Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
"Kostümlere bayılıyordum ama..."

Kostümlere bayılıyordum ama..."
Merve Oflaz bu sabah konuk olduğu "2. Sayfa" programı"nda "Muhteşem Yüzyıl" dizisi setinde yaşadıklarını anlattı.

Oflaz, sette çok keyifli anlar geçirdiğini ve çok çalıştıklarını söyledi.

KAPRİSSİZ HÜRREM
Dizinin başrol oyuncularından Meryem Uzerli'nin sette hiç kapris yapmadığını anlatan Merve Oflaz, Uzerli hakkında şunları söyledi;
"Dizinin başında Hürrem karakterini kimin oynayacağı belli değildi. Sonradan Meryem Uzerli ismi netleşince sete bir geldi, tamam dedik. Cuk oturmuş. O kadar kaprissiz ve çalışkan bir insan ki. Sette sürekli çalışıyor. Hiç kapris yapmıyor. Hani bazen insan elinde olmayan nedenlerden dolayı havaya girer ya, Meryem'de hiç öyle bir şey olmuyor. O kadar doğal bir insan. Hürrem'i başka biri canlandırmış olsa, çok farklı bir havaya girerdi. Ancak o hiç öyle değil. Sıfır ya sıfır. Bayılıyorum onun o haline... Sete zaten doğal haliyle geliyor. Makyajsız, beresiyle falan. Çok takdir ediyorum onu. Kimse başına da üşüşmüyor."

"TUVALETE GİTMEKTE ÇOK ZORLANDIM"
Muhteşem Yüzyıl setindeki çalışma koşullarından da bahseden Oflaz, dizide giyilen kostümler nedeniyle tuvalete gitmekte çok zorlandıklarını söyledi.

Oflaz; "O kostümlerle tuvalete girmek çok zor oluyor. O yüzden tutuyorum ben de. Hala soruyorlar bana Survivor'da tuvalet var mı diye. Hayır Survivor'da tuvalet yok. "Muhteşem Yüzyıl" setinde de çok zorlandım. Benim kaderim bu galiba."

"SURVIVOR'DA O KADAR MÜCADELE ETTİN SIRTINI SÜLEYMAN YERE GETİRDİ DİYORLAR"
Programda halvet sahnelerinin nasıl çekildiğini de anlatan Oflaz, Halit Ergenç'e "Binbir Gece" dizisinden bir hayranlık duyduğunu ve hiç zorlanmadığını söyledi.

Oflaz, halvet sahneleri için şöyle konuştu;
"O sahne çekilirken, aman oram buram açılmasın diye çok çaba saf ettim. Ancak şimdi öyle düşünmüyorum. Ona takılmak gerekmiyormuş. İyi oyunculuğa odaklanmak lazımmış aslında. Ancak o zaman öyle yapamadım. Halit abi çok tecrübeliydi zaten. Hiç zorlanmadım. Bana çok yardımcı oldu. Sıfır ego. 'Hiç merak etme gayet güzel başarıyorsun. Bu bir oyun sonuçta, dizi çekiyoruz.' dedi. Onun etkisi çok büyük oldu. İnternet ortamında halvet sahnesi hakkında çok şey yazılıp çizildi. Ben çok okuyorum o tür yorumları. Benim için, 'Survivor'da bir çok erkeği alt ettin ancak Süleyman sırtını yere getirdi' gibi yorumlar yazıyorlar."

BERGÜZAR KOREL DE SETE GELDİ

Programda, Bergüzar Korel'in Meryem Uzerli'yi halvet sahneleri nedeniyle kıskandığı için sete geldiği haberleri sorulduğunda Oflaz şunları söyledi;
"Evet, Bergüzar Korel sete geliyordu. Çok tatlı bir insan ve çok güzel bir kadın. O haberler hiç doğru değil. Sette hiç öyle bir şey de olmadı zaten."

bilemiyorum ama bence süleyman hürremin suçsuz olduğu biliyor.fragmanın sonunda bişeyler planlıyor gibi ve herşey yolunda gidiyor gibi bir hali vardı
bence mahsus gönderdi hürremi gerçek katili bulabilmek için.viktorya hürrem suçlu diye rahatlayıp yarım kalan işlerine devam edecek ve yakalanacak

Ya beni öldürün ya da zam yapın

Ya beni öldürün ya da zam yapın'
Muhteşem Yüzyıl'da 'Pargalı İbrahim' rolünü canlandıran genç oyuncu Okan Yalabık istediğini böyle aldı.

Güncelleme:08 Nisan 2011 11:21

Tarihte, Kanuni Sultan Süleyman'a 'Has Odabaşı'sı olarak hizmet eden Rum devşirmesi Pargalı İbrahim, Hürrem Sultan'ın yön vermesiyle Padişah tarafından öldürtülmüştü. Bunu bilen ve bölüm başına 8 bin lira kazanan Okan Yalabık, dizide kendisinin çok etkili bir rolü olduğunu belirterek geçtiğimiz hafta yapımcıdan zam talep etti. Yapımcıya, "Ya beni öldürün diziden ayrılayım, ya da ücretimi makul bir seviyeye yükseltin" diye restini çekti.

Bugün'ün haberine göre, oyunculuğu seyirciler tarafından çok beğenilen ve diziye katkısı büyük olan Yalabık'ın bu resti işe yaradı ve yapımcısı haftalık ücretini 8 bin liradan 15 bin liraya çıkardı.

Pargalı İbrahim, tarihi gerçekler gereği bir süre sonra Yeniçeriler tarafından öldürülecek ve Okan Yalabık böylelikle diziye veda edecek. Ancak bu gerçekleşene kadar Okan Yalabık'ın ücretinde anlamlı bir artış görülecek. Kanuni'yi canlandıran Halit Ergenç ise bölüm başına 30 bin lira kazanıyor

muhtesem_yuzyil_612_1.jpg

'Muhteşem Yüzyıl', Cannes'da düzenlenen MIP Televizyon Fuarı'yla dünyaya açıldı.

Show TV'de yayınlandığı ilk günden itibaren reyting rekorları kıran 'Muhteşem Yüzyıl', Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen MIP Televizyon Fuarı'nın yıldızı oldu. 107 ülkeden yaklaşık 1500 satıcı, 4000 alıcının katılımıyla gerçekleştirilen fuarda, dizi ekibi şerefine büyük bir parti düzenlendi.

Halit Ergenç ve Meryem Uzerli'nin de katıldığı partinin ev sahipliğini yapımcı Timur Savcı ve dizinin yurtdışı satış haklarına sahip olan Global Agency'nin patronu İzzet Pinto yaptı. İzzet Pinto, 'Muhteşem Yüzyıl ile dünya kanallarının karşısındayız. Hindistan, Venezuella hatta Güney Amerika'dan bile talep aldığımızı düşünürsek, hem şirket olarak bizi hem de Türk dizilerini dünyada bambaşka bir yere taşıyacağını rahatlıkla söyleyebiliriz. Yaklaşık 40 ülke diziyi yayınlamak istiyor' dedi.

Dizinin 'Hürrem Sultan'ı Meryem Uzerli, kırmızı kıyafeti ve güzelliğiyle gecenin ilgi odağı oldu. Bir önceki dizisi 'Binbir Gece'yle Balkanlar ve Ortadoğu'da tanınan Halit Ergenç de hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi.

13. BÖLÜMÜNDE YİNE REKOR

'MUHTEŞEM Yüzyıl' ekibi Cannes'daki partide olduğu saatlerde yayınlanan dizinin 13. bölümü yine zirveden inmedi. Pargalı İbrahim'in sarayı terk ederek, ailesinin yanına gittiği bölüm, AB'de 23.4 reyting, 53.6 izlenme payı aldı. Tüm kişilerde ise 16 reyting, 37.2 izlenme payına ulaşan dizinin özeti bile ikinci oldu.

[video=youtube;Z5pPQ9juEp8]http://www.youtube.com/watch?v=Z5pPQ9juEp8[/video]

mervee torpille gelmişti diziye çıkarılmaısna çok şaşırdım benn yaa kalır die düşşünüyordum

birde ayşe halvete 1. böl
ümd emi girdi berka ettim izlmek istiyorum

Hani bazen insan elinde olmayan nedenlerden dolayı havaya girer ya, "

aynen kendisinden söz etmiş bir an da havalara girdi :KK70:
Ya beni öldürün ya da zam yapın

Ya beni öldürün ya da zam yapın'
Muhteşem Yüzyıl'da 'Pargalı İbrahim' rolünü canlandıran genç oyuncu Okan Yalabık istediğini böyle aldı.

Güncelleme:08 Nisan 2011 11:21

Tarihte, Kanuni Sultan Süleyman'a 'Has Odabaşı'sı olarak hizmet eden Rum devşirmesi Pargalı İbrahim, Hürrem Sultan'ın yön vermesiyle Padişah tarafından öldürtülmüştü. Bunu bilen ve bölüm başına 8 bin lira kazanan Okan Yalabık, dizide kendisinin çok etkili bir rolü olduğunu belirterek geçtiğimiz hafta yapımcıdan zam talep etti. Yapımcıya, "Ya beni öldürün diziden ayrılayım, ya da ücretimi makul bir seviyeye yükseltin" diye restini çekti.

Bugün'ün haberine göre, oyunculuğu seyirciler tarafından çok beğenilen ve diziye katkısı büyük olan Yalabık'ın bu resti işe yaradı ve yapımcısı haftalık ücretini 8 bin liradan 15 bin liraya çıkardı.

Pargalı İbrahim, tarihi gerçekler gereği bir süre sonra Yeniçeriler tarafından öldürülecek ve Okan Yalabık böylelikle diziye veda edecek. Ancak bu gerçekleşene kadar Okan Yalabık'ın ücretinde anlamlı bir artış görülecek. Kanuni'yi canlandıran Halit Ergenç ise bölüm başına 30 bin lira kazanıyor

ya bunlar nie bu kadar saçma rakamlar kazanıyorlar deli oluorum haftada 15bin tl nedir ya bir öğretmen vs. 17 yıl okul okuyor bu parayı kazanması için 1 yıl boyunca hergün okula gelip gidiyor
bu da iyi yanı
asgari ücretle çalışıp
okan yalabığın 15bin tl yi kazanması içn 1,5 yıl günde 15 saat en kötü şartlarda fabrikalarda vs. çalışması gerekio

bunlar oooohhh sıcacık mekanlarda mekan soğuk olsa bile arkada bir sürü ısıtıcılar koyuyorlar aman üşümesinler
partilerde bilmem nerelerde takılıolar
trilyonluk oluolar

başrollerin aldığı paralardan hiç söz etmiorum bile tamamen uçmuşlar bizde burda onlar için ağlayalım zırlayalım heyecanlanalım

oooooooofffffffffffff ooooooooofffffffffffff ben ölmeden şu ülke düzene girsede bari enazından 1 gün görebilsem

[video=youtube;Lg4e1-Q-n7I]http://www.youtube.com/watch?v=Lg4e1-Q-n7I[/video]

hürreme suçu nasıl attılar yaaaaa :KK47::KK47: tahta mahıdevrana da gundoğdu :KK47: ammaa ortaya çıktıgında hurremden ozur dılerler :63: beklıyorum sabırszlıklaaa :KK52: hurremın eskisi de ortaya çıkmış vay anasını nerden buldu :KK53:

bunların kapılarında cariyeler nöbet tutuyorlar,hatta içerden kapıya vuruyorlar dışardan cariyeler
kapıyı açıyorlar.eeeee cariyeler sadece gündüzleri mi nöbetçi kapının dışında:26:

Hatçe sultan da mahi ye ne patavatsızlık etti.:82:
Validem herşeye karışıyor,perşembe akşamlarını da hünkarımıza o tembihledi falan dedi..
MAhi bozuldu..:KK50:ama naapsın belli etmiyor çevresine.:KK59:.
bi de gitti sülümanı hamam da çitiledi..:86:
hamamla odalar arası da 10 km var..bi duş alacak padişah, yürü yürü yol bitmiyo..
minibüse atlayıp gitse daha pratik.:KK9::KK9:.

bu sülüman niye gece yarısı kalkıp hamama gidiyor ki orayı anlamadım ben,birden yıkanası mı geliyor,hem koca padişah gece odasından kalkıp hamama gidecek kimsecikler yok ortada,yeni bölümde göreceğiz ama bence,gece kalktı dışarıda sadıkayı gördü,yada hürremin yanına gitti ordan da bıcı bıcı yapmaya..ama süleyman hürremin olmadığını biliyor,ve kimin olduğunu bulmak için gözlem yapıyor ...

mahidevran hamama girdiğinde kadın cariyeler mi vardı orda yoksa ben yanlış mı gördüm:26:
evet benimde tuhafıma gitti sabaha kadar cariyeler demek ki hamamın bile nöbetini tutuyor ama hürremin kapı nöbetini tutan yok :26:
ayrıca mahiye vahiymi geldi hamamda olduğu,azgın karı fantaziyapası geldiartık başına vurdu bunun :KK53:

[video=youtube;Lg4e1-Q-n7I]http://www.youtube.com/watch?v=Lg4e1-Q-n7I[/video]

bu leo mudur nedir nerden çıktı beee!!!
köle olarak geldi desem nerden geldi hangi ara geldi,ölmemişmiydi bu,hürremin baş ucuna kadar geliyor kimse görmüyor,bence sarayda birde gözlemciler olmalıymış şimdinin gizli kameraları gibin,cariyelerden bi kaç tanesini çatılara koymak lazım gelirmiş :KK53:

Yaw Hurremin kardesi degil mi o???? olmemis haa..... Hurreme cok uzuldum....ne cabuk katil damgasi yedi..... Padisahtan 2 tane cocugu var ve onu saraydan gonderiyorlar...ben anlamadim Mahidevran niye bukadar ozel?? Lutfen anlatin bana

Yaw Hurremin kardesi degil mi o???? olmemis haa..... Hurreme cok uzuldum....ne cabuk katil damgasi yedi..... Padisahtan 2 tane cocugu var ve onu saraydan gonderiyorlar...ben anlamadim Mahidevran niye bukadar ozel?? Lutfen anlatin bana

tabiki onu valide sultan koruyor yoksa onun pek bakılacak yeri yok

ortalık karsııyoo yıneee şu mahiyee gün dogmussss sinir oldumm:KK47:
aslımmmm avatarın yakıyorrrr:KK23:

bu sülüman niye gece yarısı kalkıp hamama gidiyor ki orayı anlamadım ben,birden yıkanası mı geliyor,hem koca padişah gece odasından kalkıp hamama gidecek kimsecikler yok ortada,yeni bölümde göreceğiz ama bence,gece kalktı dışarıda sacideyi gördü,yada hürremin yanına gitti ordan da bıcı bıcı yapmaya..ama süleyman hürremin olmadığını biliyor,ve kimin olduğunu bulmak için gözlem yapıyor ...

evet benimde tuhafıma gitti sabaha kadar cariyeler demek ki hamamın bile nöbetini tutuyor ama hürremin kapı nöbetini tutan yok :26:
ayrıca mahiye vahiymi geldi hamamda olduğu,azgın karı fantaziyapası geldiartık başına vurdu bunun :KK53:

bu leo mudur nedir nerden çıktı beee!!!
köle olarak geldi desem nerden geldi hangi ara geldi,ölmemişmiydi bu,hürremin baş ucuna kadar geliyor kimse görmüyor,bence sarayda birde gözlemciler olmalıymış şimdinin gizli kameraları gibin,cariyelerden bi kaç tanesini çatılara koymak lazım gelirmiş :KK53:

hamam önemliii:KK9:demekkiii orda 24 saat nöbet tutuluyorr:KK52::KK60::KK60:
hürrem hayalinde görüyor:KK9:annesinide görüyor zaman zaman:KK31:

hürremi haklı buluyorum ben çünkü küçücük yaşta ailesinden ayrılıp tek başına osmanlılara getirilmiş küçük bir kız çocuğu kim bilir ne üzüntüler ne acılar çekmiştir mahidevranda hürremin her yaptığını hak ediyor bence yok süleymanı elimden aldı etti eğer birini suçluyacaksa süleymanı suçlasın sıkıyosa hürremi suçlamak kolay tabi ki sen insaflı birisi olabilirsin canım bir şey demiyorum ama eğer mustafa tahta geçse bu sefer kardeşlerini o öldürecekti hürrem burda kendi oğluyla başkasının oğlu arasında seçim yapmış bana göre ki çok haklı hangi anne elinde imkan varken kendi oğlunu göz göre göre ölüme gönderirki buna rağmen son karar süleymanınmış ben öyle düşünüyorum.

gerçekten bu konuyu araştırıpmı yazdın:KK55: ben filmden bahsetmiyorumki ayrıca mustafa çok iyiymiş herkes severmiş neden öldürsün kardeşlerini...mahidevran zaten kenara çekilmiş bi kadın filmde reytng için bukadarçirkef bi hatun oluyo..neyse canım benim hürremi sen haklı buluyosun ben osmanlıya tokat atmış kadın olarak görüyorum...ayrıca mahidevran çok iyi süper falan diye bişeyde söylemedim :) ama bu konu uzardaa uzarrr...mustafa kardeşini öldürcek diye bişi hiç olmadı hiçbiyerde yazmaz bu çocuk başa geçince ne diyeöldürsün ..anne olan hiç kimse birinin çocuğunu öldürtüp kendi çocuğunu başa geçirmez.insan olan hiç bi anne yapmaz bunu....çünkü diğeride bi başkasının canı çocuğu...sülleymanda zaafları olan bi insan onudasavunmuyorum yani ..ben baya anlatmaya çalıştım filmdeki gerçek değil diye zaten senaristin röportajınıda okudum bu film tarihçi değilim herşeyiyle doğrusunu yazaamam diyor..hürremin oğlu ayyaş selim geçtide tahda ne oldu osmanlı tepe takla oldu yani ....neyse ya vallaha uzadı bu olay:) :KK54:

kardeşimiydi nişanlısımıydı??? ben hatırlayamadım şimdi sanki nişanlısı daha topluydu dimi,kardeşi olsa niyegizli saklı gelir ki?

X