- 5 Ocak 2010
- 13.939
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kardeşimiydi nişanlısımıydı??? ben hatırlayamadım şimdi sanki nişanlısı daha topluydu dimi,kardeşi olsa niyegizli saklı gelir ki?
Nisanlisida mi vardi onun?? ben nedense kardesi diye dusundum:26: cunku ailesini hayal ederken oda oluyordu sanki hep
Yaw Hurremin kardesi degil mi o???? olmemis haa..... Hurreme cok uzuldum....ne cabuk katil damgasi yedi..... Padisahtan 2 tane cocugu var ve onu saraydan gonderiyorlar...ben anlamadim Mahidevran niye bukadar ozel?? Lutfen anlatin bana
tam emın degılım ama tarıh dersınden hatırladıgım kadarıyla;bır rıvayete gore hurremın kanunıyı aldattıgı soylenır.eskı asık oldugu kısıyle bır gece bırlıkte olur sonra onun basını vurdurur.hatta o bırlıktelıkten selım dogar.selım sarısın mavı gozlu oldugu solenır kı buda osmanlıda cok nadır bır durumdur.bu leo sevgılısı olabıır dıye dusundum ben.:44:
tam emın degılım ama tarıh dersınden hatırladıgım kadarıyla;bır rıvayete gore hurremın kanunıyı aldattıgı soylenır.eskı asık oldugu kısıyle bır gece bırlıkte olur sonra onun basını vurdurur.hatta o bırlıktelıkten selım dogar.selım sarısın mavı gozlu oldugu solenır kı buda osmanlıda cok nadır bır durumdur.bu leo sevgılısı olabıır dıye dusundum ben.:44:
ölmüş insanın arkasından konuşmayınıs litfen :82:
bende nerde kaldı dıyordum
sarı selim mavi gözlü sarışın olabilir,demek ki anne tarafından almış bu özelliğini.
sülümanda mavi gözlüü:26:
bende merak ettim nerde kaldım diye
notebooku seyrettik kocayla gene gene
hiç valla
ölmüş insanın arkasından konuşmayınıs litfen :82:
bir rivayetı konu aldık yoksa bana ne kım kımınle ne yapmıs ne etmıs.ama eger bu dogruysa osmanlıyı kanunıden sonra osmanlı soyu idare etmemıs...osmanlıya yazık etmısler...