Nigar kalfayı ayrı bir seviyorum ya..
Anaaam. Çok tatlı hatun ya. Ayrı bi güzelliği var.
hee bak demek ki neymiiş,
zehirlemek suç sayılmiyi,bıçaklamak suç sayıliyimiş demek
bir de,mahi hani hürremlen sülümanın ayva dadlısına zehir koydurtmuştu hani,sora bunu yaptırttıkları kızcağızı yastıklan boğarak öldürmüştü mahinin maşası yardımcısı kadın (adı neydi :44:)..
burdan da anlıyoruz kii,
yastıklan boğmak da suç deelmiş
bıçak cıssss
sacma olan sey daha hicbirsey bilmeden validenin ve padisahin direk hurreme katil damgasi vurmalari.. gercekten sacma olmus... bence o bicagi aricaklar ve vikinin yatagi altinda bulacaklar boylece katil ortaya cikmis olcak. bide komik olan suydu arkadaslar..... valide benim sarayda katil bulundurulamaz falan dedi niye mahidevran hurremi zehirlediginde ayni seyi yapmadi?? sonucta ogluda zehirlenebilirdi:44: mahidevranin padisahtan oglu var diye savunduysa eger hurreminde 2 tane cocugu var....
Kız Meg sen var ya sen
Sen ve Zhebani o dizide olmalıymışsınız
Bak o zaman bu dizi reytingleri 2 ye katlamaz mıydı
hürreme inat yapıyor mahisanki kendisi sülümanın ilk eşi gülfem garibim hatice sultanın
yanında daima.
he sahi hamamda halvet oldumu acep:26:
Hatçe sultan da mahi ye ne patavatsızlık etti.:82:
Validem herşeye karışıyor,perşembe akşamlarını da hünkarımıza o tembihledi falan dedi..
MAhi bozuldu..ama naapsın belli etmiyor çevresine. .
bi de gitti sülümanı hamam da çitiledi..:86:
hamamla odalar arası da 10 km var..bi duş alacak padişah, yürü yürü yol bitmiyo..
minibüse atlayıp gitse daha pratik..
offff birde perşembe girseydi halveteneyse ölünün arkasından konuşmıyimm
doğru saptamalar
ilave olarak;
valide iki kez o cümleyi kullandı.. 1.sinde benim 'evimde',2.sinde benim 'yuvamda' katil olamaz dedi..
ilginç gerçekten,çok ilginç yaşamlar...
çifte standart mı ararsın,entrika mı ararsın,kalleşlik mi.. hepsi mevcut haremde..
ependiiimmm :86::86::86:
kardelenim canım benim,ferihaya bakıyodum ama sinir sahibi oldum dizinin dandikliği yüzünden.. izlemiyorum artık
çocuklar duymasına bakiim diyorum sanki :44:
canm bende merhamet denilen o şeyden var o yüzdden birilerini öldürtmezdim zaten mustafa kötü olsa onu tahtan indirirlerdi entirkayla oğlumu başa getirmezdim!..ayrıca zekiliğine diyeceğim bişi yok nikah yaptırmasıda entrikayla zaten ama osmanlının gerileme dönemenie geçmesinde büyük payı olduğundan bahsediyorum tüm yorumlarıda okudum ama ben kanıtlanmış belgelerden biliorum 4 5 tane hürremle ilgli kitap okudum filmde bende diorum hürreme yazıkk falan ama gerçekte böle değildiki valide sultan oğlu mahidvrandan bıktığını savaşlardan yoruldğnu düşündüğü için hürremi kendi getiriyo saraya ve arkasında oluyo onun...ama tabi tarihçide değilm:) herkesin düşünceside özgür ama bu film iyki çıktı insanlar tarihi daha çok araştırmaya başladı ..ve hürrem gerçekten çok zeki süleymanın tüm zaaflarını bilip ona gööre haraket etmiş bi kadın :) ama entrkayıda savunmamı bekleme..yine sölüorum zekiliğine diyiceğim bişi yok çok yerde hürrem aşıkmı hainmidiye konuşuluyo buda ayrı bikonu
Eminim. Herkes durmuş onu izliyodu, zaten tipi o kadar kendine özgü ki başkasıyla karıştırma ihtimali sıfır sayılır bence.