Hani bazen insan elinde olmayan nedenlerden dolayı havaya girer ya, "
Ya beni öldürün ya da zam yapın
Ya beni öldürün ya da zam yapın'
Muhteşem Yüzyıl'da 'Pargalı İbrahim' rolünü canlandıran genç oyuncu Okan Yalabık istediğini böyle aldı.
Güncelleme:08 Nisan 2011 11:21
Tarihte, Kanuni Sultan Süleyman'a 'Has Odabaşı'sı olarak hizmet eden Rum devşirmesi Pargalı İbrahim, Hürrem Sultan'ın yön vermesiyle Padişah tarafından öldürtülmüştü. Bunu bilen ve bölüm başına 8 bin lira kazanan Okan Yalabık, dizide kendisinin çok etkili bir rolü olduğunu belirterek geçtiğimiz hafta yapımcıdan zam talep etti. Yapımcıya, "Ya beni öldürün diziden ayrılayım, ya da ücretimi makul bir seviyeye yükseltin" diye restini çekti.
Bugün'ün haberine göre, oyunculuğu seyirciler tarafından çok beğenilen ve diziye katkısı büyük olan Yalabık'ın bu resti işe yaradı ve yapımcısı haftalık ücretini 8 bin liradan 15 bin liraya çıkardı.
Pargalı İbrahim, tarihi gerçekler gereği bir süre sonra Yeniçeriler tarafından öldürülecek ve Okan Yalabık böylelikle diziye veda edecek. Ancak bu gerçekleşene kadar Okan Yalabık'ın ücretinde anlamlı bir artış görülecek. Kanuni'yi canlandıran Halit Ergenç ise bölüm başına 30 bin lira kazanıyor
Hatçe sultan da mahi ye ne patavatsızlık etti.:82:
Validem herşeye karışıyor,perşembe akşamlarını da hünkarımıza o tembihledi falan dedi..
MAhi bozuldu..ama naapsın belli etmiyor çevresine. .
bi de gitti sülümanı hamam da çitiledi..:86:
hamamla odalar arası da 10 km var..bi duş alacak padişah, yürü yürü yol bitmiyo..
minibüse atlayıp gitse daha pratik..
evet benimde tuhafıma gitti sabaha kadar cariyeler demek ki hamamın bile nöbetini tutuyor ama hürremin kapı nöbetini tutan yok :26:mahidevran hamama girdiğinde kadın cariyeler mi vardı orda yoksa ben yanlış mı gördüm:26:
[video=youtube;Lg4e1-Q-n7I]http://www.youtube.com/watch?v=Lg4e1-Q-n7I[/video]
Yaw Hurremin kardesi degil mi o???? olmemis haa..... Hurreme cok uzuldum....ne cabuk katil damgasi yedi..... Padisahtan 2 tane cocugu var ve onu saraydan gonderiyorlar...ben anlamadim Mahidevran niye bukadar ozel?? Lutfen anlatin bana
tabiki onu valide sultan koruyor yoksa onun pek bakılacak yeri yok
aslımmmm avatarın yakıyorrrrortalık karsııyoo yıneee şu mahiyee gün dogmussss sinir oldumm
bu sülüman niye gece yarısı kalkıp hamama gidiyor ki orayı anlamadım ben,birden yıkanası mı geliyor,hem koca padişah gece odasından kalkıp hamama gidecek kimsecikler yok ortada,yeni bölümde göreceğiz ama bence,gece kalktı dışarıda sacideyi gördü,yada hürremin yanına gitti ordan da bıcı bıcı yapmaya..ama süleyman hürremin olmadığını biliyor,ve kimin olduğunu bulmak için gözlem yapıyor ...
evet benimde tuhafıma gitti sabaha kadar cariyeler demek ki hamamın bile nöbetini tutuyor ama hürremin kapı nöbetini tutan yok :26:
ayrıca mahiye vahiymi geldi hamamda olduğu,azgın karı fantaziyapası geldiartık başına vurdu bunun
bu leo mudur nedir nerden çıktı beee!!!
köle olarak geldi desem nerden geldi hangi ara geldi,ölmemişmiydi bu,hürremin baş ucuna kadar geliyor kimse görmüyor,bence sarayda birde gözlemciler olmalıymış şimdinin gizli kameraları gibin,cariyelerden bi kaç tanesini çatılara koymak lazım gelirmiş
hürremi haklı buluyorum ben çünkü küçücük yaşta ailesinden ayrılıp tek başına osmanlılara getirilmiş küçük bir kız çocuğu kim bilir ne üzüntüler ne acılar çekmiştir mahidevranda hürremin her yaptığını hak ediyor bence yok süleymanı elimden aldı etti eğer birini suçluyacaksa süleymanı suçlasın sıkıyosa hürremi suçlamak kolay tabi ki sen insaflı birisi olabilirsin canım bir şey demiyorum ama eğer mustafa tahta geçse bu sefer kardeşlerini o öldürecekti hürrem burda kendi oğluyla başkasının oğlu arasında seçim yapmış bana göre ki çok haklı hangi anne elinde imkan varken kendi oğlunu göz göre göre ölüme gönderirki buna rağmen son karar süleymanınmış ben öyle düşünüyorum.
Yaw Hurremin kardesi degil mi o???? olmemis haa..... Hurreme cok uzuldum....ne cabuk katil damgasi yedi..... Padisahtan 2 tane cocugu var ve onu saraydan gonderiyorlar...ben anlamadim Mahidevran niye bukadar ozel?? Lutfen anlatin bana