• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müjde, ikea ankara açılıyor

Bende sitelerinde ki iş ilanlarından Ankara açılışını takip ediyorum :1: Mart'ta açılışı yapacaklardı. İş ilanlarını geçen sene vermişlerdi. Şimdi Haziran diyorlar ve yine iş ilanı vermişler.

Öyle çok ahım şahım ürünleri yok. Sık sık taşınıyorsanız, mobilyalar en fazla bir taşınmaya dayanabilir. Sök - tak - kullana uygun değil. Bence öğrenci evleri, çocuk odaları, yazlıklar ve küçük evi olanlar için ideal mobilyaları. Ayrıca oturma grupları pahalı.

Mutfak üniteleri ise çok pahalı, aynı fiyata bir ustaya aynı mobilyaları yaptırıp, üstüne montajla uğraşmazsınız.

Mutfak aksesuarları, depolama çözümleri orjinal.

Birde Ankara'da satış yapmak istiyorlarsa birçok kredi kartına, uzun vadeli taksit yapmaları gerekir ki, şu an İstanbul - İzmir İkea'sa sadece A.xess karta taksit yapılıyor. Diğer kartlardan fazla vade farkı alınıyor.

Bunlara rağmen iş yapar mı? Yapar elbette. Bir süre birbirinin aynı evleri, aynı mobilyaları görürüz çevremizde :1:

İkea'nın yanısıra Kipa Ekstra, Leroy&MErlin adında bir fransız yapı market ve Elektromarket te açılıyor. Şimdiden hayırlı olsun :)

kızlar bana ankara ikeanın yerini trif edicek olan warmmı? nasıl gidebilirim? arabayla gidicem en kısa yol neresi?lütfen biriniz yardım edin.mamak ı hiç bilmiyorum.oran sitesi girişinden gidiliyorumuş sanırım.panora tarafındanmı gidicez.neresi tam bu ikea ya :31::31::31::31:

kızlar bana ankara ikeanın yerini trif edicek olan warmmı? nasıl gidebilirim? arabayla gidicem en kısa yol neresi?lütfen biriniz yardım edin.mamak ı hiç bilmiyorum.oran sitesi girişinden gidiliyorumuş sanırım.panora tarafındanmı gidicez.neresi tam bu ikea ya :31::31::31::31:

canım google earth tan yol tarifine bak bulunduğun yerden oraya nasıl gideceğini gösterir sana....burdan tarifle zor bulabilirsin....

birde gidenler yorum yapsa nasıl ikea bend ehafta içi gitmeyi planlıyorum kısmet olursa gelecek hafta bakalım beklediğimiz kadar varmı::61::34:

teşekür ederim teknolog.bugün gidemedim artık haftasonu gidebilirim :( yol konusundada müşteri hizmetlerinii aradım anlayamadım pek.artık sora sora bulcaz :)

teşekür ederim teknolog.bugün gidemedim artık haftasonu gidebilirim :( yol konusundada müşteri hizmetlerinii aradım anlayamadım pek.artık sora sora bulcaz :)

nerde oturduğunuzu söylerseniz kabaca tarif edebilirim nasıl gideceğinizi. ayrıca çok kalabalık oluyor uygunsa haftaiçi gitmenizi tavsiye ederim.

canım google earth tan yol tarifine bak bulunduğun yerden oraya nasıl gideceğini gösterir sana....burdan tarifle zor bulabilirsin....

birde gidenler yorum yapsa nasıl ikea bend ehafta içi gitmeyi planlıyorum kısmet olursa gelecek hafta bakalım beklediğimiz kadar varmı::61::34:

Merhaba,
İkea Ankara Türkiyedeki tüm İkeaların en büyüğü. Mağaza içerisini tamamen dolaşmanızı gerektirecek şekilde dizayn edilmiş. Yani ay ben sıkıldımn deyip çıkamıyorsunuz. Gerçekten çok ayrıntı var dolayısıyla ayrıntılı gezmek için en az 4-5 saatinizi harcamanız gerek.
Ben Koltuklarını bekliyordum büyük bir hevesle ama çok büyük hayal kırıklığı yaşadım. Dizayn olarak çok güzeller ama kalite olarak çok da güzeller diyemem. Aslında koltuk, mobilya, halıdan ziyade aksesuar almak için çok uyugn bir yer İkea bir de evinizi nasıl dizayn edeceğiniz konusunda fi,kir alabilirsiniz. Ne biliyim bi koltugu çok begendiyseniz Sitelere gidip aynısını ama daha kalitelisini yaptırabilirsiniz. Bence Ankaralıların en büyük avantajı da bu :)
Bu arada herşey demonte. Kendiniz monte edeceksiniz. Eşinizin elinden tamirat işleri gelmiyorsa bu işlere hiç girmeyin derim.:20:
İkeanın kendi içinde kocaman bi restoranı var çok çeştli yiyecekler var ve fiyatlarıda uyugun. Sonra, çıkışındada bir küçük İsveç Marketi kurmuşlar çikolata,bisküvi,reçel vb. şeyleri alabiliyorsunuz ve yine çıkışta küçük bir büfe var sosisli falan satıyorlar fiyatları çok uygun.

Bu arada söylemeden geçemiycem mutfak, yatakodası vb. için dolap içi düzenleyiciler var hariklar. Mutfak için harika saklama kapları var. Ve çocuk odaları süppperr. Yani bebeklerin hemen büyüdüğü düşünülürse bir kaç sene kullanmak için mobilyalar İkeadan alınabilir.
Fiyatlar konusunda çok büyük beklentiniz olmasın. Çok da ucuz değiller :) Ucuz etin yahnisi misali. Umarım aydınlatabilmişimdir sizleri.
Sorularınız zevkle cevaplanır.
Söylemesi ayıptır İkea burnumun dibin dede:52:

ben de merakla bekliyordum ikeayı
obilene katılıyorum, tam da tahmin ettiğim gibi mobilyalar- oturma grupları tasarım olarak iyi ama kalite bakımından vasat..
yalnız beğendiğiniz ürünü sitelerde yaptırmanızı pek tavsiye etmem çünkü siteler işçiliğinin de iyi olduğunu düşünmüyorum
belki yazlık yada kışlık gibi sürekli yaşamayacağım bir yeri ikeadan döşeyebilirim ama evimi asla!
ama yine de ufak tefek askıydı-masa üstü gerçleriydi falan.. alınabilir
nuxx, esse yada bernardodan daha uygun olduğunu söyleyebilirim.

bir de kumaşlar çok güzel bikaç çeşit aldım minderleşmeyi bekliyolar :)

yiyecek bölümünden emin olmadığımız için uzak durduk
her ne kadar helal olduğu yazılsa da işte içimiz pek almadı o yüzden bişey diyemiyorum
portakal ağacı sitesinde tarifini verdiği isveç köftesini yapıp yine ev yapımı karadut reçelimizle evimizde yemeyi tercih ettik :)

yol tarifi soran arkadaş için;
ben subayevlerinde oturuyorum dışkapıdan türk telekomun olduğu samsun yoluna girip dümdüz bayağı bi gittim
ege mahallesi otobüsleri var oraya gidiyormuş bitanesinin arkasına takılabilirsin

canım kumaş aldım demişsin güzel kumaşlar varmı ben tekrenk koltuklarra gündelik kılıf diktirmek için almak sitiyorumm...ne kadar birde fiatları?

Açıldığının 2.günü gittim şu meşhur İkea'ya. Kuvvetle muhtemel son gidişim olacak. Hiç hazetmedim. Niye bu kadar abartıldı anlam veremedim. Koçtaş, Praktikerin gözünü seviyim valla.

ayın 3ünde felan açıdıll galibaa açılışın 4 ğünü gitimmmm fena deidiiii ama eksik çokk otoparkıı oturma yerleri yemek salonları yoktuu:15:

bizim eve çok ama çok yakın biz bi kaç defa gittik ilk gittiğimizde ikea çok karışık gelmişti ama alıştık sonradan bi tane mutfak masası aldım 50 tl çok hoşumuza gitti eşim kurdu tabi demonteydi çünkü.bide dekoratif aynalar ve raflar,çocuk odaları çok hoş olmuş fikir almak içim güzel bi, yer ama biraz tuzlu fiyatları

Açıldığı haftasonu gittik, gitmez olaydık dedirtti valla. Bütün Ankara sözleşmiş orda buluşmuş. Üstüste millet.

Nefes alamadım. Labirent mantığıyla kurmuşlar zaten, çıkana kadar panik atak geçirdim.

Tekrar bakmam lazım. Mutfak çözümlerini ve aparatlarını beğendim. Bi kaç da masa-sehpa baktım ama kadınlar sehpaları elinden çektiler, pazar gibiydi :1:

Haftaya tekrar gitmem lazım

bu hafta içi çarşamba gnü gittim ben de akşam üzeriydi. güzel şeyler var ama sağlam değil ve malesef ürünlerin %90 ı çin malı. Benim gördüklerim bu şekildeydi ama dolap içi çözümleri hoşuma gitti.

Back
X