merkeze uzak ,fazla iş yapacağını sanmam...
zaten merkezden herşey taşınıyorr mamak tan başka yer yokmu derken zaten her yerde bu tür yerler açılıyor ama alan darlığı varr...mamaktan önce başka yerler düşünüldü sanırım ama saolsun belediye başkanları hala buranın açılmaması için bile ellerindne geleni yapıyorlar böle işlerde neler döndüğünü aklımız almaz bizimm...ama bıraksalarda gelse...siteler esnafınında bu açılışı geciktirdiği haberler arasındaa...yatırım yapanlar kim bilir neler le karşılaştılarr.....mamak veya başka biryerr açılsınn millet yararlansın....
yabancı ülkelerde bu tür yerler hayli uzak şehir merkezlerindne enz 1 saat mesafede yapılıyorr türkiyede çark ilerden geriye gittiği içinn bu normal durumm...
şehir merkezinden 1 saat mesafede yer almaması da mı türkiyenin geriye gittiğini gösteriyor?? fevkalade saçma bir yaklaşım..
IKEA da güzel şeyler var, ancak abartılan kadar değil, tasarımlar oldukca basit, ama fiyatlar uygun tabi. 6 senedir IKEA müşterisiyim.
ve zaten alışveriş merkezinin mantığı nedir :))
içeriye gir ve bir daha dışarıya çıkma herşey var içerde... e öyleyse şehrin göbeğini ne yapacaksın dağın başında bile olsa farketmez gir içeriye dışarısı neresi onu bile unutursun vallahi :)
istanbul anadolu yakasında optimum diye bir yer yüzünden :) trafiğin nasıl felç olduğunu oradan geçenler bilir :))
üstelik şehir merkezinde iken insan açık havada o dükkan senin bu park benim dolaşmak ister kapalı bir alanda bir çarşı içinde dolaşmak değil..:82::82:
ancak arabası olmayanları düşünmüyorsunuz
canım düşünüyoruzda ya toplu taşım araçlarını kullanacaksınız yada çevrenizdekine gideceksiniz
ama ikea araçsız gezmek içn gidilir eğer birşeyler alacaksanız (büyük eşya) araç şart
e araçla gidildiğinde de merkez de olursa trafik olması trafiği felç etmesi kaçınılmazdır
zaten siz oraya bi 5 dakika uğrayım diye gitmiyorsunuzdur muhtemelen uzun zaman geçiriceksiniz e geçireceğiniz bu uzun zamana arabanızda yada toplutaşım aracıyla farketmez bir şekilde kat edeceksiniz..
amaan beni nerde olduğu çokda ilgilendirmiyor aslında bana gezme olsunda hele ev ürünleri için uzaya merdiven kurarım gerekirse(tabi ikea evime yakın olacak oda +++
) almak şart değil zaten
![]()
son ve kesin bilgiye göre ankara ikea haziranda açılacak arkadaşlar...
geç kaldılar geççççç![]()
evetttt biz kadınlar beklemeyi hiç sevmeyiz zatennn birde haziranda açacaklarmışş![]()