Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
mahinin özel olma sebebi.haseki sultan olması haseki sultan ilk şehzade annesidir hürrem istiyosa 20 tane doğrsun haseki olamaz..mustafa ölünce mahinin başka çocuğu olmadığı için haseki hürrem oldu...beyazıt hürreminçocuğu olmadğı söyleniyo..benimde bildiğim rivayet şöyle bi askerlemi kapı kolumuymuş ne hürrem onla birlikte olur ölceği anda süleymana derki beyazıt neden iyi askerdi biliyomusun çünkü o senin oğlun değildi o bi askerin oğluydu..buda benden osmanlıya hediye olsun der..ama her yerde süleyman hürremin ölümünden sonra yıkıldı yazıyo..öyle söylese adam niye yıkılsın bilmiyorumm

hurrem mustafa ölmeden hasekı sultan oluyor.çünkü öyle bır oyun edıyorkı kanunıye kendısını carıyelıkten azad ettırıp nıkah kıydırıyor.hatta hasekı hastanesı onun adına inşa edılıyor...

hepinize söylemiş oliim;
acaip romantik bir film.. öyle böyle değil,nasıl büyük aşk anlatılacak gibi değil.. :KK69:
izleyin kızlar :92:

hepinize söylemiş oliim;
acaip romantik bir film.. öyle böyle değil,nasıl büyük aşk anlatılacak gibi değil.. :KK69:

:92::92: :nazar: tovbe tovbe...bu smile ilk defa goruyom hehehe

Mustafa büyüsün artık. Dizide zamanı ileri atıyorlar ama çocuk hep aynı hep aynı aaaaaaa aaaaa :KK52:

hepinize söylemiş oliim;

Bu filmi izleme fırsatım bir türlü olmadı. MErakda ediyorum açıkçası. Niye izlemedmki ben bu filmi acaba :KK52:

hurrem mustafa ölmeden hasekı sultan oluyor.çünkü öyle bır oyun edıyorkı kanunıye kendısını carıyelıkten azad ettırıp nıkah kıydırıyor.hatta hasekı hastanesı onun adına inşa edılıyor...

tatlım evett hürrem nikah yaptrıyo nasıl yaptırdığınıda biliyorum..haseki sultan mustafa öldükten sonra oluyo.ilk şehzade annesine haseki deniyor..hürrem eşi oluyo ama haseki olmuyo.çnkü ilk eşe denmiyo ilk şehzade annesine deniyo..haseki hasthanesinide hürrem kendi yaptrıyo:):)

X