Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ya eşimde bnde çok güldük =))) canlı canlı izliyorlar
evet kendını bişi sanıyduuuiiki bi kere halvet olduu
Nigar kalfayı ayrı bir seviyorum ya..
Anaaam. Çok tatlı hatun ya. Ayrı bi güzelliği var.
hürreme inat yapıyor mahisanki kendisi sülümanın ilk eşigülfem garibimhatice sultanın
yanında daima.
he sahi hamamda halvet oldumu acep:26:
Hatçe sultan da mahi ye ne patavatsızlık etti.:82:
Validem herşeye karışıyor,perşembe akşamlarını da hünkarımıza o tembihledi falan dedi..
MAhi bozuldu..ama naapsın belli etmiyor çevresine..
bi de gitti sülümanı hamam da çitiledi..:86:
hamamla odalar arası da 10 km var..bi duş alacak padişah, yürü yürü yol bitmiyo..
minibüse atlayıp gitse daha pratik..
gülfem hatunun çocuğu yok mu?o neden süleymanın karısı değil şimdi?sorun ne???
bütün tarih kitaplarında var bu hürrem süleymanı kışkırtıyo mustafa seni öldürtcek diye o yüzden öldrüyo ben kanuni suçsuz demedim nasıl bi baba dedim hatta!..hürremin tek derdi valide sultan olp ülkeyi yönetmeye hak kazanmaktı.bunun uğruna ibrahimi bile öldürttüü kadın!!....ayrıca hürremin yaptıkları yazı belgelerle kanıtlı araştırdmda konuşuyorum
Bugün Cevahir Alışveriş merkezinde Hürrem'le burun buruna geldim Hayatımda gördüğüm en güzel kadındı, kusursuz yontma heykel gibiydi, tvdeki gibi balık etli asla değil, dal gibiydi maşallah. Boyu benim iki katım falandı, rahat 1.80 var. "Hay Maşallah" dedim kaldım arkasından, yüzü kusursuz güzeldi. Şok oldum kaldım ne diyim.. Maşallah..
şunu düşün sen o saray kadınlarından bir şehzade annesi olsaydın kendi oğlunu başa geçirmek istemez miydin sonuçta her anne kendi evladını başta görmek ister şimdi kabul etmesenizde bu gerçek ben hürreme çok hak veriyorum en çok takdir ettiğim kadınların başında geliyor o kadar büyükki bu güne kadar gelmiş hala en çok konuşulan kadın onun için diziler yapılıyor onun adına kitaplar yazılıyor herkes ayrı bir yorum yapıyor demekki bu kadın büyük bir kadın ve kabul edilmeli ki çok zeki yoksa bu gün diğer saray kadınlarından hiçbir farkı olmaz unutulurdu bu kadın her şeyin ilki ilk resmi nikahlı padişah karısı ilk kez bir padişahın kabri karısının mezarı yanında ilk first ladymiz hürrem ona karşı ayrı bir sempatim var.
Bugün Cevahir Alışveriş merkezinde Hürrem'le burun buruna geldim Hayatımda gördüğüm en güzel kadındı, kusursuz yontma heykel gibiydi, tvdeki gibi balık etli asla değil, dal gibiydi maşallah. Boyu benim iki katım falandı, rahat 1.80 var. "Hay Maşallah" dedim kaldım arkasından, yüzü kusursuz güzeldi. Şok oldum kaldım ne diyim.. Maşallah..
hadi canım.eminmisin o olduğuna