Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
bence hürremin meshur rüyalarından bir o sevgılısı gelmezz:KK60::KK60::KK60:hep hamıle hep lohusa karabasan bırakmıyoo:KK60::KK60:

kardeşimiydi nişanlısımıydı??? ben hatırlayamadım şimdi sanki nişanlısı daha topluydu dimi,kardeşi olsa niyegizli saklı gelir ki?

Nisanlisida mi vardi onun?? ben nedense kardesi diye dusundum:26: cunku ailesini hayal ederken oda oluyordu sanki hep:nazar:

hürremin yerinde olsam bende farklı davranmazdım kadına neler yaptılar daha pargalı dönsün neler yapacak kimbilir

Yaw Hurremin kardesi degil mi o???? olmemis haa..... Hurreme cok uzuldum....ne cabuk katil damgasi yedi..... Padisahtan 2 tane cocugu var ve onu saraydan gonderiyorlar...ben anlamadim Mahidevran niye bukadar ozel?? Lutfen anlatin bana

tam emın degılım ama tarıh dersınden hatırladıgım kadarıyla;bır rıvayete gore hurremın kanunıyı aldattıgı soylenır.eskı asık oldugu kısıyle bır gece bırlıkte olur sonra onun basını vurdurur.hatta o bırlıktelıkten selım dogar.selım sarısın mavı gozlu oldugu solenır kı buda osmanlıda cok nadır bır durumdur.bu leo sevgılısı olabıır dıye dusundum ben.:44:

tam emın degılım ama tarıh dersınden hatırladıgım kadarıyla;bır rıvayete gore hurremın kanunıyı aldattıgı soylenır.eskı asık oldugu kısıyle bır gece bırlıkte olur sonra onun basını vurdurur.hatta o bırlıktelıkten selım dogar.selım sarısın mavı gozlu oldugu solenır kı buda osmanlıda cok nadır bır durumdur.bu leo sevgılısı olabıır dıye dusundum ben.:44:

ya Hurreme bu dizide boyle seyler yaptirmasinlar ya:KK1: ona olan sevgim azalacak diye korkuyorum:KK52:

ölmüş insanın arkasından konuşmayınıs litfen :82:

sarı selim mavi gözlü sarışın olabilir,demek ki anne tarafından almış bu özelliğini.

osmanlı padişahlarının anneleri başka ırktan olduğu için zaten türklere benzemesi beklenemez

mahinin özel olma sebebi.haseki sultan olması haseki sultan ilk şehzade annesidir hürrem istiyosa 20 tane doğrsun haseki olamaz..mustafa ölünce mahinin başka çocuğu olmadığı için haseki hürrem oldu...beyazıt hürreminçocuğu olmadğı söyleniyo..benimde bildiğim rivayet şöyle bi askerlemi kapı kolumuymuş ne hürrem onla birlikte olur ölceği anda süleymana derki beyazıt neden iyi askerdi biliyomusun çünkü o senin oğlun değildi o bi askerin oğluydu..buda benden osmanlıya hediye olsun der..ama her yerde süleyman hürremin ölümünden sonra yıkıldı yazıyo..öyle söylese adam niye yıkılsın bilmiyorumm

ölmüş insanın arkasından konuşmayınıs litfen :82:

bir rivayetı konu aldık yoksa bana ne kım kımınle ne yapmıs ne etmıs.ama eger bu dogruysa osmanlıyı kanunıden sonra osmanlı soyu idare etmemıs...osmanlıya yazık etmısler...

bir rivayetı konu aldık yoksa bana ne kım kımınle ne yapmıs ne etmıs.ama eger bu dogruysa osmanlıyı kanunıden sonra osmanlı soyu idare etmemıs...osmanlıya yazık etmısler...

yahu heppsi ölmüş zaten aaaa alınmana gerek yok :92:

X