Müjde, ikea ankara açılıyor

ya evet bi bilginiz varmı sözlüm satıs elemanı olarak basvuru yapacakda oraya sitesinde bi bilgi yok en azından elden versin cv

Hanimlar ben mi göremiyorum yoksa bu harita da gercekten Dikmen yok mu? :44:

ankara-haritasi.jpg

dikmen çankyada.
kesin ta mamak natoyolunu biliyorsanz orda, yanında gemi şeklinde bi işmerkezi ile metro mağazası var

Ben oralari bilmiyorum malesef. Ama mesela ne kadar bi sürede dikmenden mamaka ulasilabilir onu biliyormusunuz acaba? :44: Kendim icin degil dedigim gibi ankarada yasayan bir tanidigim icin soruyorum. :61:

ayyy çok sevındım ben ızmırde bılıyorum zaten ankarada eksılık idi umarım fazla sürmez inşaatı acılır ayrıca mamaga cokda uzak değilim yakından takip ederim bir acılsınnn:10:

Ben oralari bilmiyorum malesef. Ama mesela ne kadar bi sürede dikmenden mamaka ulasilabilir onu biliyormusunuz acaba? :44: Kendim icin degil dedigim gibi ankarada yasayan bir tanidigim icin soruyorum. :61:

ben mamakta oturuyorum dikmende çalışıyorum servisle 20-25 dakka sürüyor ama özel arabayl çok daha yakın

müjdeyi veren birde tarih verseydi..zaten biliyoruzki inşaat hızla bitirilmeye çalışılıyorrr...
ikea inşaatı varr ve açılacak..:19:
önemli olan tarihtii...:82:
tarih ne zaman?? :51:

dikmen çankayanın bir ilçesii yenimahllede nasıl demetevler batıkent ümitköy diye ayrıntı verilmemeişse ordada bulkamazsınn ilçeler verilmiş...

Bigli icin tesekkürler. Yurt disinda oldugum icin türkiyenin il ve ilceleri hakkinda malesef bilgim yok. Sagolun.

Bir arakadas seneye kisin bitebilir diye yazmisti.

Bisürü saçmasapan ürünlerin bulunduğu bir alışveriş merkezi..
Çakma çakma şeyleri kendimiz kuruyoruz birde üstüne para veriyoruz..
O parada isveçlilere gidiyo... isveçin dışardan gelen paraya ihtiyacı yok. asgari ücret 2000 usd.
Yerli malı diyorum...
Sevgiler

ikeanın kendi yöneticilerinin verdiği tarih mayıs 2011 ama zor gibi kışa ancak biter heraldee....
bende müjde veren arkadaş bişey biliyor diye baktım ama oda sadece ikea ankara açılıyorr diye sevindi heralde...
görünürde açılacak bişey yok henüz inşaat devam ediyorr...

ankaradasın sandım bende canımm oyüzden ilçe ilçe verilmişş...semtleri ancak google erath dan bakabilirsin yada daha ayrıntılı bir haritadann..ilçeler çok büyük ve kapsadığı semtleri haritada gösterseler zor olurdu..en iysi earth dan bakmann..

Son düzenleme:
Back
X