Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
sacma olan sey daha hicbirsey bilmeden validenin ve padisahin direk hurreme katil damgasi vurmalari.. gercekten sacma olmus... bence o bicagi aricaklar ve vikinin yatagi altinda bulacaklar boylece katil ortaya cikmis olcak. bide komik olan suydu arkadaslar..... valide benim sarayda katil bulundurulamaz falan dedi niye mahidevran hurremi zehirlediginde ayni seyi yapmadi?? sonucta ogluda zehirlenebilirdi:44: mahidevranin padisahtan oglu var diye savunduysa eger hurreminde 2 tane cocugu var....

bu filmi izlerken sinir oluyorumm
kadınları aciz gösteriyorlar
sülümanla yatmak için yarış yapıyorlar iğrenç bişey:82:

Kız Meg sen var ya sen

doğru saptamalar

ilave olarak;
valide iki kez o cümleyi kullandı.. 1.sinde benim 'evimde',2.sinde benim 'yuvamda' katil olamaz dedi..
ilginç gerçekten,çok ilginç yaşamlar...
çifte standart mı ararsın,entrika mı ararsın,kalleşlik mi.. hepsi mevcut haremde..

Sen ve Zhebani o dizide olmalıymışsınız
Bak o zaman bu dizi reytingleri 2 ye katlamaz mıydı

hürreme inat yapıyor mahisanki kendisi sülümanın ilk eşigülfem garibimhatice sultanın
yanında daima.
he sahi hamamda halvet oldumu acep:26:

ablammm halvet olmadı banyodaaa sülümanaaa kese attıı

aman ii oldu mahiyeee bosverrr

offff birde perşembe girseydi halveteneyse ölünün arkasından konuşmıyimm

ölnün arkasından konusulmazzzbıdeee ayse deve gibi viktoryaa nasıl kaldırdı o kızı havaya ayakları yerden kesildidag gibi kızı kesti allamaaa

megggggg

kardelenim canım benim,ferihaya bakıyodum ama sinir sahibi oldum dizinin dandikliği yüzünden.. izlemiyorum artık
çocuklar duymasına bakiim diyorum sanki :44:

kardelenim canım benim,ferihaya bakıyodum ama sinir sahibi oldum dizinin dandikliği yüzünden.. izlemiyorum artık
çocuklar duymasına bakiim diyorum sanki :44:

Hafta sonları bi şey seyretmiyorum.Hafta ortası yetiyo

haftasonları evdeysek eğer dvd izliyoruz genellikle bizde..

hürremi haklı buluyorum ben çünkü küçücük yaşta ailesinden ayrılıp tek başına osmanlılara getirilmiş küçük bir kız çocuğu kim bilir ne üzüntüler ne acılar çekmiştir mahidevranda hürremin her yaptığını hak ediyor bence yok süleymanı elimden aldı etti eğer birini suçluyacaksa süleymanı suçlasın sıkıyosa hürremi suçlamak kolay tabi ki sen insaflı birisi olabilirsin canım bir şey demiyorum ama eğer mustafa tahta geçse bu sefer kardeşlerini o öldürecekti hürrem burda kendi oğluyla başkasının oğlu arasında seçim yapmış bana göre ki çok haklı hangi anne elinde imkan varken kendi oğlunu göz göre göre ölüme gönderirki buna rağmen son karar süleymanınmış ben öyle düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…